Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 11
monica-elizabet spune:
si noi am dat o fuga azi pana la tara?
unde e tara voastra Mady?(asa intreaba ruxica mea) noi aici aproape de buc...dupa Ghimpati cateva comune(Prunaru)
vicky...la multi ani! sotului tau sa fie sanatos si la multi ani fericiti de casnicie
noi mai avem maine tabara de vara pana la 14 si apoi sambata doar o ora de arte plastice...apoi suntem liberi ca pasarea cerului si dornici sa ne vedem
pe toate
madysophi spune:
Parintii sotului s-au mutat acum 6 ani la tara, undeva pe langa Buzau intr-un sat numit Pardosi.Au gospodarie in toata regula, vaci oi, capre......Cel mare,Razvan,este pasionat de animale, cel mic David,mai putin.
Sper sa ne vedem curand. Pupici
anangel_lexi spune:
Vicky, la multi ani sotului tau si la multi ani si cu ocazia aniversarii nuntii! La cat mai multe aniversari!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
madysophi spune:
Vichy:LA MULTI ANI,SANATATE ,SA AVETI VIATA PRESARATA NUMAI CU BUCURII,SI O ZI MINUNATA VA DORESC!
preda_vicky spune:
Multumesc mult, mult de tot, la fel si voua!
Mady, si noi avem cunostinte pe langa Buzau, nasii nostri au casa in Calvini si mama prietenei mele in Viperesti. La Calvini am fost si e de vis, la Viperesti sper sa ajungem la anul, casa e la 5 min. de padure, deci tot frumos si racoare. Nu ca in Bucuresti, intre betoane .
madysophi spune:
Satul unde se afla socrii mei este inconjurat de dealuri,trebuie sa mergi mult prin padure sa ajungi acolo.
Sunt un pic trista, m-au sunat baietii mei,si mi-au spus ca a fatat vacuta ieri, dar i-a murit vitelul.Erau si ei tristi, abia asteptau!
Asta este, se mai intampla.
monica-elizabet spune:
of, imi pare rau...imi imaginez ce asteptat era vitelusul
noi am fost ultima zi azi la tabara de vara, maine mergem doar pentru o ora la arte plastice...apoi suntem liberi
daca sunteti pe-acasa bagati un mesaj sa ne vedem pe toate sa aveti un we minunat
preda_vicky spune:
Imi pare rau de vitelus .
Noi am fost aseara in Carol, nu ne-am facut program de wk. Acum dimineata avem program administrativ, dupa-masa nu ne-am hotarat ce facem. Cred ca tot in Carol fugim de-acasa .
Alinutzaa spune:
Ola
Vicky La multi ani sotului si la multi ani si voua amandurora! Multi ani fericiti!
Noi de vreo doua zile ne petrecem diminetile si serile in Sebastian. mai nou ii plac lui Tudor foarte tare locurile alea de joaca (castelul si corabia) si alearga pe acolo. Ca sa nu mai zic de tobogane!!!
Astazi dimineata nu am iesit afara. Ma dureau talpile si calcaiele si mi-era un sooooooooomn de parca aveam nisip in ochi. Asa ca ne-am jucat prin casa, ne-am uitat la desene animate, am facut si un picut de treaba si dupa amiaza....om vedea ce-om face si pe unde ne-om duce ca nu ne-am facut inca nici un plan.
Pffffff, ce caldura eeeeee!!!!!!!!
Weekend placut dragutelor! Si racoros pe cat posibil! Sau calduros - asta e special pentru Lexi, ca la ea e frig
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)