Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
Anuc spune:
Bine ca stau sa scriu mesajele de 2 ori...
Bebelusi, multa sanatate lui Mircea, sa se refefaca rapid!
Dark, o fi ceva trecator la Mister....sa folositi sanatosi scula ultraperformanta! :)
Ariya, si tu esti un exemplu pentru mine, te percep foarte puternica si stapana pe sine. Jos palaria cum faci fata celor 3 napastorci!
Ce fac bolnaviorii?
Andre_ea, voi pe unde umblati de-ati disparut asa?
Selene? Ce face Dariuta?
Ledi, pupici lui David. Sunteti bine?
Mami de Ioana&Filip
roxanaz spune:
neata!
Patricia, succes lui Mircea la operatie. deja dupa o saptamana reia munca, crezi ca o sa poata?
Ruxi, vacanta placuta! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui yashy cu Luka am ceva probleme... nu asculta, raspunde, e super inganfat... s-a schimbat enorm intr-un an. Am mai avut momente cand mi-am iesit din pepeni... dar acum incerc sa fiu calma si sa nu ma mai enervez, indiferent ce face. Nu imi merge chiar de fiecare data... |
saracuta de tine, cat te inteleg... Patrick face la fel.. or fi intrat in criza deja???
Anuc, doar pete? nu as zice ca e varicela totusi...
Crina, voi cum sunteti? e sau nu e?
Carmen_Marieta spune:
'Neata mamici si licurici,
Patricia si mie imi este rau, imi este greu si la servici, mi-e greata, dar incerc sa o combat cu apa rece.. si cateodata merge.
Multa sanatate lui Mircea!
Rein o sa ne vezi in parc cu amandoi copilasii.. asa ca..
baietii...
Ariya vacanta placuta..
Cami da-mi si mie pe PM nr tau de tel ca sa vb cand vin la mare. Noi venim pe 21 si cred ca stam pana sambata.
Tare as vrea sa ne intalnim, sa se joace licuricii...
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel...
9+
yashy spune:
Anuc, multa sanatate piticului!!
Poate nu e varicela. Lui Luka i-au iesit direct bubite cu apa, mi-am dat seama imediat ca e varsat de vant. Bine, se si jucase cu un copil care avea varicela
. L-am chemat pe copil
asa la mine sa se joace cu Luka, sa faca mai repede boala.
Aici se obisnuieste...
Cred ca e bine sa-l vada dr, sa fii linistita.
Pe Luis l-au piscat tantarii... Are niste pete mari si tari... Oare o fi bine sa-l dau cu spray-uri sau lotiuni impotriva insectelor?.. Si el are o predispozitie spre alergia atopica si-l dau cu creme.
Naty spune:
Neata!
Ioana e mai bine, nu o mai doare gatul asa tare si azi s-a dus la gradinita.
ariya ca de obicei vorbesti tare intelept. Am vrut si eu sa ii scriu selenei, dar m-am gandit ca fetele au spus cam tot ce era de spus. Completarea ta, a unei mamici cu asemenea exeprienta, a fost binevenita.
Concediu placut! Cat stati?
patricia tinem pumnii sa fie usoara operatia si sa se refaca repede.
porumbita in afara de febra nu mai are nimic? N-o fi un pui de viroza?
yashy ce pacat ca mergi singura! Si pe de alta parte ce bine de tine ca mergi la Roma! Distractie placuta!
Sa sti ca si eu am aceeasi problema cu Ioana, care s-a schimbat radical in ultimul an, de abia daca ma mai inteleg cu ea. Eu cred ca schimbarea e cauzata de nasterea Nadiei. Ioana nu spune nimic dar eu stiu ca sufera enorm, ca e foarte geloasa, desi o iubeste mult pe sora-sa si asta cred ca e felul ei de a ne atrage atentia.
anuc nu stiu ce sa zic. Sunt totusi sanse mari sa fie varicela.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Anuc spune:
Yashy, multumesc, stiu ca asa se obisnuieste pe afara. Imi spusese o prietena mai demult ca a lasat fetele sa se joace in mod special cu cineva cu varicela ca sa faca si m-am minunat :)
Filip avea mai devreme 39.1 intrarectal si dansa de mama focului pe aici....i-am dat un supozitor cu paracetamol, dar ii scade ff greu...
Prefer sa fie varicela si nu o viroza idioata, adica macar sa fie cu folos....Bube are doar pe maini (pete)...ma enerveaza ca nu stiu exact si mai avem de asteptat...
Mami de Ioana&Filip
Leditia spune:
pyc,nu mai era mult si ajungeam si eu k vecina,dar momentan sa zicem k s-au mai calmat lucrurile.
Nu pot repeta testul,pt ca nu-mi permit sa arunc cu banii in conditiile in care trat lui lunar presupune destule cheltuieli.
Irina,o sa fie bine,ai sa vezi cand va mutati la casa noua,singurei..
Porumbita,distractie placuta la mare.Sper sa fie soare si frumos.Azi noapte a fost furtuna.
Patrica ,multa sanatate lui Mircea.Sa iasa totul bine.
Ada,multa sanatate fetelor.
Aryia,ma bucur ca ai mai scris.
Daiopri,ce bine ca ai mai scris si tu.Cum sunteti?
Dark,sa folositi sanatosi aspiratorul ultra-mega-super fain
Mancare face?![]()
Naty,multa sanatate Ioanei.
Anuc,sanatate multa va doresc..si putere.
Porumbita,sanatate multa lui Robert.
Despre noi..David nu mai vrea sa manance,ieri a facut intr-una kk..moale,nu diaree,dar totusi de 6-7ori de m-a disperat.A si vomat lapticul de dim,apoi fructele le-a tinut pt el,legumele le-a vomat si nici k a mai vrut sa pape altele..Am sters ieri la voma de mi s-a acrit.Aseara am stat mai bine de juma de ora sa-l conving sa bea lapticul si sa faca nani..pana la urma a baut lapticul cu mine pe canapea si n-a facut nani atunci..La 10 cand a venit si ta-su acasa de la servici,a mai zburdat si cu el,ca doar nu se putea ca el sa nu-l vada si fii-su sa nu faca taraboi k vrea cu el
Si uite asa,eu am luat-o de la capat cu adormitul si crizele lui David si nervi si urlete,de ziceai ca cine stie ce-i fac..Asta fiind tura 2,dupa ce s-au iubit si alintat baietii
..
Pe la 11 deja nu mai puteam,dupa ziua de ieri,care a fost infecta..si l-am lasat in patut singur sa urle..Dupa 2min de urlat,mai tacea,mai baga un urlat de control,sa vada dk ma duc..in max 5 min a adormit!!!
Iar eu eram socata ca el nu se culca odata,dat fiind faptul ca ieri a dormit o ora si era treaz de la 6,30 dim!!!!Si de la 14 la 22,erau 8 ore ,iar el inca avea putere sa mai alerge,in timp ce mie imi venea sa ma intind si pe jos ca ma dureau toate.
Azi,a mancat,n-a mai vomat,dar a facut iar kk moale,desi primul de dim a fost ok..urmatorul fiind moale..nah,nush zau..
Ma duc sa incerc sa-l adorm,ca ma asteapta o chiuveta de vase de spalat..
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Anuc spune:
Eu nu mai stiu ce sa zic...asteptam varicela si cred ca e o viroza, ceva ptr ca are febra in jur de 39 de azi dimineata...nu-i mai trece (i-am dat antitermice, facut dus cu apa calduta), e molesit si acum a adormit...plus ca nu vrea apa sau papa...mi-e tare teama ca e altceva si vom ajunge la spital :(....Si ii curg niste muci grosi, stranuta, tuseste...mama masii de viata, ca nu mai suport! Abia ce ma mirasem zilele trecute ca al meu n-a mai avut muci de ceva vreme...E, uite, na! Avem!
Mami de Ioana&Filip
Anuc spune:
Ledi, va pup! Poate a papat ceva ieri, o fructa ceva care l-a deranjat la stomac.
Mami de Ioana&Filip
Naty spune:
ledi
De ce face kk moale? Are vreo enterocolita sau de la FC? Sanatate multa!
anuc de ce sa ajumgeti la spital? Sanatate si voua!
Si eu ma intreb cand naiba vor trece bolile astea ca mi s-a acrit rau. Cred ca atunci cand voi prinde o saptamana fara muci/tuse/dureri de gat/dureri de burta/febra ma voi declara cea mai fericita.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana