Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si-am mai facut si-asa de nervi (adica ruxi)

Mergi la inceput

avem o noua graviduta in rahova...mamica deja de fetita maaare si frumoasa...eh? sunteti destul de curioase?
iote cum plimb vorba de la mamici de nov-dec
vio-vio...mamica de bianca...despre ea este vb
felictiari vioooooo asteptam sa ne revedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetele

MONICA poate reusesc sa ajung si eu in sebastian pana vineri ca mi-ar face mare placere sa ii revad pe VIO si pe MIHNEA,sper sa ajung zilele astea..

noi altfel suntem bine,exersam cu mersul pt ca acum vrea numai pe jos,nu mai stam aproape deloc in carucior asa ca o stresam pe mami

de VICKY ce mai stiti?

va pupic si abia astept sa ne revedem

www.fotoalbum.eu/mirclau

Mergi la inceput

mirela, m-as bucura tare mult sigur la fel si vio...
vicky e "singuratica" dani este la tara la bona am vb cu ea si zicea ca vine si ea macar sa bem o cafea...inca o asteptam

pe toate o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

avem o noua graviduta in rahova...mamica deja de fetita maaare si frumoasa...eh? sunteti destul de curioase?
iote cum plimb vorba de la mamici de nov-dec
vio-vio...mamica de bianca...despre ea este vb
felictiari vioooooo asteptam sa ne revedem

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Mey si eu care credeam ca vin prima in Rahova cu vestea. M-am intalnit saptamana trecuta cu Vio, care mi-a spus ca Bianca si-a dorit un fratior pe care sa il cheme Bogdan, asa ca mami ii aduce unul in noiembrie. Din august intra in concediu asa ca sigur ne vom vedea prin parc.

Monica,.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare dragutelor

Vio felicitari!!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si la termen.

Eu azi si fii-miu am iesit amandoi in parc, in Sebastian in urmatoarea formula: eu impingand la caruciorul lui Sisi (adica fii-mea) si Tudorasul impingand la caruciorul lui cel roz (din ala de papusi) in care statea lesinat si el de caldura un ursulet. Parca eram Lolek si Bolek, dar na...daca el asa a vrut...cine sunt eu sa ma pun in calea fericirii lui. Era tare dragut Tudorasul meu ca mergea foarte serios si plin de importanta impingand la caruciorul ala mititel.
Sa nu va mai zic ca am si primit o "observatie" din partea unei bunici - "Vai, dar are carucior de fetite?" I-am raspuns si eu ca nu, nu are carucior de fetite, are carucior de copii. Na, ce ti-e si cu prejudecatile astea!

Ma duc sa ranesc in bucatarie ca a mancat Tudorasul si e ca la nebuni.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Adeluta!!!!!! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa, sa ramai la fel de dulce si delicata si sa ii bucuri pe mami si pe tati in fiecare zi!!!!

Karli sa iti traiasca printesa

Alina

Mergi la inceput

La multi ani! Adeluta, sa cresti mare si sanatoasa

unde suntetin suratelor? o tot sun pe vio si nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

multumim multumim Alinutza si Monicutza.... sunteti 2 gudutze! (dragute) cum ar zice Adeluta!

dupa cum vedeti eu abia la ora asta imi inchei misiunile de azi; a fost o zi PLINAAAAAAAAAAAAAAAAAAA de "de toate"... dar mai ales de multe bucurii pentru Adeluta! a primit cadouri multe, a cantat, dansat, a suflat in lumanarele, le-am aprins iar, iar a suflat... de vreo 5-6 ori dupa care a papat tort impreuna cu musafirii si cel mai important a fost pentru ea ca a stat imbracata cu ROCHITA ei preferata, de printesica gen tinker-bell! o sa va pun poze, dar trebuie sa selectez fiindca multe sunt blurate, plus ca mi-a facut cardul figuri (e cam uzat si trebuie schimbat) si la unele poze apar jumatati de imagine doar...

in concluzie! mai am cate o felie de tort pentru fiecare.. , imi cer scuze ca n-am avut timp azi sa intru sa vi-l 'ofer' mai de cu zi , ca noaptea na, nu se cade sa papati tort, dar fie... o data pe an e ziua Adelutei!

va pup pe toate...

Lexi pe unde esti? da-mi un beep macar pentru ca eu nu am telefonul tau...
Alinutza si Monicutza mai vreau la intalnire! care cum unde cand? v-as invita pe la mine, dar mi-e frica ca nu veniti voi pana in Militari langa Politehnica... ce ziceti? faceti o plimbarica pana la noi? si putem iesi pe urma si afara in Politehnica... e spatiu berechet de alergat si jucat...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La multi ani, Adeluta!

Alinutzaa, ce-mi plac asemanarile dintre noi. Si Tudor a avut carucior roz de papusi si-si plimba masinile cu el. Cand se lua lumea de el ca-i baiat si plimba carucior zicea ca-i al surioarei.

Eu aseara m-am speriat de tunete si n-am mai iesit in parc. Azi ne vedem?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput