Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 10
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
In primul rand vreau sa imi cer scuze ca nu am mai postat nimic de ceva vreme!Am fost ocupat cu mici probleme personale!
In al doilea rand vreau sa va multumesc din toata inima pentru tot ceea ce ati trimis! Hainutele sunt deosebite, jucariile deasemenea, multumesc foarte mult in numele copilasilor si va marturisesc ca abia astept sa vina ziua de maine sa impart copilasilor lucrusoarele. Am primit opt pachete saptamana asta cu hainute jucarii, dulciuri, planse de colorat, incaltaminte etc! Astazi am avut o pomenire si oamenii ma intrebau daca nu cumva sunt si lucruri pentru adulti ! Le-am explicat ca apelul meu a fost doar pentru copii insa avem promisiuni ca vor veni si pentru adulti!
Dumnezeu sa va rasplateasca inzecit darurile dumneavoastra si sa va calauzeasca sanatosi spre descoperirea Sa!
galliciana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tudor_marian Sunt si copii mici in sat, una dintre fetite are doua saptamani, este cea mai mica si bunicii ei mi-au cerut ajutorul in urma cu cateva zile! Tatal fetitei s-a angajat de o luna la o firma de constructii in bucuresti si face naveta ramanand astfel cu nimica toata! Va multumesc din suflet tuturor celor care va pasa de semeni!Sincer sa fiu am fost rezervat cand am deschis acest subiect insa pot spune ca inima imi este plina de bucurie acum cand vad ca mai exista totusi OAMENI intre noi! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti! |
parinte marian, cate ceva pt casa pot trimite si eu.
dar nu ne-ati spus nimic despre mamicile lor, respectiv si despre cea a copilasului intors din plasament, daca bine am retinut.
sau poate am sarit peste mesajul respectiv.
a, si marimile tatilor!!!
daca e, dati pm. multumesc!
astept informatii de la dvs, dumineca frumoasa!
tudor_marian spune:
Doamne ajuta!
Duminica am impartit hainutele, jucariile si incaltamintea dupa Sfanta Liturghie si copii au fost foarte incantati!
Va multumesc a nu stiu cata oara pentru binele pe care il savarsiti!
Dumnezeu sa va dea sanatate! Puteti vedea pozele cu copilasii care au primit lucrusoare de la dumneavoastra pe linkul urmator : http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/
tudor_marian spune:
Hainutele mai mici le-am dat la doua familii cu bebelusi si nu am indraznit sa fac poze acolo, insa credetima ca au multumit din tot sufletul lor si v-au urat toate cele bune!
tudor_marian spune:
Am pus si poze cu locuinta copilului intors din plasament! Din anumite motive am fotografiat doar exteriorul, sper sa va imaginati dumneavoastra cum arata la interior si cum traieste aceasta familie!
http://s857.photobucket.com/albums/ab139/parohiacarligumare/casa%20copilului%20revenit%20din%20plasament/
ana l spune:
In sfirsit, am reusit si eu sa duc ieri pachetul la posta. E destul de greu, are 10 kg si vine din iasi. Sa ma anuntati cind ajunge.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
tudor_marian spune:
Doamna Ana, astazi a ajuns pachetul dumneavoastra! Hainutele sunt deosebit de frumoase! Deja am impartit o parte din ele urmand ca duminica dupa slujba sa oferim si altor copii care au nevoie! Lenjeriile o sa la duc tatalui acela care isi creste singur baietelul!
Am mai primit o lenjerie de la tanti zavaidoc! Va multumim din suflet si ne rugam la Dumnezeu sa va inzeceasca darurile Sale cele bogate! Multa sanatate va uram!
desprecopii spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=2169" target="_blank">O poveste din Moldova
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii www.desprecopii.com/info.asp?id=2169" target="_blank">O poveste din Moldova |
Marius fain ai scris
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!