Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

foarte bine Alinutza, chiar ma bucur ca ai scris cum ii alinti tu pe picii tai ca esti tare comica cum le gasesti titluri si roluri!

si da, perfect de acord cu o a doua intalnire! da, de luat in brate mi-era jena ca stiu la mine ca aveam "obsesie" ca toata lumea sa se spele pe maini inainte cand veneau in vizita si voiau sa ia in brate bebe mic mic mic si crud ... apropo, de intalnire, tocmai ce-am vorbit cu Monica la telefon un pic mai devreme si ne-am gandit noi asa sa ne vedem SAMBATA in parcul Carol sau in Cismigiu... dupa-amiaza, ce ziceti, care cum mai vreti, mai puteti? daca e vreme frumoasa, poate mergem in CISMIGIU si poate ne dam si cu barcutele? Deci cine mai vrea la intalnire sambata? ... e loc de schimbat si locatia si ora... doar sa va afirmati pe aci! hai iesiti de dupa canapea ...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, haide sambata la intalneala...cine mai vine...nu am semne nu+mi merge tastatura klumea
rodicuta ma bucur mult ca te+am auyit si abia astept sa va si vad
pliy daca nu aici intra atunci dincolo la bucatareala sa+mi spui daca ati hotarat ceva ca nu prea reusesc sa intru pe+aici... pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua la fete
dupa un secol am mai aparut si eu suntem bine toti si daca o puneti de intalneala venim si noi numai sa ne spune-ti cand si unde,v-am citit ,v-am urmarit dar nu am mai avut timp de scris
as vrea sa va spun ca eu cu sotul meu ne-am deschis o mica afacere ,organizam petreceri pt copii,asa ca daca va intereseaza vreodata sa ma contactati pe PM

va pupic si abia astept sa ne reintalnim

Mergi la inceput

Mirela, bine ai revenit

noi ne-am vazut ieri in Cismigiu cu dulcica si frumushica de Adeluta, din pacate nu am stat prea mult fiindca se apropiau norii urati si rai si apoi seara ne-am vazut cu vio si Mihnea(care a crescut tare frumos si pare asa intelept pe langa Alexutul meu)
mamicile rodicuta si vio abia asteptam sa va revedem

astazi nu iesiti pe nicaieri fetelor? haideti la un suc chiar daca ploua...ce ziceti?

Duminica placuta tuturor

Mergi la inceput

buna dimineata
noi astazi mergem prin carol dupa-amiaza daca se insenineaza,mai vine cineva?
in jur de ora 16-17 noi suntem pe acolo poate ne vedem...
va pupic dulce

www.fotoalbum.eu/mirclau

Mergi la inceput

mirela am veni si noi daca nu ploua dar nitel mai tarziu sa ne mai odihnim putin ca am obosit ...am fost in tineretului cu fam mihnea(cum zice alex) si ne-au alergat astia mici pana ne-au sarit capacele...dar cum sa luam legatura??? iti las nr meu pe pm?
pupici

Mergi la inceput

noi iesim in Sebastianul mare

si fara sa vrem eu si vio... ne-am intalnit cu aissa si ale si cu alynutza, tudorel si bulinuta mica si dulce

Mergi la inceput

buna dimineata
ma bucur ca v-ati vazut aseara,poate zilele astea mai iesiti prin parc si venim si noi
va pupic pe toate

www.fotoalbum.eu/mirclau

Mergi la inceput

pana vineri cand mai sta Mihnea in buc tot o sa fim prin Sebastian seara...
in seara asta am vazut cei mai frumosi 2 ochisori albastri si 2 negri maaari(cin sa fie) decat copilashii frumushei ai andreei(andre_ea) si ma bucur ca v-am revazut dragilor

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

si am plimbat cateii din parc!

Mergi la inceput