Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 11
JuliaSM spune:
Si sotul meu a mers la posta azi,am trimis doua cutii inspre Dvs.Sper sa ajunga cu bine si mai ales sa-si gaseasca utilitatea!
Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti bun pt enoriasi!
nma spune:
Marius .
Parinte daca credeti ca prind bine planse de desenat, fise de lucru, creioane colorate, etc. sa ma anuntati. Pot sa mai trimit. Acum sunt tare prinsa la birou dar saptamana viitoare incerc sa mai pregatesc cateva lucrusoare.
poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2
Nico
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii www.desprecopii.com/info.asp?id=2169" target="_blank">O poveste din Moldova ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
Burtocika spune:
Eu am disponibil un CD player care functioneaza cu CD-uri audio. Credeti ca ar putea fi de folos pentru scoala, ca suport pentru curs ? Poate se mai gasesc CD-uri audio disponibile, ca acum majoritatea asculta muzica in format mp3.
Credeti ca s-ar putea trimite prin Posta sau se face tandari pana la destinatie ? Eu sunt in Bucuresti, n-am cum sa-l trimit altfel ...
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
JuliaSM spune:
Burtocika,las pe parintele sa-ti raspunda despre utilitatea lui,eu vreau sa-ti spun doar ca am expediat de multe ori produse mai sensibile sau electronice prin posta romana si au ajuns intotdeauna cu bine la destinatie.Pentru orice siguranta,poti folosi lateral cateva bucati de stiropor sau folie plastica cu bule,ori chiar bucati din carton,asa incat sa nu fie presat direct obiectul sau sa se miste prea mult in cutie.
tudor_marian spune:
Vreau sa multumesc administratorului acestui site pentru tot ceea ce face si sa afirm faptul ca are cel mai mare merit pentru toate actiunile umanitare care se desfasoara in cadrul acestui forum!
Nimic din toate acestea nu s-ar fi intamplat fara concursul dumnealui!
Multumesc in numele copiilor care au primit ajutor prin intermediul dansului si chiar in numele tuturor utilizatorilor pentru ca ne-a dat posibilitatea sa ne manifestam bunatatea, dragostea fata de aproapele, grija si compasiunea fata de cei aflati in suferinta! Multumim lui Dumnezeu ca existati domnule administrator, sa fiti fericit si sa continuati tot asa!
Doamne ajuta!
galliciana spune:
parinte marian, dimensiunile baietelului la imbracaminte si incaltaminte. neaparat.
lenjerie am pregatit deocamdata una, si cateva obiecte de ig personala. sa vad ce mai gasesc.
tudor_marian spune:
Referitor la plansele de desenat si CD player cred ca cel mai bine ar plrinde gradinitei din sat care din cate stiu este foarte saraca in dotari! Lipsesc jucariile, mobilierul lasa de dorit etc! O sa fac rost si de CD uri cu muzica pentru copii si cred ca va fi de folos micutilor si doamnei educatoare care este foarte iubita de copilasi!
Burtocika spune:
In regula, atunci CD playerul va pleca inspre dumneavoastra, imediat ce gasesc un ambalaj potrivit ca sa fiu sigura ca nu se sparge pe drum.
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... un ban in plus pe timp de criza ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">carti de vanzare
tudor_marian spune:
Pentru doamna "galliciana", baiatul poarta la incaltaminte 37/38, la pantaloni si la imbracaminte nu as putea sa va spun exact! Acum vin de la el, nu era acasa insa am gasit o pereche de pantaloni ai lui, de trening, pe care scria un "L", e bine dezvoltat!
Tatal sau facea curatenie si mi-a spus ca nu are bani nici macar sa cumpere un tub de tempera ca sa coloreze varul!
Tot ce castiga cu ziua da pe mancare! Ma gandesc sa randuiesc mai multe familii impreuna cu sotia mea si sa le oferim o masa zilnic!
Nu stiu ce as putea face mai mult pentru ei!
Astept si idei de la dumneavoastra!