HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burticutze
aici e cam racoare,deci am dormit prea bineede dimineatza am inchis toate geamurile ca tremura sotu de frig.e asa bine cand e racoaree
multumesc mult la toate pentru pareri,deci o sa raman la Andra Maria.
Felicitari pentru burticile care schimba semnatura si bineinteles pentru cele cu 37 de saptsa aveti bebei sanatosi si papaciosi

azi ma simt cam rau si nu stiu de ceam o senzatie de greata continua

Bianca 32 fix

AMR 8

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Citat:
[

Fratioasre de la 34 sapt nu mai poti sa mergi, imi spusese soacra-mea ca asa a patit, facea pas micut unu langa altul, ii lua juma de ora pana la vecina, dar vad ca mi-o fur si eu, daca nu-mi cade mie fofoloanca pe jos si calc in ea sa-mi spuneti cutu!

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

shery,Ai grija de fofoloanca,ca mai ai nevoie de ea

...si soacra ta a avut gemeni?

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Nu mai am nevoie de ea, mi-am facut portia, o agat in cui !
Tot gemeni si soacra, satul de unde este sotul e plin de gemeni, la cateva case este cate o pereche, mai prematuri mai la termen, mai nascuti in casa cu moasa, ba la spital fara cezariana.... I-am povestit si dr de avalansa asta de gemeni, mi-a spus ca stie ca sunt cateva sate in Ro unde rata e fff ridicata, nu-si explica de ce. Asa ca la el n-a fost cine stie ce eveniment ca vom avea si noi, face parte din normal, poate doar ne caiesc in sinea lor .

AMR -3

Si tata are 2 frati gemeni, unu blond si unu brunet

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

a uitasem de vitamine....mie nu mi sa dat sa iau,probabil ca analizele miau iesit bune si de aia nici nu mi sa spus,dar eu am inceput oricum sa le iau sa nu ma trezesc fara dinti si par.sper ca e bine cum iau...juma de pastiluta ca parca nu ma indur sa iau cate una sa nu ma umflu deodata ca si asa abia ma mai misc

Dragaica eu dupa jumate de ora de stat in picioare nu mai pot de oboseala,nu vreau sa imi imaginez ce simti tu,dar mai e putin si ai sa vezi ce fericire va fi atunci in casa ta

Bianca 32 fix

AMR 8

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
mycya bine ai revenit! Frumoasa tare burtica!
Si eu votez tot cu Andra.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Bianca 32 +

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Votez ANDRA

Catalina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Dragaico, esti inca verde, in puteri, rezisti 20 min in picioare ! Dupa 3 min imi vine sa lesin!
Uite mi-am comandat si eu perna de alaptat, eu vreau sa le alaptez simultan, pare ca a ta, ce zici? Incap amandoua?

http://www.mothercare.com/Widgey-support-cushion/dp/B000IVQYVU/sr=1-3/qid=1276422330/ref=sr_1_3/280-6106446-2711853?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

AMR -3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Votez ANDRA

Catalina 30+

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Dragaico, esti inca verde, in puteri, rezisti 20 min in picioare ! Dupa 3 min imi vine sa lesin!
Uite mi-am comandat si eu perna de alaptat, eu vreau sa le alaptez simultan, pare ca a ta, ce zici? Incap amandoua?

http://www.mothercare.com/Widgey-support-cushion/dp/B000IVQYVU/sr=1-3/qid=1276422330/ref=sr_1_3/280-6106446-2711853?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42764041&mcb=core

AMR -3

Sa o crezi tu ca-s inca verde, acum o saptamana era sa lesin in supermarket, noroc cu prietena mea ca a dat jos 2 lazi cu bere, m-am asezat pe ele, mi-a adus o sticla de suc acru si mi-am mai revenit cat de cat. Vanzatoarele ma intrebau daca sunt in travaliu

Da perna e ca a mea, intra amndoua, nu-ti fa griji . Vezi sa se dea jos husa, ca sa o poti spala....sigur osa apara "accidente".
Aici e 19 $.

Mergi la inceput

Am pus si eu 2 pozi, sa nu va speriati de balena

Mergi la inceput

Dragaica la tine nu se vede ca ai pus 20 de kg,burta face totul nu mai spun burtica

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Mergi la inceput