Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 4
abramburika spune:
Pana intra cami sa editeze (vad ca nu-i pe faza), haideti la o barfa, ca sa dam pagina.
Si, pt. cine nu stie, ca sa nu se mai intample in viitor pt. ca e ff greu de urmarit/citit, daca puneti emoticoane multe unul langa altul, lasati spatiu intre ele. Sau mai putine.
abramburika spune:
Ok, am revenit la normal.
alexandra - la cat mai multe lunite pt. Alessandro!!
Eu va invit la o clatita ... cu nutella, cu gem de cirese sau de capsuni
. Fara vreo ocazie speciala, doar ca imi era pofta. Am niste pofte teribile acum, diverse insa. Ba snitele, ba clatite, ba fructe etc.
abramburika spune:
Ba, o ocazie de sarbatorit tot am
: de vreo 3 zile/seri am inceput sa simt fluturasi in burtica
.
LAlexandra spune:
PETRO, vin eu sa ma servesc din poftele tale
.
ce frumos...parca acum simtem si eu fluturasii
...ce trece timpul
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
abramburika spune:
alexandra - hahahahaa, vino, vino si te serveste din poftele mele!
La mine tot labartata e pagina asta de unde scriu ... cu fereastra de scris postarea. De ce oare?
neliaCris spune:
booo...si la mine
Felicitari pt micile falfaieli in burtica,am zis ca intru scurt sa te felicit sa nu treci neobservata![]()
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
nafi spune:
ALEXANDRA - mai devreme am postat La multi ani ptr iepuricul tau dar abia acum am vazut ca apare doar pupicul ptr tine! ![]()
Asa ca reiterez ceea ce exprimasem mai devreme:
LA MUUUUULTI MUUULTI ANI PENTRU PRINTISORUL DE 2 LUNI! SA-TI TRAIASCA , SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, SA CREASCA FRUMOS , SANATOS SI BAFTOS!
Acum fug sa-mi fac somnicul de dupa amiaza cat este sotul cu veveritul la plimbare. aici a plouat si sunt 21 de grade afara!
pupicei tuturor!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
abramburika spune:
nelia - hahahahaaa, esti cu ochii pe odiseea noastra deci.
Ai vreo noutate cumva? Merci de urari!
Acu' e iar pagina normala si la scris.
LAlexandra spune:
NAFI, am vazut mesajul....MULTUMESC, se vedea si inainte, cred ca acum se pierduse din cauza paginii labartate
...
la noi e tot cald afara, naduseala....da sa ploua, acum sa vedem
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010