Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 8
MIRCLAU spune:
LA MULTI ANI ADELUTA si de la noi chiar daca cu intarziere
astazi sunt trista din cauza vestii cu madalina manole
va pupic pe toate
www.fotoalbum.eu/mirclau
preda_vicky spune:
Adeluta! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Karli, sa-ti traiasca mandruta!
De cand ne-am intors de la Busteni si am ramas singura acasa (Dani e la tara, Adi in concediu, sotul la servici) nu fac altceva decat prin casa, fac piata si gatesc. E tare goala casa fara copii ! Noroc ca vin sapt viitoare acasa, si atunci las toata treaba si ies cu Dani in parc!
Mi-e dor de voi, abia astept sa ne vedem!
karligutza spune:
oooo, multumesc frumos din nou pentru toate urarile de "La multi ani" de ieri si de azi... sunteti niste dragute toate!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
cat despre subiectul cu Madalina Manole e o zi trista pentru cei care au cunoscut-o, indragit-o, iubit-o... dar mai ales pentru copilasul ei de 2 ani si ceva... cine stie care e adevarul in privinta ei, dar cert e ca e multa durere acum la 'disparitia' ei!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
edit: copilul ei are doar 1 an si un pic.... si e un frumusel! si acum singurel, fara mami!
monica-elizabet spune:
unde-ati disparut fetelor?
noi in seara asta am patinat cu vio si mihnea...adica doar pitixii ca sunt mari de-acum
pe toate
anaela spune:
Buna ziua,
ma primiti si pe mine in randul "rahovistelor"?
chiar ma gandeam ca la mine in odisee nu e nimeni din cartier si astazi nu stiu cum am dat peste acest subiect.
Noi stam pe sold croitoru, chiar in spatele sectiei de politie.
Mai multe despre noi chiar nu stiu ce sa va spun acum dar ve-ti afla pe parcurs.
Multi pupici pt rahoviste.
Ana cu Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/Darius10Lunite
monica-elizabet spune:
ana, bine ai venit on club
noi pe barca dar suntem plimbareti si mereu prin parc si daca si voi va plimbati asteptam sa ne vedem
pe unde sunte fetele???la umbra la o cafea?
MIRCLAU spune:
buna ziua
ANA bine ai venit!!
fetelor noi diseara iar ne ducem in carol daca vreti sa veniti ne vedem pe acolo,dar sa vina racoarea
va pupic pe toate
www.fotoalbum.eu/mirclau