Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Eiiiiiiiii pai atunci LA MULTI ANI!!!! de ziua ta! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Selene La multi ani!
Jos palaria pt tot ce faci . Atat tu cat si restul fetelor faceti o treaba minunata.

Eu nu am pus pachetele la posta desi erau gata sigilate. Mi se pare mult cat trebuie platit la posta tinand cont ca sunt ajutoare umanitare asa ca am facut o propunere catre POSTA ROMANA si FAN COURIER pentru tarife speciale la aceste colete (am de timis si catre sinistrati). Acum am patru colete la care sigur asi fi dat prin posta min 50 ron iar de banutii asta se pot lua multe. Si inca mai am lucruri de impachetat. Cei de la FAN COURIER au promis ca maine la prima ora ma anunta. Sunt curioasa ce raspunsuri o sa primesc. Oricum, indiferent de raspuns maine trimit pachetele.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani Selene!
sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii in viata!
esti un om deosebit si eu ca si restul fetelor,te admir mult pt ceea ce faci!iti doresc multa putere sa faci multi copii fericiti in continuare

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

Selene La multi ani ! cu sanatate si incredere, succes si prosperitate !

Parinte , as dori sa trimit un pachetel saptamana viitoare si as dori sa pun si niste biscuiti si dulciuri.Imi puteti spune ,va rog, ce numar de copii aveti pe varste ca sa ma orientez ?
multumesc !
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Parinte au reusit si eu sa pun la posta 3 pachete aseara. Am inteles ca vor ajunge in 2 zile.

Legat de propunerea mea cu tarife speciale pt ajutor umanitar dupa cum ma asteptam nu am rezolvat nimic. Fan Courier nu se implica, spun ca au o situatie financiara dificila, iar Posta Romana se pare ca are o actiune, se pot duce ajutoare la ei dar nu stiu in ce localitati le distribuie.

poze concurs I LOVE DC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Azi am pus al treila pachet la posta si gata nu mai am nici o cutie mare. Am alergat ceva dupa ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Intrebare intrebatoare: cine e destinatarul? Parohia sau preotul? Cum ati trecut pe aviz?

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am scris asa: Pr. Tudor Marian

Mergi la inceput