Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Pana intra cami sa editeze (vad ca nu-i pe faza), haideti la o barfa, ca sa dam pagina.
Si, pt. cine nu stie, ca sa nu se mai intample in viitor pt. ca e ff greu de urmarit/citit, daca puneti emoticoane multe unul langa altul, lasati spatiu intre ele. Sau mai putine.
abramburika spune:
Ok, am revenit la normal.
alexandra - la cat mai multe lunite pt. Alessandro!!
Eu va invit la o clatita ... cu nutella, cu gem de cirese sau de capsuni . Fara vreo ocazie speciala, doar ca imi era pofta. Am niste pofte teribile acum, diverse insa. Ba snitele, ba clatite, ba fructe etc.
abramburika spune:
Ba, o ocazie de sarbatorit tot am : de vreo 3 zile/seri am inceput sa simt fluturasi in burtica .
LAlexandra spune:
PETRO, vin eu sa ma servesc din poftele tale.
ce frumos...parca acum simtem si eu fluturasii...ce trece timpul
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
alexandra - hahahahaa, vino, vino si te serveste din poftele mele!
La mine tot labartata e pagina asta de unde scriu ... cu fereastra de scris postarea. De ce oare?
neliaCris spune:
booo...si la mine
Felicitari pt micile falfaieli in burtica,am zis ca intru scurt sa te felicit sa nu treci neobservata
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
nafi spune:
ALEXANDRA - mai devreme am postat La multi ani ptr iepuricul tau dar abia acum am vazut ca apare doar pupicul ptr tine!
Asa ca reiterez ceea ce exprimasem mai devreme:
LA MUUUUULTI MUUULTI ANI PENTRU PRINTISORUL DE 2 LUNI! SA-TI TRAIASCA , SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SA CREASCA FRUMOS , SANATOS SI BAFTOS!
Acum fug sa-mi fac somnicul de dupa amiaza cat este sotul cu veveritul la plimbare. aici a plouat si sunt 21 de grade afara!
pupicei tuturor!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
abramburika spune:
nelia - hahahahaaa, esti cu ochii pe odiseea noastra deci. Ai vreo noutate cumva? Merci de urari!
Acu' e iar pagina normala si la scris.
LAlexandra spune:
NAFI, am vazut mesajul....MULTUMESC, se vedea si inainte, cred ca acum se pierduse din cauza paginii labartate...
la noi e tot cald afara, naduseala....da sa ploua, acum sa vedem
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010