Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tudor_marian

Pentru doamna "galliciana", baiatul poarta la incaltaminte 37/38, la pantaloni si la imbracaminte nu as putea sa va spun exact! Acum vin de la el, nu era acasa insa am gasit o pereche de pantaloni ai lui, de trening, pe care scria un "L", e bine dezvoltat!
Tatal sau facea curatenie si mi-a spus ca nu are bani nici macar sa cumpere un tub de tempera ca sa coloreze varul!
Tot ce castiga cu ziua da pe mancare! Ma gandesc sa randuiesc mai multe familii impreuna cu sotia mea si sa le oferim o masa zilnic!
Nu stiu ce as putea face mai mult pentru ei!
Astept si idei de la dumneavoastra!

aoleu,parinte ,ce titulatura mi-ati pus.....

uff, de ar fi fost mai aproape....
am inteles, voi cauta ceva incaltaminte, cu pantalonii -mai greu, dar, rezolv, cateva tricouri.
daca ar fi fost de inaltime cam 1,60-o haina de toamna iarna, s-ar fi rezolvat, iar.
pt ei am pregatit deja asternut de pat, prosoape,si ceva pt ig personala. un pulovar gros pt baiat.

da, cred ca ar fi minunat sa manance o masa calda pe zi, mai ales in conditiile astea.
daca mai aveti noutati, va asteptam sa le spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Burtocika pe cutie e bine sa scri mare FRAGIL. Vor fi mai atenti cu el. Eu am mai trimis si au ajuns cu bine.
Parinte voi incerca atunci sa pregatesc ceva pentru gradinita. O sa fac si cateva CD cu muzica pentru copii.

poze concurs I LOVE DC www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=4" target="_blank"> nm-1, nm-2

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybehappy spune:

A trimis sotul meu azi de dimineata 5 colete spre parohia dumneavoastra (de 2,7kg,3kg,4,9kg,5kg,8,3kg).Am pus hainute pentru familia cu copilasul mic, reviste cu papusi, hainute si incaltari,creioane de desen si foi de colorat, biscuiti.
Regret ca nu am reusit sa le pun mai devreme, dar il am pe cel mic bolnavior.
Sper sa ajunga cu bine si sa fie de folos!

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Parinte, aveti in parohie si copii cu varsta de 1 an?
Voi face si eu un pachet cu haine de adulti si cu jucarii.
Mai spuneti-mi, va rog, daca exista scoala in comuna dvs., as trimite niste carti (cu lecturi obligatorii).
Multumesc.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Avem o fetita care are un an si doua luni, un baietel care are aproape un an si ar mai fi cativa insa ceilalti au o situatie cat de cat mai bunicica!
Avem scoala, eu predau religia si cartile sunt binevenite! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Parinte luni mai pleaca un pachet de la Navodari spre dumneavoastra

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa pun luni sau marti un pachet (in functie de cum se usuca si cum reusesc sa calc lucrusoarele), o sa ii vina bine baietelului de aproape un an.
Pentru carti va mai dura un pic pana fac triajul, le trimit tot pe adresa parohiei?

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

parinte marian, eu am o rugaminte expresa:
pachetele de la mine, cred ca le voi trimite marti,
sunt in mod SPECIAL pt tatal fara venituri ce isi creste singur copilul.
am sa va trimit pe pm datele dupa ce le trimit.
multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Multumesc pentru raspunsuri. O sa pun luni sau marti un pachet (in functie de cum se usuca si cum reusesc sa calc lucrusoarele), o sa ii vina bine baietelului de aproape un an.
Pentru carti va mai dura un pic pana fac triajul, le trimit tot pe adresa parohiei?

Adresa:
Preot Tudor Marian,
Parohia Glodeanu Carlig,
com Glodeanu Silistea,
Sat Carligu Mare,
Jud Buzau
Cod postal127262

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Parinte azi la 10,30 a plecat coletul spre dumneavoastra

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput