Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 4
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, e gata .
Noi suntem pe ultima suta de metri cu pregatirile, sper ca voi mai putea sa intru si de acasa pe net, caci vrem sa ne cumparam un stick de internet mobil.
Karli, cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem la Bucuresti in noaptea de sambata spre duminica. Plecam de aici maine dimineata la ora 4. Mi se face somn instantaneu cand ma gandesc...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
karligutza spune:
buna dimineata de la ora 8! n-am mai intrat aseara ca mi-era un somn...
Vio sanatate multa, sper ca nu mai ai nimic dupa cazatura aia....
Vicky eu inca n-am facut tarta cu visine si salivez cu gandul de numa' numa' daca ar putea sa o faca altcineva in locul meu ...
Monica pupicei si de la noi! cum adica bagajele inca n-au sosit? asteptati un camion sau asa e procedura la o calatorie asa lunga cu avionul?
Lexi drum bun! si zbor lin, fin ... vad ca inspre Romania se abat razele soarelui si norii pleaca usor usor, azi e foarte senin si frumos dupa 2 zile de ploi si nori!
pupici si la restul fetelor, eu azi sunt in priza cu diverse treburi, dar o sa mai intru si pe net cu siguranta! asa ca azi sunt cuminte!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
anangel_lexi spune:
Multumim frumos de urari, karli, dar venim cu masina. 2000 de km, 21 de ore si ceva, conform GPS-ului (care nu stie ca in Ro nu-s autostrazi). Anul trecut sotul meu a condus 27 de ore fara pauza...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Salutare
Nu pot sa scriu mult ca doarme picea pe burta mea si ca sa ajung la taste stau intr-o pozitie total nenaturala .
Lexi drum bun spre casa, sa ajungeti cu bine.
Daca ai timp si chef, sa stii ca am vorbit serios cu intalneala.
toate fetele
Alina
monica-elizabet spune:
drum bun spre casa lexy, asteptam un semn cat de mic si sper sa o putem pune de o intalneala
rodicuta, da vin la bagaje neinsotite
alynusa, ce dragut...mi-e dor sa doarma un pitic pe burta mea
preda_vicky spune:
Buna dimineata!
Azi e ziua mea, va servesc o , un ness frappe, nectar de caise, alune, pizza si tort.
Noi plecam joi la Busteni joi, ne reintoarcem vinerea viitoare, va doresc zile senine si insorite, spor la treburi sau concediu placut!
Alinutzaa spune:
La multi ani Vicky!!! Multumim de tratatie Mmmmmmm
La multi ani Petru!!! Gina, sa iti traiasca baiatul si sa va bucure fiecare zi
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!
Alina
violeta69 spune:
Buna,
urez la toti cei care azi va sarbatoriti ziua numelul ,La multi ani!
si ,din nou,cu drag,La multi ani,Vicky!
monica-elizabet spune:
hello rahova...ce cumintele sunteti...nu am reusit sa ma vad cu nimeni...numai pe vicky am auzit-o ieri de ziua ei la tf la multi aniQ! vicky sa fi sanatoasa
vioooo...femeie nu mai am nr tau de telefon, pliz da un pm cu el ca de aceea n-am dat nici un semn
pe toate