HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 8
nela_didea spune:
Neatza si de la Hunedoara!
Paula acelasi lucru l-am patit si eu azi noapte. M-am asezat ca o placinta direct pe burta si la un moment dat a inceput sa ma doara ceva si m-am trezit speriata si am schimbat rapid pozitia. Dar a fost bine un pic
Aelita deci ai fost de serviciu si asta noapte. Nu stiam eu de ce am dormit asa bine, ca lasasem geamurile deschise si la un moment dat mi-era chiar racoare, si cred ca m-ai invelit tu cu paturicile alea frumoase ale tale.
30 + cu o de
AMR 9
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Va invit si eu la un fresh rece de portocale si branzica cu rosii, poate si niste dulceata de capsuni facuta de mama saptamana trecuta.
Deci Racusoara cu gemenasul vin azi acasa, Doamne ajuta, deabia astept sa se acomodeze si apoi sa ne povesteasca tot de-a fir-a par.
Katalina dr.meu mi-a zis sa iau fierul ori in timpul mesei ori imediat dupa masa, dar nu pe stomacul gol. Si n-am avut nici o problema pana acuma.
30 + cu o de
AMR 9
Mergem inainte cu Doamne Doamne
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu!!!
Va doresc o duminica linistita si racoroasa!
Felicit si eu pragul de 37 saptamani!
Katalina aici se dau vitamine dupa prima ecografie si se insista pe ele pana se termina alaptatul, e standard si nu am nicio cunostinta care sa nu fi luat, ba mai mult sunt variate de la cele naturale fff scumpe ce au luat si nobelul pana la traditionalul elevit!
Deasemenea in Belgia cunostiintele de acolo idem!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+
CarmenAlbu spune:
Si nu stiu daca e coincidenta sau nu dar am luat vit de la inceput si nu am nici nevoie de fier, sangele a iesit mereu impecabil
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+
Sheritra spune:
Neata!
Cred ca m-a tras curentul pe partea stanga, ma dor si dintii si maselele si pe gat in jos, se oasele capatinii, ce pot sa iau?
Fara ziarul in flacari pe urechea mea ca mi-e frica sa nu-mi arda parul (fara suparare ) si am si nara infundata, nici nu-mi pot sprijini tampla in palma stanga.
Dragaico, Carla, voi cum stati? Carla, imi pare rau de internarea ta, bine totusi ca sunt in burta!
Fratioasre de la 34 sapt nu mai poti sa mergi, imi spusese soacra-mea ca asa a patit, facea pas micut unu langa altul, ii lua juma de ora pana la vecina, dar vad ca mi-o fur si eu, daca nu-mi cade mie fofoloanca pe jos si calc in ea sa-mi spuneti cutu!
Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -3
katalina spune:
Buna afacere spitalele astea private, cred ca racusor va avea o factura "frumusica",dupa zilele petrecute la CMU, dar banii nu mai conteaza cind totul se termina cu bine, si mama si copilul sunt bine,si a fost tratata asa cum e normal.
Racusor,azi e o zi mare,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de noul membru al familiei.
Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu! tocmai am fugit in casa ca ne-a prins ploaia!!! e cam racoare afara si mie chiar mi-e frig (asa-s eu mai friguroasa, noroc ca ambele sarcini le-am dus catre vara). aseara am facut un desen pe asfalt cu creta colorata si am zis ca facem poze dimineata ca se insera deja, dar dimineata abia se mai vedea desenul dupa cativa stropi de ploaie... asa ca ne-am pus amandoua (toate trei pe refacut si cand am facut si pozele , gata si ploaia peste noi!!!
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Rody, chiar stateam si ma gindeam dupa ce am citit ce simti tu,e posibil sa se mai intoarca bebe odata ce s-a angajat cu capsorul in jos? |
daca ati sti voi ce stres am acum cu asta... si eu ma gandeam ca de-acum bb e mare si nu mai are loc de intors, mai ales ca din sapt 28 era deja putin intors iar in sapt 32 la eco mi s-a confirmat ca e asezat asa cum simteam eu miscarile. dar acum habar nu am unde sa pun mana si sa zic "ghidi ghidi, piciorusul lui mami". ei acuma, daca totusi e invers si nu mai vrea sau nu mai poate sa coboare, asta e! cumva tot o sa iasa la aer...
citat din mesajul lui katalina Si totusi,in afara RO nu se dau vitamine,nu-i asa ? |
cred ca nu prea. mie nu mi-a dat si nici mamicilor de aici pe care le-am intrebat.
katalina spune:
[ Fratioasre de la 34 sapt nu mai poti sa mergi, imi spusese soacra-mea ca asa a patit, facea pas micut unu langa altul, ii lua juma de ora pana la vecina, dar vad ca mi-o fur si eu, daca nu-mi cade mie fofoloanca pe jos si calc in ea sa-mi spuneti cutu! Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -3 |
shery,Ai grija de fofoloanca,ca mai ai nevoie de ea
...si soacra ta a avut gemeni?
Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Sheritra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
shery,Ai grija de fofoloanca,ca mai ai nevoie de ea ...si soacra ta a avut gemeni? Catalina 30+ Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Nu mai am nevoie de ea, mi-am facut portia, o agat in cui !
Tot gemeni si soacra, satul de unde este sotul e plin de gemeni, la cateva case este cate o pereche, mai prematuri mai la termen, mai nascuti in casa cu moasa, ba la spital fara cezariana.... I-am povestit si dr de avalansa asta de gemeni, mi-a spus ca stie ca sunt cateva sate in Ro unde rata e fff ridicata, nu-si explica de ce. Asa ca la el n-a fost cine stie ce eveniment ca vom avea si noi, face parte din normal, poate doar ne caiesc in sinea lor .
Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
AMR -3
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Sheritra Dragaico, Carla, voi cum stati? Carla, imi pare rau de internarea ta, bine totusi ca sunt in burta! Fratioasre de la 34 sapt nu mai poti sa mergi, imi spusese soacra-mea ca asa a patit, facea pas micut unu langa altul, ii lua juma de ora pana la vecina, dar vad ca mi-o fur si eu, daca nu-mi cade mie fofoloanca pe jos si calc in ea sa-mi spuneti cutu! Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007) AMR -3 |
Esti mortala ca de obicei.
Eu ce sa fac....nasol, acum e 5 dimineata aici eu sunt treaza de la 4 desi m-am culcat la 1. Mancarimile nu-mi dau pace, am sa-mi sun maine asistenta sa vorbeasca iarasi cu un doctor sa vada ce-mi fac ca asa nu mai rezist.
Ieri am iesit sa mai fac niste cumparaturi (adica a fost 20min, intr-un magazin, asta a fost marea mea iesire) ca i-a intrat orcovu in fund. Mi-am luat compleu de spital, chiloti din aia pentru dupa cezariana, sutien de alptat, mai am multe de luat, cred ca am sa mai ies o ora si azi. Nu pot sta in picioare mai mult de 20 de minute simt ca-mi pica burta, plesneste
Am sa pun acum niste poze sa ma vedeti cat sunt de mare.....apropo am aproape 20kg. in plus.....sa va vad care se pune cu mine.
Contractiile nedureroase sunt la greu, da nu le mai inumar, nu le mai bag in seama. Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns la 30 saptamani, daca ajung la 34 ma declar satisfacuta, pot naste.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.