Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
Fetelor mie imi e rauuuuuuuuu, nu am rabdare sa va scriu nimic dar sa stiti ca va citesc
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Patricia ce ai? Stiu ca de la sarcina, dar ce e greata sau ai altceva?
Chiar ma uitam ca nu ai scris nici aici nici la cealalta odisee...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+
Anuc spune:
Neata!
La multi ani Crispolisss!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!!
Azi am fost cu Ioana sa-i fac analizele si n-a plans deloc micuta de ea...i-am promis ca daca nu plange ii cumpar inghetata...ii place f mult, dar nu are parte decat ff rar, ptr ca sunt eu isterizata sa nu faca rosu-n gat....iar cand ii iau, stau cu gura pe ea sa manance incet, sa mai stea, sa, sa, sa...
Bee...il mai las nitel cu degetu'...sa uitam 'tragedia' de acum cateva zile...:) Si nu stii ce ma scot eu cu degetul lui ptr ca imediat se linisteste, adoarme, etc...
Programul nostru:
-trezirea la 7, baut lapte formula aprox 200 ml cu 2-3 masuri cereale (din biberon)
-9.30-10.fructe: o banana+jumatate de mar+un sfert avocado+ o lingurita brnza vaci+2 masuri cereale sau banana, mar, caisa, acum ii mai pun cirese...de obicei papa tot, acum cu caldura mai lasa..Astea i le dau pasate, daca i le dau intregi mananca mult mi putin, de ex o banana si gata
-14.00-14.30: supa/ciorba mai groasa cu legume multe, orez/paste/taitei si carne. Daca nu papa cat vreau eu, ii mi dau si-un fel 2, o completare , ceva
- nani vreo 2-3 ore
-18.30-19 cina: taitei cu lapte, gris, budinci, sufleuri (pe baza de branza de vaci), iaurt cu cereale, etc
-21-21.30 200 ml lapte cu cereale ca dimineata
Nu mananca f mult...acum cu caldura asta s-a invatat sa scuipe si ma enerveaza de mor...dar il inteleg, ca nici eu nu am pofta de mancare
Fura singur paine, biscuiti
Pyc, ce-mi place programul lui Paul! Si faptul ca faceti multe activitati cu el...la mine asta e oful, am mereu impresia ca nu stau suficient cu Filip, nu mai am rabdarea si entuziasmul pe care l-am avut cu Ioana...si nici timp, desi stau acasa...E istet si prinde repede ce-i arat, dar nu stau f mult cu el pe carticele, etc...Noroc ca-i mai citesc Ioanei si sta si el cu noi, arata pe carte..Iar Ioana ma seaca de tot timpul liber...trage de mine s ne jucm non-stop si nu e de ajuns...
Mami de Ioana&Filip
cami_antonia spune:
anuc sincer mie mi se par mult prea mici pt activitati
eu o las pe antonia sa faca ce vrea
si doar din cand in cand intervin
si facem putin desen
sau partile corpului
dar cam atat
vreau sa o las usor
si va face singura
la momentul potrivit
de exemplu
ii puneam manutele ei pe ochii ei
si i le luam si faceam bauuuuuuuuu
asta acum o luna
de atunci nu am mai facut
si acum o vad ieri
cum singura
isi pune mana la ochi si le lua singurica
si am inceput eu bauuuuuuuu
si uite asa
ei baga la cap
da fac atunci cand vor ei
cand sunt pregatiti
asa ca nu ma stresez prea tare
dar cred ca cu doi
este cu mult mai greu
si mai complicat putin pt abilitatea mamei
dar nu-ti mai face procese de constiinta
ca sunt convinsa
ca esti o mamica buna
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Naty spune:
La multi ani, crisspoliss!
andra ce surpriza placuta cu banutii!
miere super deal!
pyc n-o fi alergie? Exact asa a avut Nadia si era ceva alergic.
Bravo pentru olita! Ar trebui sa insisti la bona, e pacat sa il tina cu pampersi daca el face la olita.
Si eu sunt anti-TV la copii si Ioana pana la 2 ani nici nu a stiut la ce foloseste obiectul respectiv; am interzis oricui sa deschida TV-ul in preajma ei.
