Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 7
JuliaSM spune:
Sambata lucreaza oficiul 1,cel mai cel,din toate orasele mai mari,se taxeaza insa un tarif de un leu in plus per colet,ca taxa pt zile speciale(nu e mult,clar,dar e de precizat,ca sa nu surprinda pe nimeni cand ajunge la ghiseu).De admirat talentul romanilor in materie de a inventa taxe pt mai orice... :)
Cutii noi luam ba de la Kaufland,ba de la Real,in speta de la magazinele mari,care au spatii speciale de depozitare a cartoanelor.Nu am avut probleme pana acum cu expedierea in cutii,de diferite marimi,chiar nu a indraznit nimeni sa desfaca si sa vada (ori sa intinda mana spre) ce-i in interior.Cu plicurile din hartie sau pungile e mai problematic,se poate arunca vina pe expeditor,ca nu a creat conditii optime pt colet,la impachetare.
Parinte,si noi tot selectam si pregatim tot felul de lucrusoare,sa ne-ajute Dumnezeu sa le si ducem la posta curand! (acum am 3 destinatii-bazarul umanitar,parohia,sinistratii,stam cu cutiile in jurul nostru si facem noi cumva sa le umplem:) ).Ma bucur ca sunt atatea mamici care se mobilizeaza,am toata admiratia pentru ele!
nma spune:
Multumesc pentru raspuns.
JuliaSM pentru sinistrati ai o locatie anume unde trimiti? Asi vrea sa trimit si eu cate ceva si nu m-am hotarat unde.
Nico
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Stiti cumva daca posta lucreaza si sambata? In timpul saptamanii sunt cam ocupata . Nico |
In orasele mici nu functioneaza cu publicul
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Multumesc pentru raspuns. JuliaSM pentru sinistrati ai o locatie anume unde trimiti? Asi vrea sa trimit si eu cate ceva si nu m-am hotarat unde. Nico |
Da,am o adresa de la Katty,am mai gasit si pe alt forum de mamici inca vreo cateva,toate din judetul Botosani,zona Dorohoi.Cu ocazia asta imi dau seama cate lucruri avem si ne prisosesc,adica le folosim din an in paste(si nici macar asa des!si ma refer la paturi,lenjerii si alte utile in casa),in timp ce altii au ramas fara nimic.
Ii poti trimite PM lui Katty,am inteles ca si Laura25 are cunostinte in zona,sigur poate furniza si ea o adresa la nevoie.
nma spune:
JuliaSM multumesc. O sa incerc sa iau legatura cu Katty.
[b]Dodo/b] acum am intrat pe site-ul lor si am vazut ca in orasul nostru nu au program. O sa incerc sa ajung azi, e deschis pana la ora 20. Multumesc!
Nico
Selene_Bunny spune:
Parinte, eu nu am uitat de colete, dar nu am reusit sa le pun azi, am niste probleme cu fetita mea, i-au iesit prost analizele, plus ca avem un iepuras care si-a fracturat azi-noapte un piciorus, azi l-am operat, maine mergem la control.
Am cam ramas fara bani, de ieri pana azi, am cheltuit pe probleme medicale peste 250 de lei...
Dar rezolv cat de repede, promisiunea e promisiune!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
RWheelwright spune:
Info: Pe site-ul Postei Romane stiu ca exista un 'simulator' de costuri/ tarife, in functie de trimitere si greutate: scrisori, colete, etc. Se pare ca pagina respectiva e in "curs de actualizare", dar, cu timpul, daca va intereseaza, puteti verifica acolo sa va faceti o idee... La sf. lui 2009 am trimis unei prietene un colet de vreo 9 kg si m-a costat vreo 10 lei... Deci nu mult.
Multumesc si scuze daca aceasta informatie e "in plus". :)
PS: Daca aveti greutate mai mare de 10 kg, e mai avantajos (adica mai ieftin)sa trimiteti 2, 3, s.a.m.d. colete (pana in 10 kg fiecare).
PS2: Puteti trimite si saci de rafie(daca nu aveti cutii), insa trebuie sa aveti grija cum scrieti adresele...
nma spune:
Nu am reusit sa pregatesc totul in timp util asa ca din pacate nu am pus azi pachetul la posta. Sper ca luni sa nu mai intervina nimic.
Ca idee am pregatit pe langa jucari si hainute, planse de colorat. Ma gandesc ca poate mai sunt fete care pot printa tot felul de fise pentru copii.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
dandusa spune:
scuze de offtopic
RWheelwright
chiar locuiesti in St Lucia?vreau sa te intreb ceva pe privat,iti poti activa optiunea PM,te rog?
mami de Crinuta si Raducu