Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

neata!

Interbare: unde ati spus voi ca ati gasit ie ? Am retinut ceva de Unirii si Victoria, dar unde anume, sa nu pierd timpul pe acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Eu am gasit pt Sofia la mag Victoria, parter, dar nu aveau f multe marimi/modele.

Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai la pranz, uitati si si , poate ne vom racori

Lala si a mea a dat trezirea tot pe atunci

Anamona am adaugat eu in tabel si distractie placuta

pe mina m-a muscat o insecta aproape de ochi..iar acum sunt cu un ochi umflat plus ca ma doare si burta

am pe fos supa de rosii cu fidea, busuioc si usturoi si un orez cu legume, poate s-o indura crina mea sa pape ceva

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Alina, pai se putea sa lipsim de pe litoral in asa inceput de sezon?

Am plecat intr-o mini vacanta: 2.5 zile cu serviciul, alte 2.5 zile just for fun :)
acum suntem in partea a2a :D

Mergi la inceput

Angelynna, multumesc frumos

am mai trecut eu inca o cutiuta dar din cel pt copii, asta doar ca am putut avea reper pe randul meu... Pe telefon nu pot vedea deodata capetele de tabel, cel de sus si cel din stanga si nu avea de unde stii unde trebuie sa completez.

Nu am mai citit din urma de ceva vreme, cui trebuie sa ii platesc si cat de repede? Noi ne intoarcem maine, daca e graba ma opresc la o banca maine dimineata inainte de plecare si fac transferul. Daca nu e graba, il fac lejer diseara pe internet.
transportul e cel trecut acolo 0. 38 usd pe cutie?

Formulele sunt actualizate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

hello....n-am mai reusit sa intru 2 zile si am ratat o multime de mamici aniversate...cu scuzele de rigoare pentru intarziere le urez si eu din tot sufletul LA MULTI ANI SI SA AIBA PARTE DE TOT BINELE DIN LUME!!!
Babytza - este un pas f greu in viata dar...trebuie sa va incurajati ca este spre binele copiilor si totodata, nu va opreste nimeni si nimic sa va intoarceti oricand daca acolo considerati ca nu e ceea ce va doreati sau va imaginati....mult noroc va doresc!
Ange - cum mai e Crinuta? a inceput sa pape? Lui Mark am inceput sa-i dau vit C....de 2 zile a inceput din nou sa pape
Ada si Nikol...asteptam povesti si fotografii de pe litoral
Lala - fetele tale cred ca stiu zicala ca "cine se scoala de dimineata departe ajunge"
Acum sunt deja 33 grade...ne topiimm...am iesit cu Mark afara pe la 9 si am intrat la 11...eram copti amandoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona pt moment nu e graba, inca nu se stie cine va tine banii, cat despre trasport mai intai trebuie sa vedem cam care este costul pe fiecare cutie...acela e pretul de data trecuta

formulele le-a actualizat Ada

Xor, Crina e mai bine, febra nu a mai facut, maine este ultima zi de tratament, insa nu vrea sa pape. Ma bucur ca sunteti bine si multumesc de intrebare

apropo de crina... a vazut ca ii pun picaturi in urechi si a ascuns sticluta asa de bine incat nu o gasesc de 2 zile

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Va salut si eu de pe alte meleaguri!!!
Ma bucur ca boboceii se simt mai bine le dorim multa sanatate.
Babytza mult noroc in noua viata ce putin mai e pana o sa plecati!!Mama ta s-a obisnuit cu ideea??Tatal tau cum se mai simte, sper ca e mai bine macar sa ramana el sprijinul mamei.
Claudinna sa pui pe blog reteta de tort diplomat cu blat din migdalesalivez la greu...Si pe mine ma termina caldurile parca nu pot face nimic k lumea.

Si aici e tare cald dar am bucatarit la greu (supa de pui, friptura de pui cu piure, ardei umpluti si clatite)Vreau sa le ramana baietilor mei de papa ca eu maine dupa amiaza plec mai departe...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Sa va povestesc cum se mai dau unii in stamba de iti vine sa pui etichete pe intreaga natie...

La hotelul de fitze unde ne a cazat intreprinderea era plin de tinerei de vreo 70 80 de anisori din franta si germania... Evident unii dintre ei au fost vadit deranjati de grupul ce a pus stapanire pe hotel si care i- a scos nitel din rutina zilnica.

Asa ca atunci cand Thea s-a decis sa se joace aruncand un con de brad in piscina ( ea arunca eu il scoteam si tot asa), una bucata mademoiselle venita la tratament de intinerire s- a decis sa ii dea o lectie de buna purtare: a inotat cu toate fortele spre coltisorul stingher in care se petrecea aruncarea cu conul, a infascat obiectul buclucas si cu o ultima fortare si cu o privire incruntata ne-a arata cum se arunca in afara piscinei la vreo 4 5 m, ratand la mm capetele conpatriotilor din aceiasi generatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!!

Dya, uite aici blatul cu migdale http://www.okey.ro/claudette/index.php/tort-claudette.html

anamona...ce oameni!!!

babytza, sa va fie bine!! e o noua viata pe care o incepeti!

nikolici, abia astept pozele!!

Mimihoo, cand mergeti la control??

Ange, cred ca si de la ccaldura, combinata cu boala, nu mananca fata!
las-o sa-si revina...R a mancat azi de dimi cu mare pofta un iaur, o felie de paine si un ou!
ieri i-am dat citronada, poate si de la vit. c din lamaie sa i s etraga...
aseara ma mancat tot cu mare pofta friptura la gratar...
adevarul este ca pe caldurile astea, nici noi nu mai avem aceeasi pofta de mancare

LE: am scris reteta completa aici http://www.okey.ro/claudette/index.php/tortul-de-ziua-mea-diplomat-cu-blat-de-migdale.html

o sa o pun acum si pe blogul boboceilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

stie cineva cat mai e I-teddy prin Auchan? ca ei il aveau cel mai ieftin

Mergi la inceput