Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

toate fetele

V-a mancat pisica limba?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bey da pe unde v-ati ascuns?

Mergi la inceput

Ola

Weekend frumos va doresc fetelor

Alina

Mergi la inceput

ok, vicky e la busteni
andreap saracuta are varicela am vb cu ea...spera sa nu apara nici la Mariuta nici la Sara(care deja e la bunici)
vio e pe-acasa dar fara descoperitorul de infinit...
dar restul pe unde sunteti?

fetelor nu dau delok de dory... cine are un nr de telefon recent ca eu am unul care zice ca nu e alocat
va pe toate sa aveti o Duminica placuta

ps: deci nu ne vedem

Mergi la inceput

Pe unde umblati doamnelor????

Monica hai ca nu e timpul pierdut, poate reusim sa ne gasim cu toate intr-o zi. In parc, in timp ce se joaca copiii, macar.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Pe unde umblati doamnelor????

Monica hai ca nu e timpul pierdut, poate reusim sa ne gasim cu toate intr-o zi. In parc, in timp ce se joaca copiii, macar.

Alina

pe la piata, prin parcuri, pe la bucatarie... am si monopol pe calculator imediat ce vreau si eu o sesiune de forumeala... adeluta si jocurile ei; are o perioada in care vad ca pe ce pun mana, aia ii trebuie si ei! asa ca zilele astea am tot avut codita!

dar pentru ca nu vreau sa ratez nicio intalnire cu bebelusi mici sau cu ceilalti copilasi, astept sa propuneti voi intre voi ziua si ora si parcul pentru ca stati in zone mai apropiate si vin si eu ca pupazica din Militari intre timp! numa' maine dupa-amiaza nu am cum pentru ca se duce sotul cu masina in service pt.revizie si ITP...

Lexi ai sosit in tarisoara? Monica v-au sosit bagajelele? venim sa va ajutam la despachetat?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

azi m-am intalnit cu vio...din intamplare...altfel vad ca n-am nici o sansa in vara asta pe toate

rodicuta, nu...nici acum...dar vin ele..

Mergi la inceput

Salutare

Eu m-am intalnit aseara cu Rodica si cu Adeluta. Si nu din intamplare, ci premeditat. Dar am stat foarte putin ca se facuse tarziu si era un frigggggggggg. Da' mi-a placut si mai vreau

Fug la pitici mici

toate fetele

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata fetelor, da, ce ma bucur si eu ca am reusit sa ma intalnesc cu Alinutza cu toate ca ieri programase sotul o vizita la "dr." cu masina, insa a amanat pe sambata asa ca am avut masina la dispozitie... si nu neaparat ma bucur ca am revazut-o pe Alinutza! dar am vazut o galushca mica de fetita.... DOAMNEEEEEEEEEEEE cat de micutza si dragutza e... Alinutza trebuie musai sa ne mai vedem ca ieri pur si simplu a zburat timpul! (si nici n-am apucat si nici n-am vrut de fapt sa ti-o cer in brate pe piticutza-franzelutza sau cum ii zici ca am si uitat stiindu-ma cu mainile murdare de pe volan sau porti de parc ).... in concluzie ai o scumpete mica de fetita si mi-e tare drag de ea! si daca vreau sa pun mana, sa-mi fac, asa-i?

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

karli musai sa ne vedem din nou si cat de curand. Eu ti-am zis de la telefon ca ti-o dau sa o tii in brate dar daca tu ai zis ca nu pui mana pe ea decat asa...cu cate un deget...n-am mai insistat. Dar lasa ca nu e timpul pierdut.
Si ai dreptate cu zburatul timpului, data viitoare ne vedem dimineata dupa ce se trezesc piticii ca sa fie mai caldut afara si sa avem si noi mai mult timp la dispozitie.

Piticii mei sunt alintati - pe langa tudoras fluturas, tudoras dragalas, iubi, puiul mamii, bubulina, piticuta si alte din astea...folosite mai des - cam asa: Tudor mai este si Faramitza Dandana (ca la cat e de mic numai prostiute face) iar Antonia mai este si Frasuila Pishpirici (ca e mica si se foieste si frasuieste si miscoceste in continuu) sau Mamzel Franzel/Mamzeluta Franzeluta (mamzel vine de la mademoiselle din franceza da' nu stiu cum sa sciu mamzel decat asa , da' ma rog...intelegeti voi) pentru ca era cat o franzela din aia mai maricica cand am nascut-o.

Ies ca ma roaga Tudor sa il las sa vada si el doua episoade din Pocoyo - nu ma intrebati de ce doua si nu mai multe sau mai putine ca nu va pot spune.

Alina

Mergi la inceput