Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 3
yoanag spune:
Abramburika -nu mi-a aparut nimic pe mess
daca vezi ca nu raspund nu e ca nu vreau dar daca nu sint pe faza cum cade f des messu se inchide si nu mai vad nimic
poate tu saraca de tine mi-ai scris de mult si par nesimtita ca nu raspund dar poate ai observat cit de des cade messu
si nu stiu ce are ca atita l-am scos si instalat din nou...virusi n-am ca am scansionat pc deci habar n-am
cert e ca dincolo cu tiscali n-am avut probleme deloc in schimb cu astia cade intr-una linia....
tort vrea Giulia cu winnie,elefante si telletubbies
ea asa zice,o sa-i comandam un tortulet si cred ca il facem cu winniethe pooh
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
NEATA!
al meu prunc doarme de vreo 4 ore....dar da semne ca se trezeste![]()
NAFI...imi pare tare rau de ce se intampla, si tare mi-era frica sa nu patesti ca mine...chestia ca la nepoteii ceilalti nu a facut nici mama atata zarva...da am impresia ca stiindu-ne aici departe trebuie sa ne aplice toate regulile stiute de ele intr-o singura repriza lunga si buna
. cred ca au imprsia ca astia din Italia nu stiu cum se cresc copii
.
ABRAMBURIKA si noi am facut nunta in 23 august...dar starea civila o avem in noiembrie, cererea de casatorie e tot in august....asta asa ca nu aveam nici un sarbatorit in familie in luna aceea![]()
IOANA...vreau si eu tort
ELY, mama spo la treaba, si noi am zugravit anul asta,..da nu am terminat tot![]()
fetele i-am luat pana una alta de ala cu ultrasunet, in casa functioneaza unul normal, dar mai departe de el, asa ca sper sa nu il afecteze
. Aseara am fost sa iau plasa de tantari...dar alea de la magazin statea de povesti...si m-am enervat si am plecat...se pare ca nu vroiau sa faca vanzare
la sf de saptamana sper sa mergem in supermarket mare si atunci mai fac cumparaturi
va uram o zi fara caldura!
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
LAlexandra spune:
ALI...imi pare tare rau de comportamentul "domnului" de acum....offff...bine macar ca s-au distrat copii
- 15.04.2010
nafi spune:
ALEXANDRA 
LA MUUUUULTI MUUUULTI ANI PUIULUI MIC CARE FACE AZI 2 LUNI!
SA-TI TRAIASCA , SA FIE SANATOS , DESTEPT SI BAFTOS! 

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
camicreata spune:
Buna fetelor.Cum a fost acest week-end?Noi am fost la mare,dar ghinion a plouatttttttt

.Am plecat pe mare la 4 ploua deja am zis lasa ca trece,de unde a plouat doar 10 minute fara ploaie.Cand am vazut ca nu mai ploua am fugit repede in apa cu Sebi,l-am dezbracat ca plangea vroia in apa.A stat 5 min ii dardiau dintiiiiiii dar tot plangea sa-l las.Dar dupa putin l-am scos imi era frica sa nu raceasca.In fine a fost o zi cam naspa,dar un pic ne.-am distrat.Nu au lipsit certurile normal dar mai pun si in spte ca m-am saturat.Oricumm-am bucurat pt Sebi ca-i place mult la mare,cand ne-am trezit dimineata sa dus la usa ca vroia sa iasa sa mergem la mare
.
Va pupacim.
Roxy unde ai fost la terme?
http://picasaweb.google.it/camicreata24
LAlexandra spune:
VA INVIT LA O PORTIE DE CIOCOLATICA....CA TORT NU AVEM![]()
ALESSANDRO FACE AZI 2 LUNITE

- 15.04.2010
camicreata spune:

La multi ani!!!!!!!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
http://picasaweb.google.it/camicreata24
yoanag spune:
Cami-editeaza mesajul si sterge din emotoane ca s-a labartat pagina
yoanag spune:
Alexandra-auguri pt 2 lunite si din partea mea
asai ca au zburat ![]()
LAlexandra spune:
multumim....chiar ca au zburattttttttt
de azi avem si certificat de nastere romanesc, azi a fost tati de l-a luat de la ambasada
- 15.04.2010