Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 3
yoanag spune:
Abramburika -nu mi-a aparut nimic pe mess
daca vezi ca nu raspund nu e ca nu vreau dar daca nu sint pe faza cum cade f des messu se inchide si nu mai vad nimic
poate tu saraca de tine mi-ai scris de mult si par nesimtita ca nu raspund dar poate ai observat cit de des cade messu
si nu stiu ce are ca atita l-am scos si instalat din nou...virusi n-am ca am scansionat pc deci habar n-am
cert e ca dincolo cu tiscali n-am avut probleme deloc in schimb cu astia cade intr-una linia....
tort vrea Giulia cu winnie,elefante si telletubbies
ea asa zice,o sa-i comandam un tortulet si cred ca il facem cu winniethe pooh
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
NEATA!
al meu prunc doarme de vreo 4 ore....dar da semne ca se trezeste
NAFI...imi pare tare rau de ce se intampla, si tare mi-era frica sa nu patesti ca mine...chestia ca la nepoteii ceilalti nu a facut nici mama atata zarva...da am impresia ca stiindu-ne aici departe trebuie sa ne aplice toate regulile stiute de ele intr-o singura repriza lunga si buna. cred ca au imprsia ca astia din Italia nu stiu cum se cresc copii.
ABRAMBURIKA si noi am facut nunta in 23 august...dar starea civila o avem in noiembrie, cererea de casatorie e tot in august....asta asa ca nu aveam nici un sarbatorit in familie in luna aceea
IOANA...vreau si eu tort
ELY, mama spo la treaba, si noi am zugravit anul asta,..da nu am terminat tot
fetele i-am luat pana una alta de ala cu ultrasunet, in casa functioneaza unul normal, dar mai departe de el, asa ca sper sa nu il afecteze. Aseara am fost sa iau plasa de tantari...dar alea de la magazin statea de povesti...si m-am enervat si am plecat...se pare ca nu vroiau sa faca vanzare
la sf de saptamana sper sa mergem in supermarket mare si atunci mai fac cumparaturi
va uram o zi fara caldura!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
ALI...imi pare tare rau de comportamentul "domnului" de acum....offff...bine macar ca s-au distrat copii
nafi spune:
ALEXANDRA
LA MUUUUULTI MUUUULTI ANI PUIULUI MIC CARE FACE AZI 2 LUNI!
SA-TI TRAIASCA , SA FIE SANATOS , DESTEPT SI BAFTOS!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
camicreata spune:
Buna fetelor.Cum a fost acest week-end?Noi am fost la mare,dar ghinion a plouatttttttt.Am plecat pe mare la 4 ploua deja am zis lasa ca trece,de unde a plouat doar 10 minute fara ploaie.Cand am vazut ca nu mai ploua am fugit repede in apa cu Sebi,l-am dezbracat ca plangea vroia in apa.A stat 5 min ii dardiau dintiiiiiii dar tot plangea sa-l las.Dar dupa putin l-am scos imi era frica sa nu raceasca.In fine a fost o zi cam naspa,dar un pic ne.-am distrat.Nu au lipsit certurile normal dar mai pun si in spte ca m-am saturat.Oricumm-am bucurat pt Sebi ca-i place mult la mare,cand ne-am trezit dimineata sa dus la usa ca vroia sa iasa sa mergem la mare.
Va pupacim.
Roxy unde ai fost la terme?
http://picasaweb.google.it/camicreata24
LAlexandra spune:
VA INVIT LA O PORTIE DE CIOCOLATICA....CA TORT NU AVEM
ALESSANDRO FACE AZI 2 LUNITE
camicreata spune:
La multi ani!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
http://picasaweb.google.it/camicreata24
yoanag spune:
Cami-editeaza mesajul si sterge din emotoane ca s-a labartat pagina
yoanag spune:
Alexandra-auguri pt 2 lunite si din partea mea
asai ca au zburat
LAlexandra spune:
multumim....chiar ca au zburattttttttt
de azi avem si certificat de nastere romanesc, azi a fost tati de l-a luat de la ambasada