Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Doamne ajuta!
Astazi am impartit copilasilor lucrusoarele pe care le-am primit si au fost foarte incantati! Am dus coletele in Sfanta Biserica si dupa ce am terminat Sfanta Liturgie i-am invitat pe copilasi sa aleaga si sa probeze hainutele! Erau atat de bucurosi! Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor si sa va rasplateasca bunatatea si dragostea fata de semeni!
As vrea sa pun doua poze insa nu stiu cum sa fac , ma invata cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Parinte,le puteti trimite pe adresa mea de mail(dandusa2002@yahoo.co.uk) si le incarc eu in albumul personal.zilele astea voi incerca sa va deschid si dvs un cont nou sa puteti incarca poze ori de cate ori doriti.
puteati deschide un cont pe www.picasa.com sau pe www.flickr.com dar pasii sant putin mai greoi si personal mi se pare greu de explicat in scris.
numai bine de la noi

mami de Crinuta si Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Am trimis pozele. sunt doar doua facute cu telefonul in graba!
va multumesc si asteptam in continuare micile ajutoare din partea dumneavoastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

copii fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

copii fericiti

Bravoooooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

De-abia azi am reusit sa ajung la posta si sa pun un alt colet, promis de saptamana trecuta.
Parinte imi cer scuze pt intarziere, motive au fost altfel trimiteam mai devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Parinte, astazi am trimis si eu coletele, aveti grija, ca sunt mari si destul de grele, sa mergeti cu o mana de ajutor dupa ele.

Am scris pe pungi continutul, sa va fie mai usor.

Doamne ajuta!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Selene, nu stiu de unde ai atata energie sa faci tot ce faci, dar vreau sa iti spun aici (desi as fi putut sa iti spun pe oricare dintre thread-urile de la Umanitare unde te implici) ca te admir enorm si esti-cum zic americanii-o sursa de inspiratie pentru multe persoane de pe acest forum. Ca sa zic iar ca americanii, ca pe romaneste suna cam nasol/patetic, your are my hero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Selene, nu stiu de unde ai atata energie sa faci tot ce faci, dar vreau sa iti spun aici (desi as fi putut sa iti spun pe oricare dintre thread-urile de la Umanitare unde te implici) ca te admir enorm si esti-cum zic americanii-o sursa de inspiratie pentru multe persoane de pe acest forum. Ca sa zic iar ca americanii, ca pe romaneste suna cam nasol/patetic, your are my hero

subscriu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bey, ma faceti sa plang taman de ziua mea...

(Io am implinit azi 32 de ani... )

De la mine, pentru voi toate, ca si voi imi dati mie putere sa merg mai departe si sa continuu sa am incredere in oameni si, mai ales, in ROMANI!

Da, sunt mandra ca sunt romanca, chiar daca in familia mea exista un amestec de nationalitati.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput