HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Shery, paracetamol, apa paie si bataie, cam atat. Rody cand a avut pb ca a ta a rezolvat-o cu tampon cu tarie in ureche, parca asa stiu. sa treaca.
Cade fofo zici? Daca ati sti cum e a mea, ca varicele isi da in petec de la caldura si-l doare undeva ca eu bag pastile ca sa-l anihilez, asa ca, ma bucur de aceste amanunte ale sarcinii, ce sa mai, cate un festin in fiecare zi... dar cu toate astea ii multumesc lui DD pt minunea asta si trebuie sa ma gandesc numai la aspectele pozitive

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Shery, paracetamol, apa paie si bataie, cam atat. Rody cand a avut pb ca a ta a rezolvat-o cu tampon cu tarie in ureche, parca asa stiu. sa treaca.
Cade fofo zici? Daca ati sti cum e a mea, ca varicele isi da in petec de la caldura si-l doare undeva ca eu bag pastile ca sa-l anihilez, asa ca, ma bucur de aceste amanunte ale sarcinii, ce sa mai, cate un festin in fiecare zi... dar cu toate astea ii multumesc lui DD pt minunea asta si trebuie sa ma gandesc numai la aspectele pozitive

Alina 32+ cu
gargarita

Tu cu varicele eu cu hemoroidul meu extern, cu mancarimile..... serios daca stiu ce sa mai fac sa rad sau sa plang

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Dragaica, am si H, dar ala-i parfum pe langa senzatiile tari care mi le ofera varicele vulvar. Varicele hemoroidal ar trebui sa se linisteasca dupa nastere, cu tratament of course, si cel vulvar, dar io H am din adolescenta si crede-m ca nu esti nicio crema "minune" netestata. Lasa ca trec toate (sper)

Am vazut poze, Mycya, Rody, Dragaica, mie imi plac toate pozele, nu mai fac referire individuala

Alina 32+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

La noi sunt 12°C , si a tot plouat dar acum a iesit soarele, iarba e verde verde, liliacul a inflorit

Dar nici eu de 2 nopti nu dorm bine. Nu respir bine, Elisa da din picioare, ma feresc iepureste prin somn. E asa draguta cum ma urmareste inorice colt al patului m-as duce, se rostogoleste pana ma simte.

Eu de obicei iau o pastila de fier dimineata cum ma trezesc, cu o vitamina C si o pastila, extract de coacaza/afine care e pentru imunitate/regenerarea celulelor, Medox se numeste.
De maine cred ca iau si Ca, sa ma gandesc cum le combin.
Altceva nu iau, doctorii spun sa mancam echilibrat. Azi pap dovlecel cu lapte si fasole cu ciolan . Si spuma de capsuni, si pepene rosu, uite asa ma ingras eu.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am pus si eu 2 pozi, sa nu va speriati de balena

Deci io nu mai inteleg nimic, is cu 4 sapt mai mare ca tine (sa-mi spui tanti) si ai burta cat a mea, vai de capul tau la 34 sapt! bucura-te acumcat mai poti merge !
Maine merg la eco, sa vedem monstuletii cum o mai duc, de col nu-mi mai fac griji la varsta asta, oricum nu mai pot merge, face cate ceva, visam ca-n ultima sapt merg la rest, film, fac cumparaturi basca coafor! Ha!

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Dragaica, am si H, dar ala-i parfum pe langa senzatiile tari care mi le ofera varicele vulvar. Varicele hemoroidal ar trebui sa se linisteasca dupa nastere, cu tratament of course, si cel vulvar, dar io H am din adolescenta si crede-m ca nu esti nicio crema "minune" netestata. Lasa ca trec toate (sper)

Am vazut poze, Mycya, Rody, Dragaica, mie imi plac toate pozele, nu mai fac referire individuala

Alina 32+ cu
gargarita

Leaga-i cu sfoara, se usuca si cad! Vezi unde-i pastrezi ca sa nu mai vina! Doar zanaH !

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Am pus si eu 2 pozi, sa nu va speriati de balena

Deci io nu mai inteleg nimic, is cu 4 sapt mai mare ca tine (sa-mi spui tanti) si ai burta cat a mea, vai de capul tau la 34 sapt! bucura-te acumcat mai poti merge !
Maine merg la eco, sa vedem monstuletii cum o mai duc, de col nu-mi mai fac griji la varsta asta, oricum nu mai pot merge, face cate ceva, visam ca-n ultima sapt merg la rest, film, fac cumparaturi basca coafor! Ha!

AMR -3

Eu am zis ca-s mare.....credeti ca zic asa doar sa capat complimente Auzi tanti de ce nu pui niste pozici sa-ti vede si noi burtica, eu nu am cu cine face coparatie, saraca Denisa ii in spital nu pot sa o pun sa faca poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981
tina ieri am vazut si eu lenjeria feretti intr-un magazin, si pe cea nino. Cei de la magazin au zis ca vor trimite lenjeria nino inapoi pt ca nu li se pare buna calitativ.
Acum cochetez cu ideea de a lua si eu feretti.

Ma bucur ca ti-a placut! Este altceva cand o vezi in magazin si poti pune mana pe ea, poti face diferenta

Intr-adevar e cam scumputa dar parca merita si delfinasul nostru

Mai am niste material in casa si am spus sa-i mai fac o lejerie, ca tb sa avem 2 buc, sa le putem schimba.
Si am fost si am cumparat elastic si un fermoar si vreau sa duc la croitoreasa sa-mi mai fac un rand de lenjerie dupa modelul celei de la feretti.

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Tina,tu mi-ai dat ideea sa intru la feretti pe site, si m-au cucerit cu lenjeriile,am si comandat, a si ajuns coletul-imens(transportul gratuit), si este superba si de ff buna calitate.
http://www.feretti.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=388_491&products_id=2731

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Acum pe ZoneReality-Maternitatea.

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput