Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 6
pyc spune:
Anuc m-am distrat si eu cu povestea cu degetelul.......eu sunt o fosta dependenta si a incercat saraca mama orice....pansat degetele, pus piper, albastru de metilen, nimic nu a mers! Imi amintesc perfect (ca eram maricica deja) cum mergeam la ea seara rugand-o sa-mi puna piper sau boia pe degetele ca imi e somn si as merge la nani:)
Si mai fetelor NU MAI LUATI FEBRA LA COPII cu si fara treaba! 37, 37 cu 5 sunt temperaturi absolut normale, mai ales pe caldurile astea! In Franta se considera febra peste 38, si doar de la 38 cu 5 se intervine medicamentos (sau inainte fc de starea clinica a copilului).
miereamara spune:
Pyc ce simpatic este Paul si ce frumso povestesti!
Noi nu avem TV, de fapt avem TV dar nu avem cablu, deci tv-ul sta inchis, lui Aidan ii mai pun desene, dar incercam sa nu depasim 10 minute pe zi.
Duminica ne mai uitam la programe romanesti (prin internet, pt ca TV la noi e pe post de monitor de computer) si atunci mai arunca si el un ochi, dar nu e f atras.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
cami_antonia spune:
noi ne uitam la desene
avem dolce
si avem postul baby tv
care e special pt ei
ii invata sa numere
animalele
partile corpului etc
in engfleza ce e drept
da e f atenta
si eu ii zic in romana
eu nu sunt atat de stricta cu tv-ul
acu vara nu prea va sta
dar iarna
sincer
simt nevoie de desene
de altceva
mai ales la cat de mult am stat in casa in iarna asta
pupppppppppp
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
roxanaz spune:
buna dimineata
grrr, ce cald e si azi!
programul don'soarei e asa:
trezit la 6 (raaar la 6.40 ) - bea un biberon de 250ml lapte, gol. la mic dejun - paine goala. sau barni (de, astea de cumparat is bune, cele facute de mine, nu). nu vrea ou, nu vrea branza, nu vrea paine cu unt. paine - cateodata prajita.
pranzul e masa de baza - pe la 12 (chiar inainte) - si ciorba/supa, si felul doi. cateodata vrea si banana desert, cateodata nu.
apoi somn (de pe la 12.30-1) pana maxim la 2.30-3. asta e singurul somn al ei de pe zi. cand se trezeste incepe circul sa manance ceva. cateodata mananca cate un iaurt simplu de 150g, gol. nu fructe - cateodata o pacalesc cu niste para sau banana. in rest... nada. eventual un biscuit sau niste sticks-uri. seara doar laptele la culcare. adoarme pe la 7.30, maxim 8, altfel e lesinata de oboseala. intre mese plimbare cat incape. si apaaaa... tot cat incape.
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Trezirea 6. Ne pupam pana la 6.30. |
bestiala asta
Anuc, imi pare rau ca dezvatarea s-a lasat cu peripetii
Crina, daca nus- vezicule cu lichid.... ce varicela??? si eu as zice ca nu, mai ales daca nu il mananca deloc... si Eva se uita la baby tv... e fascinata
Irina, olita nu e in peisajul nostru. nici nu cred ca incerc anul asta. la primavara probabil.
raluca, welcome back poze ceva?
si gata, ma duc la munci. sa aqeti o zi buna de tot!
Andra hahahahaaa trebe sa dai de beut
flowerbee spune:
Cami, ma bucur ca Antonia a luat-o la picior dar si pentru vocalize. Las-o sa tipe, sa faca ce vrea, asa se cunoaste pe ea insasi, dar si mediul inconjurator.
Ma uit la meniul licuricilor vostri si imi dau seama ca mandrulita mea e mofturica tare. Ea papa doar ce ii place...si pt ca sa pape, eu ii fac doar ce ii place, deci meniul nu e f variat. Acum incepe sa manance fructe taiate cubulete, dar cantitatea e mica.
Naty, bine ai revenit! Sper ca fetele sunt bine si gata cu emotiile!
Dark, sa folositi banutii cu sanatate si voie buna!
Anuc, eu sunt impotriva suptului degetului. Taie raul din radacina. Eu am dantura deformata de la suptul degetului. Am purtat aparat dentar mobil intre 11 si 12,5 ani insa degeaba. Modelele de atunci erau rudimentare, experienta medicilor mica, asa ca dupa ce s-au indreptat, au revenit la fel.
Cadia, sper ca ati rezolvat cu constructorul!
Si noi construim o casuta la tara si e greu. Bani peste bani si uneori ai impresia ca nu se face nimic. Partea buna e ca la noi constructorul e var cu nasa Alexiei si un prieten fff apropiat al nostru. Anul asta macar sa o inchidem si la anul sa o finisam. Totul depinde de bani....
Trebuie sa va arat cum mananca Alexia. Nu ma mai lasa sa o hranesc si mananca singura. De regula, fac doua portii: una pt mozoleala, bagat manuta, intins, mancat cu doua lingurite etc si una pt mancatul efectiv. Sper sa gasesc cablul sa descarc pozicile.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Roxana, parca ai descris-o pe Alexia!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
DarkBendis spune:
Aoleuu!!
Fi-mi-as de mamica super-cascata
LA MULTI ANI CRISSPOLISS!!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ai dreptate dark
LA MULTI ANI CRISSPOLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SA FI SANATOASA SI TOT CE ITI DORESTI
SCUZE INTARZIEREA
DA IERI AM FOST TOTAL CU CAPUL IN NORI
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
crisspy spune:
CRISSPOLISS
Prevad o zi foarte linistita la munca, asa ca ma bag la o vizionare de Grey's anatomy ...dar sunt cu ochii pe voi
O zi usoara tuturor si multi
Crisspy, fericita de Razvi
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineata,
Fetele din Bucuresti voi ati primit banii de alocatie/indemnizatie?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+