Licurici de ianuarie - februarie 2009 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
ada are gatul rosu. Cu tantum verde o dau, ia-m mai dat Septolete. Nu stiam ca Homeovox merge la copii. Merci de pont, stiu ca-s bune ca am luat eu si mi-au facut bine.
cami m-am gandit la scos amigdalele dar mi-e tare frica sa o operez
Oricum, trebuie sa merg cu ea la un ORL-ist cat mai curand ca m-a innebunit cu gatul asta.
Offf si sambata are serbarea de la gradi, sper sa ii treaca pana atunci.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
cami_antonia spune:
da naty sanatate
si mama era saracuta capiata
da nu atat de stat langa adi cand era bolnavior
cat de durere ca il vedea
pe el suferind
fratelo facea febre mari
dde 41 de grade
de zicea mereu ca moare pana dimineata
atat ii erai ei saracuta de frica
si atunci nu prea aveai multe mijloace de combatare
a febrei
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
cami_antonia spune:
feteleeeeeee
nu mai este nimeni prin zona????????????
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ada_coman spune:
Eu is pe aici. ![]()

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
veronica75 spune:
si eu p'aci...
Am o leneeee si o molesealaaa...![]()
Sanatate multa licuricilor bolnavi 
Hai sa va spun si eu ce program are Alice: trezirea 7.00 - 7.30 pe la ~ 8.00 papa 260/270 ml lapte cu 3 masuri cereale, mai rontaie cate ceva (paine, grisine..),mai iesim pe afara... ora 13.00 masa de amiaza: legume cu carnita sau supa cu carne si legume, sau bors, cateodata si un borcanel, ou cu branza..., dupa aceea se mai joaca pana la 14.00 cand are ora de somnic, se trezeste ~4.30, pe la 17 are masa de fructe: fructe simple sau pasate, fructe cu biscuite sau fructe cu branzica, avocado cu paine( ii place tareee mult...in combinatia cu banana nu il papa), compot...dupa aceea iar pe afara sau la joaca. Ultima masa cu papa e pe la ora 19/19.30 cand papa iar ceva mai consistent dar nu foarte mult, joaca, baie, si la ora 21+ laptic260/270 ml cu 3 masuri cereale.
Nu am scris canditatile pentru ca variaza, doar laptele e fix ![]()
In greutate cred ca abia daca a atis 10kg.
Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
veronica75 spune:
a, noaptea nu se trezeste deloc 
Fotografii noi si vechi 
veronica75 spune:
I-am facut breton 

ce rau imi pare...uitai ce par dificil are...![]()
Fotografii noi si vechi 
veronica75 spune:
Bebelusi - eu te sfatui sa rontai mai tot timpul cate ceva uscat (chiar daca nu iti este foame), ai sa observi ca e mai bine.
Poti sa incerci si cu sucurile acidulate - gen cola
(nu dati ca la mine a functionat ) si dimineata inainte sa te ridici din pat papa iarasi cate ceva.
sa treaca repede
Fotografii noi si vechi 
ariya spune:
Am reusit sa citesc tot din urma si sunt foarte contrariata de felul de a reactiona al Selenei...
SELENE,eu cred ca micutza ta este asa ,fiindca simte nervozitatea ta...nu stie ce vrei de la ea,nu stie de ce tipi la ea,o lovesti si o certi...modul ei de a cere atentie si iubire e de a arunca,murdari,pt ca asa vede ca te ocupi de ea...nu e aberant ce spun,e ce am citit pt ca am avut probleme mari cu primul copil,care era un nelinistit de cand s-a nascut...si m-am apucat sa citesc in picaturile de timp pe care mi le acorda copilul...
Nu ai voie sa lovesti copilul!!!ii faci rau si acum,ca nu intelege si pt viitorul ei-cum am vazut ca ti-au spus multe fete!cum poti sa ridici mana la creatura careia i-ai dat viata si care este o farama de om,fara nici un fel de aparare????!!!
Miguel ma trozneste din joaca,tipa,arunca,murdareste si el,dar niciodata nu am reactionat asa!la nici unul din ei!trag aer in piept si-i vorbesc calm si ferm...cand ma loveste ii spun nu hotarat ,il pun pe canapea si nu vorbesc cu el...el vine la mine,dupa 3 secunde ca uita,dar vad ca incepe sa priceapa nu sau nu e voie...si e mai mic decat Daria...dar,cand vad ca vrea ceva,sunt intotdeauna atenta,chiar daca in momentul ala ,de abia m-am asezat pe un scaun,dupa po zi intreaga...Ti-am spus si mai demult lucrurile astea...
Ia-ti "Psihologia si dezvoltarea mintala a copilului" de Jean Piaget si "Mami ,tati,ma auziti?" de Jacques Salome si citeste...Incerc sa te ajut,nu sa te judec....
Trebuie sa te obisnuiesti cu copilul tau,sa-i dedici timp,sa o inveti sa se joace,sa inveti sa o iubesti,sa o ajuti sa creasca mare,echilibrata,nu cu frustrarile care apar la copiii crescuti cu violenta...nu uita ce a insemnat cand ai simtit prima miscare a ei ,in burtica ta - a fost primul semn prin care iti spunea ca exista,ca ai vrut sa existe si ca trebuie sa ai grija de ea...
Schimba-ti programul,fa-l in asa fel incat sa ai cat mai mult timp la dispozitie pt ea si multumeste-i lui Dumnezeu in fiecare zi ca ai un copil sanatos si frumos care-ti umple viata! Te rog ca mama de 3 copii,nu o mai lovi ca mi se strange sufletul numai la gandul durerii pe care i-o provoci si n-o intelege!!!
Eu mi-am crescut copiii cei mari singura,intr-o tara straine,fara nici un ajutor...aveam momente in care as fi vrut sa mor din cauza oboselii,dar am rezistat pt ca sunt ai mei,le-am dat viata si trebuie sa am grija de ei...
Mai scriu ca vad ca inca mai doarme monsieur...
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!