Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aryia pentru modul de gandire! Si un pentru exprimare, scurt, concis si la obiect!

Bebelusi sucul de ginger (cred ca e ghimbir?!), e ca un fel de sprite din ginger, f bun pt greturi. Iti spun eu ca m-a ajutat si eu am vomitat in fiecare zi fara exceptie in primele patru luni.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

s-a trezit si a balotat iaurtelele...acum rontaie un biscuit...noi suntem bine,am terminat scoala si gata...asteptam ziua de sambata,ca plecam in Thassos...in sfarsit ,mareeeeeeeeeee!
am descoperit ca si Miguel are dermatita atopica ,precum fratele lui si m,-au spart la buzunar cu banii pe geluri de dus,creme etc...asta e...
va mai scriu ,sa va mai pove cate ceva...acum ma cheama tanarul!
pupam!

amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor va multumesc de grija, azi m-am simtit mai bine, si de-asta mi-am mai rezolvat una alta. Doamne \Ajuta, sper sa ma simt bine si maine ca ma duc cu Mircea la doctor ca il interneaza sa se opereze de hernie. Aveti idee cati bani se da la doctor la o asemenea operatie? Nu am dat niciodata in stanga si in dreapta deci nu stim cum se procedeaza si cat se da

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

patricia intrebi la spital
alti pacienti
cat se da
e cel mai simplu
si in funct
de suma max si min care o auzi
dai cat poti

aryia chiar intrebasem de tineeeeeee
pupam bebelusii tai
si distractie placuta in thasossssssss

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

nu mai este nimeni pe aici??????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cami noi suntem pe aici Mai fornaiti, dar prin zona. Si cred ca-l doare si un pic gatutul, ca nu prea mi-aavut Mister pofta de mancare la cina. Sau poate ies caninii.

Am patit-o una buna. Cu elan creator m-am apucat sa fac curat... cand am descoperit ca s-a stricat aspiratorul. Deci nu am mai facut curat, ci l-am asteptat pe tati si ne-am dus sa cumparam aspirator nou. Am avut bafta, aveau la Tesco Hoover-e (adica marca originala Hoover) la reducere 50%... asa ca avem unu' nou, fara punga, ultrasilentios, ultra economicos, ultraputernic, curata tot parul de matze de pe covoare, antialergem, canta si danseaza, o sa incerc sa-l trimit la servici in locul lu' tati poate nu se prind sefii. Ma rog, hiper-super-excelent, sau cel putin asa scrie pe cutia in care inca se afla... ca-l testam maine. Bun, cu asta am incheiat oda la Hooverul nou

Bebelusi, multa sanatate lui Mircea, sa treaca cu bine peste operatie si sa isi revina cat mai repede. Si tie sa-ti treaca greturile de sarcina, sa te poti bucura de ea Remedii chiar nu stiu ce sa zic... eu nu am avut greturi chiar deloc.

Ledi, multe imbratisari si tie si lui David Multa sanatate!

Ariya, bine ca ati terminat cu bine scoala! Spor la impachetat si vacanta super-faina in Thassos! si multe felicitari pentru felul in care gandesti si felul in care iti cresti copiii!

Veronica, las' ca e dulce tare frumoasa mica si cu breton!

Porumbita, multa sanatate la Robert!

Naty, nu ajungem in Bucuresti de data asta. Am tot fost in anii trecuti, si as dori sa-i arat lui tati de Mister ceva ce nu a mai vazut. Si parca la munte e mai racoare...
Multa sanatate la fete, sa-i treaca Ioanei problemutele!

Delia, deci sa speram ca ne vedem la Brasov! pe Davidut cel zambaret!

Pana acum am fi eu, Cami, Irina, poate si Delia. Mai se inscrie cineva la intalneala ?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dark si eu m-am inscris dar ai ratat postarea probabil, eu am zis ca nu stiu sigur daca vin sambata ca are Mircea un spectacol in deplasare si nu stiu daca ajungem, dar poate venim duminica

Mami puiutului Vlad Mihaii 05.02.2009 si samburel mic de 9 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Bebelusi, ar fi grozav sa puteti veni si voi!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Patricia, multa sanatate lui Mircea!! Sa treaca cu bine de operatie si sa se repuna repede-repede pe picioare! Iar tie iti doresc multa putere... si sa treaca greturile!!

Ariya, multi pupici pt o mamica minunata! Vacanta linistita!! Cred ca ce bine mi-ar prinde acum o discutie cu tine... Pe mine nu ma supara deloc Luis... cu Luka am ceva probleme... nu asculta, raspunde, e super inganfat... s-a schimbat enorm intr-un an. Am mai avut momente cand mi-am iesit din pepeni... dar acum incerc sa fiu calma si sa nu ma mai enervez, indiferent ce face. Nu imi merge chiar de fiecare data...
Fetelor... bucurati-va de copilasii vostri cat sunt mici si dulci acum. Copii mici = probleme mici. Copii mari = probleme mari... Si eu sunt sigura ca e doar inceputul pentru Luka...

Naty, ce frumos tre sa fie sa te plimbi prin Roma de mana cu iubitul... Eu am fost de 2 ori pana acum si luna viit merg din nou... dar mereu fara sot. Astept poze, sau le-ai pus deja si n-am vazut?...

Dark, sa stapaniti snatosi noul asprator! Si noi ne gandim sa luam unul de genul ala! Cu toate ca io il vreau mai mult pe ala care face singur curatenie! Dar se incapataneaza tati sa nu mi-l ia... ca io ce mai fac dupa?? Spor la impachetat!!

Am vazut si eu pozici cu Daria de Dalma. Ce frumusica si delicata e!

Sanatate lui Mister de Dark, Robert de Porumbita, Ioanei de Naty... si la toti ceilalti. Scuze daca am omis pe cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Eu sunt derutata rau...Filip a fost marait aseara, n-a vrut sa pape cina, doar lapte...apoi 38.5 azi-noapte...acum fonfaie, ii curge nasul un pic si stranuta....si bube inca nu's!!! Ca sa zic asa, de ieri are ceva pete pe o mana doar (dar si brobonele de la caldura) si o pata mica pe gat. Eu l-am dat cu mistura, asa, just in case! O FI VARI SAU N-O FI? Eu sper sa fie ca sa scapam si sa nu fie doar racit, ca mor de nervi! Asa, starea lui e bunicica, mai are si momente de maraiala....dar eu ce fac? ies sau nu cu el?
Doctora o sa vrea sa-l vada, ca altfel nu-si da seama...

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput