Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 8
Naty spune:
patricia imi pare rau ca te simti asa. Incearca sa iei vitaminele seara. Eu la Ioana daca le luam dimi vomam, daca luam seara nu aveam nimic.
Fetelor, Nadia a inceput sa-mi spuna "mami"; pana acum zicea mama, tata, Nana, acum a dat-o pe mami, tati, Nani (Ioana).
Pe ea zicea ca o cheama "Dadia".
A inceput sa lege cate doua cuvinte si spune o gramada de lucruri haioase gen "cacaia" = cascaval sau "cacala" = portocala.
Ai vostri cum mai vorbesc?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
cami_antonia spune:
naty antonia nu zice decat mama
tata
nana
si ghe
si alte de-ale ei
patricia lasa ca trec si astea
ce mai face vladut?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
bebelusi spune:
Vlad e un scump, zice mama, tata, bebe, cere apa, cere ape (lapte), taii (tataie), mami (mamei mele), kaka, ia uiteeeeee, baba (ii spune strabunicii), puuu(la puii de gaina), cand vrea ceva te duce sa iti arate, nu se lasa pana nu ii dai, iti aduce ce ii ceri, rade non stop.....as vorbi o zi intreaga numai de ce face el
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
BEE, din fericire am rezolvat cu constructorul (cel putin pentru moment).Bafta si voua la casa de la tara.
CARMEN, nu am primit inca banii de indemnizatie dar eu trebuie sa-i primesc pe 18 ale lunii.Au anuntat asia ieri la stiri ca nu are statul bani si ca ne vor vira banii la sf lunii in curs.
NATY, bine ai revenitMa bucur ca fetele au fost pana la urma bine si ati plecat linistiti in vacanta in doi.Si noi tot pe la Medlife (de care sunt suuuper multumita) am fost cu amigdalita dar nu am scapat fara antibiotic ca avea Clara ditamai puroiul in gat.
Felicitari pentru cuvintzele Nadiei.Clara nu vorbeste decat bebeleasca, sau mama, tata, maie (mamaie).
PATRICIA, pe mine m-a ajutare tare mult sucul facut din portocale+gref+lamaie de cate ori imi era gratza.
16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
CADIA spune:
FETELOR, GATA TRANZACTIA DE VANZARE APARTAMENT!!!!!AU INTRATA BANII IN CONT!!!!
MA DUC SA-I SCOT SI SA FUG IN LUME CU UNUL MAI TANAR
16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
bebelusi spune:
Cadia felicitari pentru ca ati incasat banutii...
Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Naty spune:
carmen am vazut ca iti faci griji ca va fi diferenta mica intre copii.
Sa sti ca nu exista "diferenta ideala".
La noi sunt 4 ani si 2 luni si pe de o parte e mai usor fiindca Ioana e mare si intelege dar, pe de alta parte, pana cand Nadi va avea vreo 20 de ani ele nu vor avea interese comune.
In alta ordine de idei, cand diferenta e mai mare e greu pentru parinti fiindca au program complet diferit,activitatile sunt altele, grijile sunt de alta natura.
Si cu cat creste primul mai mult cu atat mai greu iti e sa te apuci iar de alaptat/diversificare/pampersi/invatat la olita, etc.
Zicea mara ca e greau cand cer amandoi cate ceva. Asa e.
Dar asta este indiferent de varsta, fiindca daca cel mare e mare nu inseamna ca trebuie sa il ignori sau sa il lasi intodeauna la urma.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
cadia felicitari!
NOI
cami_antonia spune:
cadia felicitariiiiiiiiiiii
da mai astia vor sa bage la sf lunii
ca sa ne si ia din ei
tampitiiiiiiiiiiiiiiiii
ca nu le pot zice altfellllllll
alinukkkkkkkkkkk nu zici nimic?
e frumos in grecia de nu ai timp de net
pupiciiiiiiiiiiiiii
sa te distrezi si pt noiiiiiiii
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CADIA FETELOR, GATA TRANZACTIA DE VANZARE APARTAMENT!!!!!AU INTRATA BANII IN CONT!!!! MA DUC SA-I SCOT SI SA FUG IN LUME CU UNUL MAI TANAR 16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. |
haha ai vrea tu . nu-i asa ca nu mai ai nicio greata acum?
Patricia, sper sa te simti mai bine. incearca ceaiul de ghimbir si ceva rontaieli - covrigei sarati, sticks-uri, etc. nu mai lua deloc vitamine ca nu se intampla nimic fara ele. sau ia-le seara daca atunci nu iti e asa de rau.