Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Si io am ajuns acasa.E canicula de moriiiiiii!
M am inscris si in colegiul medicilori fratilor cata birocratie!
Pyc ce sa zic ...eu nu zic sa nu dau sperante aiurea..sunt tousi 2 teste si unul genetic..da miracole stiu ca exista!As fi repetat dc mi se oferea ocazia da asa sa arunci cu banii..

De program ...hmmm dati cu pietre dc aflati!
A se culca tarziu spre 11-12 la culcare bea tic tic intre 150-240 ml,nu se trezeste decat eventual dimin la 7 sa mai bea o cana.Acum de ex e cam aiurea cu canicula.Azi s-a sculat la 7 juma culcat la 11 a baut lapte si nu a mai vrut nimic altceva.Au plecat afara la 11 erau inapoi a mancat ma cu piersica cu biscuitei si cascaval cu paine-el nu vrea branza

La 2 juma mananca piure de legume cu orez musaicu diverse carnuri + un castrnel de supa+ cirese desert, doarme oblig 2-3 ore cu bunicu :D doarme si bunicu sa stiti! si la trezire tata ii da ce mai are : ori tot legume ori supica ori iaurt da de la borcanel nu vrea din cele simple.Cand venim seara la 9 in casa mai vrea cate ceva si atunci ii dau o banana si un biscuite Nestle.

Stiu ca papa bine, nu mai am cantar ca l am dat finilor da nu cred ca a luat ceva ..era la 10,150 cand l am dat

Am vzt si io poze cu Aidan acum si cu Razvi..ma rog il vzusem si live sambata , nu mai avem domne bebelusi avem baietei!

Si special pt Antonia

http://picasaweb.google.ro/andrei.alex.costache/Andrei16#

PS: PORUMBITA NU E FEBRA!!!!! asta e temperatuira lui A dintotdeauna.Plus ca acum e f cald.Oameni buni va rog intelegeti ca a mai zis cineva de febra acum ceva timp: FEBRA ESTE PESTE 38 INTRARECTAL!!la sub 38 se da NIMIC!!!!!!!!!!!!!!Apa si dezbracarea copilului!

Pyc sa fie cum vrei tu si sa aveti sanatate multa!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ah Anuc si dr mea comenta ceva de asa ceva
Lacul acela este contraindicat sub varsta de 3 ani draga mea, am intrebat din curiozitate medicala k habar nu aveam.
Bine ca te ai lamurit....eu desi dr mea insisita i-am taiat o scurt ca nu as face asa ceva ever plus ca e CI sub 3 ani si a tacut malc
Acu bine ca si-a recuperat degetul

Acum intreb: care face la olita ?ca noi NU da nici nu m am efortat recunos

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Acum intreb: care face la olita ?ca noi NU da nici nu m am efortat recunos

Hahahaha...olita pt noi este inca un obiect necunoscut...nu reusesc dom'le sa o conving pe mami sa-l lase in putza goala prin casa si sa inceapa sa-l obisnuiasca ca cu ea...da' deh nu sunt eu aia care tre' sa spele covoare daca face copilu' ceva pe ele

Ai primt mesajul meu? Vezi ca linku' cu pozele ti le-am trimis pe FB intr-un mesaj.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ahhh legat de olita, ieri am fost la niste prieteni care au bunica din Ro venita aici sa aiba grija de baietel de trei luni.
si ii vede diaperul lui aidan. Ne arunca asa..o privire plina de mila si compasiune si vine intrebarea: dar ce are copilul? e ceva in neregula cu el? zic, nu, de ce? Pai inca mai are pampers la varsta asta??? Zic da, ce are? Ea: pai nu se poate asa ceva, e baiat mare! Nu l-ati pus pe olita? eu continui sarada: nu, de ce? trebuia?
Ea foarte mirata: da, normal, trebuia sa il puneti de pe la 5-6 luni ca sa se obisnuiasca. Sa vedeti ca acum o sa stea cu pampers pana la 3-4 ani, mai mare rusinea

Mai sta nitel...da de ce nu vorbeste? ce limba vorbeste? Lucian f serios: japoneza, ea se uita la noi, si-a dat seama ca glumeam..dar tot nu se lasa...da chiar nu zice nimic, nimic...?

(paranteza...bunica e asistenta medicala la dispensar intr-un sat)

Zice: pai a venit o doamna cu un copil de 2 ani la noi la dispensar si tot asa, nu vorbea...si i-a zis doamna doctor: vorbeste mai copile, ca daca nu vorbesti te dau cu capul de pereti de nu te vezi!!! si a inceput copilul sa vorbeasca

Irina, Andreita e un smecher, conduce masina, conduce?

Porumbita, aia nu e febra! Stai linsitita.

Anuc nu stiu ce sa zic, da' lacul ala nu e toxic? daca e lac de unghii? Aidan nu si-a supt niciodata degetul, si tot are dintii din fata jos strambi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

asa ca am uitat de olita...eu il las pe aidan in puta goala in weekenduri aproape majoritatea timpului. Normal ca face pe jos so pipi si kk. Dar stie cand face..doar ca nu vrea sa faca la olita. Ieri i-am zis fa pipi, hai fa pipi, shhhhh si i-a dat drumul imediat la "comanda" mea, dar cand am vrut sa il asez pe olita s-a ridicat imediat. Deci clar nu e pregatit. Uneori se mai aseaza singur dar nu face nimic.