Cu Nadia insa, ca in multe alte privinte, am abdicat de la acest principiu. Ioana se uita dimineata la TV cam 30 minute inainte sa plece la gradi si nu am cum sa o impiedic pe Nadia sa nu stea si ea. Dar cam asta e tot; nici noi nu prea ne uitam la TV asa ca nu e deschis.
anuc eu cred ca intodeauna e asa la al doilea. Dar gandeste-te ca desi nu are parte de atata atentie din partea ta, Filip o are pe Ioana, ceea ce e un avantaj imens. Vei vedea cate o sa invete de la ea.
Cat despre Ioana - fetele noastre sunt la o varsta la care au nevoie de multa atentie, cu atat mai mult cu cat sunt niste fetite sensibile.
Eu ii acord Ioanei in mod deliberat mai multa atentie, fiindca stiu ca Nadia va invata tot ce ce trebuie sa invete de la mine, de la sora-sa sau de la altii, dar nevoia de afectiune a Ioanei, necesitatea anumitor activitati si a invatarii anumitor lucruri (acum, in pragul scolii) trebuie neaparat satisfacuta acum si trebuie sa o fac eu.
cami vai, ce ma bucur pentru Dana! Stiu ca de mult isi dorea bb2! Sa-i spui din partea mea felicitari si o sarcina cat mai usoara!
Mama mea e, intr-adevar si a fost intodeauna, extraodinara. Nu-mi pot inchipui o mama mai buna si sper ca voi putea fi si eu pentru fete macar pe jumate din cate e mama pentru mine. Din fericire este inca in putere, desi nu foarte tanara si le poate ingriji pe mandre.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau cu Antonia. Inca nu am reusit sa gasesc modalitatea de oprire a tipetelor astea.
Despre Roma ce sa zic, este si cred ca va ramane orasul meu de suflet. Desi arhitectonic alte orase m-au impresionat mult mai tare, cred ca atmosfera Romei este de neegalat. Daca as alege un oras unde sa traiesc cu siguranta ar fi Roma.
De data asta am reusit sa vad si lucruri pe care nu le vazusem pana acum, locuri mai indepartate de obiectivele in general vizitate si muzee in care nu intrasem. Am revazut desigur si tot ce vazusem pana acum.
Iar mancarea Eu nu sunt de loc o mancacioasa dar acolo am mancat pe rupte. Nicaieri nu mi-a placut mai mult mancarea ca la Roma, pur si simplu ma indopam pana nu mai puteam respira si chiar comandam mai multe feluri decat puteam manca fiindca nu ma puteam abtine sa le gust. Cat despre dulciuri, no comment
Poze - barbatu-miu e pasionat de foto si cred ca a facut mii. Dupa ce le descaraca incerc sa fac o selectie si vi le arat.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
flowerbee spune:
Am pus pozite cu Alexia pe contul comun.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
cami_antonia spune:
natyyyyyyyyyy
ce superb ai povestitttttttttt
pupam pe tine si pe feteeee
abia astept pozeleeeeeeeee
eu nu am fost inca la romaaaaaa
da chiar mai fetelor ce ma fac cu tipetele??????????
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
naty da dana e f bucuroasa
a tinut secret
pana acum la 3 luni
ca a pierdut o sarcina
si ii era frica
sa nu pateasca la fel
offffffff
acum e in culmea fericirii
azi e la eco morfo
de sem 1
abia astept sa ma sune
va naste in jurul craciunului
DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
patricia da ce ai mama??????????????
spune-neeeeeeeeeeee
macar pe scurt
sau pune-l pe mircea sa ne scrie
sanatate multa
DOAMNE AJUTA!
bebelusi spune:
Off bine ca ma bagati voi in seama ca la odiseea cealalta e ca la inceput, multe fete si nu ma baga nimeni in seama mai ales ca am lipsit o saptamana.
Imi vine sa vomit rauuu, nu pot sta in picioare mai mult de un minut,, ametesc, vitamine nu pot lua ca vomit, de mancat incerc sa mananc desi imi e rau.
Dark cat stai la Brasov?Eu in 1 iulie merg la control la Brasov. Spune-mi in ce per esti ca daca nu stai mult fac si eu cumva sa te vad
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"