Mamici si Gravidute Italia -74-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fetele, ce inseamna sarindare (cu a, cu caciulita)? Cred ca e vreun cuvant ardelenesc, deci necunoscut mie. Si cum stiu ca printre voi sunt si ardelence ... poate imi explicati si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Abramburica,nu mai am noutati,le-am scris inainte toate
Ale,la cat mai multe lunite pentru printisorul tau.Eu i-am sarbatorit fiecare lunita lui Cris pana la un an,cu tort si baloane
Nafi,se vede ca stam aproape,ca si aici vremea e la fel,si eu care duminica aveam chef de parc acvatic

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Fetele, ce inseamna sarindare (cu a, cu caciulita)? Cred ca e vreun cuvant ardelenesc, deci necunoscut mie. Si cum stiu ca printre voi sunt si ardelence ... poate imi explicati si mie.

IO MIS ARDELEANCA,da nu recunsc cuvantul...o fii in dialect

Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

momente din viata

Mergi la inceput

Da, cred ca e vreun regionalism, arhaism ceva ...

Ma referam la noutati ca urmareai odiseea noastra .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Da, cred ca e vreun regionalism, arhaism ceva ...

Ma referam la noutati ca urmareai odiseea noastra .

Scrisai scrisai!!!se duc uratii incet incet...dupa 1 zi de stat in pat,la pat,cu no spa,si nurofen super forte,ca niciodata

momente din viata

Mergi la inceput

Aaaa, n-am fost pe faza, mi-a scapat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

ABRAMBURIKA - imi facusi pofta cu clatitele Cred c-o sa fac si eu daca se mentine vremea racoroasa. caci daca se incalzeste iar fac sauna in casa! Felicitari ptr fluturasi! mi-i amintesc si eu cu mare drag! la mine fluturasul s-a trasformat intr-un berbecutz de toata frumusetea!

NELIACRIS - daaa...si mie mi-a stricat vremea planurile ca maine sau poimaine voiam sa mergem la parcul Sigurta' la picnic! asta e...amanam pe alta data...

ABRAMBURIKA - sarandar din cate imi amintesc folosea ca termen bunica mea cand mergea la biserica si insemana ca platea la preot sarandar adica bani sa citeasca pomelnicul toata luna.

Azi am dat o fuga la mall si mi-am luat de la H&M niste bermude si 2 bluzite de vara f dragute . faza super a fost in cabina de proba. au astia niste oglinzi care te arata mai subtire . cand m-am vazut in oglinda ziceai ca-s manechin! Sotul meu arata de ziceai ca tine post de la Craciun!

Gata cu timpul meu liber, fug sa prestez ca-i e foame manzului!
O seara placuta!

Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Pfuai, ce pofta am de clatite!!!Rusinica abramburika, de ce m-ai starnit??De vreo saptamana vreau sa fac, dar lipsa de timp/lenea, nu ma lasa. Sa-ti fie de bine!!!

La multe lunite Alessandro!!!!!!!!Sa cresti voinic si sanatos!!!
Nafi, sa-ti fie de bine achizitiile!!Lasa, ca esti oricum slaba, nu erau numai oglinzile.

Noi suntem bine, cred ca ii iese alt dinte lui Loris, se trezeste la 40-50 de minute, isi roade degetele, face kk des.
Maine merg sa duc kk la laborator. Cam atat despre noi.
Seara placuta tuturor!!

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

nafi - aia-i! Ala e termenul, adica explicatia e aia din context. Merci mult!!

Va dati seama eu ce pofta aveam de clatite, daca la voi au efectul asta . Sunt ff pofticioasa acum. Aproape orice vad, ma gandesc trebuie sa mananc. Bine ca nu am totusi pofte imposibile. Deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!

Ale sa-ti traiasca baiatul!

Ioana deci o vei tine dintr-un chef intr-altul

Cami am fost la Rapolano-Terme , mama face si tratament la ei...supeeer 4 bazine cu tot felul de tasnitori si ptr masaj,apa variaza in temp ... e bine fara pitici( relaxul!)
Nu fi suparata daca a plouat ca oricum piticul s-a distrat si si-a oxigenat plamani

Nafi sa le porti sanatoasa si poate imi trimiti mie oglinda aia
Nu te mai enerva pe mami al tau, ca sigur vrea sa te ajute, dar in stil mai vechi

Mergi la inceput