Trebuie sa splam mocheta cu aspirator cu apa pt ca miroase, imi pare asa rau ca nu avem gresi sau parchet.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere mare e gradina lui Dzeu...si eu imi aud d'astea ca nu vb copilu, ca uite ce mare e

Eu incep sa o banui pe mami ca fara sa stie e AP-ista hahahahaha, ca vad ca nu se streseaza cu d'astea

Anuc lasa baiatul sa suga degetul ca doara nu o sa se insoare cu degetul in gura...sa stii ca si Razvi are dintii cam strambi si nu suge degetul, el are pe SUZI ...scapam noi de asta cand ne asteptam mai putin.

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello!

Intru repejor sa va spun ca am revenit pe meleaguri bucurestene. A fost minunat la Roma, ne-am plimbat muuuult, in fiecare zi de dimineata pana seara, ne-am relaxat, am uitat de toate problemele. Pacat ca a fost asa de scurt.
Dar oricum nu puteam sa stau mai mult fiindca am murit de dorul mandrelor.

Incerc sa citesc cate ceva sa vad ce mai faceti.

Pupici

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Pyc, sanatate multa lui Paul, sa treaca varicela. Macar daca o face acum... ati scapat de o grija.

Irina, chiar ca papa bine papacelul tau! Bine ca ai reusit sa te inscrii in colegiu pana la urma, trebuie si asta facut.

Olita? Ce e aia? Nu ne batem capul inca, aici chiar nu o recomanda nimeni pana catre 2 ani. Am discutat cu childminder-a, si ea recomanda pentru baietei "potty training" direct la toaleta... dar tot asa catre 2 ani sa se inceapa (se pare ca ei chiar se pricep...sa vedem cum le-o merge cu Mister, am zis ca o sa merg pe mana ei...cel putin pentru inceput. Deocamdata bebe a tare interesat de "tron", stie ca acolo se face "pipi" (in lunile astea au invatat fetitele cu care sta la childminder-a ce si cum... si a asistat si el). Oricum, nu ne agitam inca - AP sau non AP.

Miere, e mare si frumos Aidan! Si stie multe! Asa-i, daca ne ocupam noi, parintii, de ei... ei invata de toate de la noi. Cat despre bunica cea atotstiutoare... no comment! Bine ca nu v-ati lasat voi afectati.

Anuc, bine ca te-ai lamurit si tu ca... nu solutie pe degetutele lu' asta micu. Nu la varsta asta. Se dezvata el mai incolo.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

ledi intotdeauna ma impresioneaza postarile tale. Multe imbratisari de la noi.

anuc lasa draga copilul cu degetul lui.
Ioana mea a purtat suzeta la somn pana la 3 ani jumate cand am scapat datorita unui accident (a cazut si si-a spart totul prin gura si nu a mai putut sa o tina), altfel cred ca mergeam cu ea la scoala. Si eu eram stresata ca nu mai scapa de ea dar am refuzat categoric orice propunere de a ii da pe ea cu substante, a o arunca la cos s.a.m.d.

porumbita incerc si eu sa raspund:
- masa - dimineata la 7, lapte chior; la 11 fructe; la 2 pranzul (supa + ou sau carne sau peste cu diferite legume; la 5,30 - iaurt; la 8 - lapte cu cereale. Asta in teorie. In practica, bea tot laptele, dar in rest nu-i place decat cascaval si pui fiert. Si banana. Pe care, apropos, o mananca singura, doar ii despic coaja si apoi o decojeste si o mananca
- program - se scoala la 7, papa lapticul, se joaca pana pe la 9 cand fie se culca, fie iese afara (dupa toane); daca se culca doarme juma de ora si apoi iese afara; la 11 fructele (in casa sau afara), apoi joaca pana la 2 cand papa si la 2,30 se culca de pranz. Doarme 2 ore, apoi iar joaca, la 5,30 iaurtul si la 6 afara pana la 8 cand face baita, papa si se culca;
- Nadia doarme singura seara, spunem pa-pa, afcem rugaciunea, un puic, inchid usa si aia e; peste zi trebuie sa ii canti pana adoarme;
noaptea doarme cam 10 o- 10,30 ore si ziua 2-2,30 ore.

A avut si Nadi perioade cu temperatura asta si m-am cam stresat. Nu insa intr-atat incat sa ajung la doctor

pyc sper sa fie o forma usoara de varicela.

In ce priveste olita ... pe Nadia o las des in funduletul gol fiindca mi-e mila de ea sa aiba pampersi pe caldura asta. Face pipi pe jos, dar asta e, spalam. Stie la ce foloseste olita, zice "caca" si ne arata spre ea, dar nu face acolo.
Am de gand sa o invat totusi cat de curand.
V-am mai spus, eu am avut o experienta tare fericita cu Ioana, careia la 1 an si 8 luni i-am scos pampersul, i-am explicat despre ce e vorba si in cateva zile am scapat de tot de pampersi peste zi. Nu a facut niciodata kk pe ea, iar pipi doar de 3 ori. Noaptea i-am pus pana la 2 ani.

N-am reusit sa vad poze ... incerc maine

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic.
Stiti ca era cat pe-aci sa nu plecam din cauza de copile bolnave - Ioana avea amigdalita iar Nadia ceva nedefinit.
Ei bine, acel ceva era enterocolita, am fost vineri cu ea la Medlife. Cum Doamne iarta-ma or fi reusit sa faca fix in aceeasi zi una amigdalita si una enterocolita?
In fine, pana duminica dimineata cand am plecat erau amandoua pe picioare, Ioana cu antibiotic, Nadia fara. Dar ... marti Nadia a facut iar 39,6. A fugit mama cu ea la Medlife ... rosu in gat Din fericire in 2 zile i-a trecut, din nou fara antibiotic.

NOI

Mergi la inceput