Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudor_marian

Doamna Dodo-pui, va multumim pentru hainute! astazi am primit coletul si Duminica o sa impartim copiilor lucrusoarele! Va multumim din suflet si ne rugam pentru familia dumneavoastra!

Parinte ma bucur ca au ajuns,de la mine mai putin de la Dumnezeu mai mult!
Doamne ajuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Astazi am mai primit un colet din partea doamnei Simona cu hainute jucarii si incaltaminte. Multumim deasemenea foarte mult! Dumnezeu sa va rasplateasca milostenia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Am pus si eu azi un colet, sper sa ajunga repede Am trimis si o lenjerie de pat, gandindu-ma ca taticul acela care isi creste singur copilul nu are asa ceva, sau nu are destule lenjerii de pat. O sa mai pregatesc un colet in zilele urmatoare. Va sosi de asemenea un pachet de la o prietena de-a mea cu haine pentru adulti. Va anunt cand il pune la posta.Sa le fie de folos oamenilor de acolo, asa ne dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Sincer nu credeam ca vor fi asa de multe persoane dornice sa ajute acesti copilasi! Va multumesc in numele celor care vor primi ajutoarele de la dumneavoastra! Duminica le voi distribui dupa Sfanta Liturghie, voi face poze si le voi posta aici daca ma invatati cum sa fac pentru ca nu stiu deocamdata cum trebuie sa fac! Sa va dea Dumnezeu toete cele de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pregatesc si eu un colet pt saptamana viitoare

de David si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Am expediat si eu azi un colet... sper sa ajunga curand...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Si eu tot cu pachetul pregatit stau, tot creste teancul, dar nu gasesc cutie. Dar perseverez, o gasesc in final.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Si eu tot cu pachetul pregatit stau, tot creste teancul, dar nu gasesc cutie. Dar perseverez, o gasesc in final.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Ana, nu e neaparata nevoie sa pui in cutie. Poti sa pui intr-o punga de plastic, pe care sa o invelesti in hartie. O legi cu sfoara ca pe un balot, sa aiba de unde apuca cei de la posta si poti trimite asa pachetul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ana incearca la magazinele ce vand corpuri de iluminat. Ei au multe cutii (eu de la ei am luat).
In mare am si eu lucrurile pregatite. Am mai primit azi cate ceva de la colegi. Stiti cumva daca posta lucreaza si sambata? In timpul saptamanii sunt cam ocupata .

Nico

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Ana incearca la magazinele ce vand corpuri de iluminat. Ei au multe cutii (eu de la ei am luat).
In mare am si eu lucrurile pregatite. Am mai primit azi cate ceva de la colegi. Stiti cumva daca posta lucreaza si sambata? In timpul saptamanii sunt cam ocupata .

Nico

Da, pana la ora 13 sau 14. Nu stiu daca toate oficiile postale, dar ca principiu posta lucreaza, deci sigur poti trimite pachet

Mergi la inceput