Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sera buna

NushulicaLeahSanzianaCLaudinna, numai bine, sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Ada bine ati revenit de la mare, sper ca v-ati distrat

Ma bucur ca sunt mai bine bolnaviorii, si noi la fel suntem...insa fara pofta de mancare, abia daca ciuguleste ceva... in rest fff multe lichide

Referitor la comanda...Babytza zicea sa o transmitem de pe mailul ei, problema e cine ridica comanda si cine tine banii, eu nu o pot ridica, pentru ca am adresa diferita pe CI si ar insemna sa zapacesc pers. respectiva. Se ofera cineva sa preia sarcina asta?

SI noi mergem luni la un control ORL, problema este ca nu stiu la ce ora

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula, mi-a zis mama ca nu merge la i-teddy nici sd-ul nostru. Eu iti sugerez sa te duci la ei sa ti-l inlocuiasca (sau sa iti dea banii inapoi). Mie cei de la Dino mi l-au schimbat, desi nu era in garantie, deoarece nu au firma de service care sa repare jucariile defecte. Coform legii 449 vanzatorul este raspunzator timp de 2 ani de la vanzarea produsului. Nu ii obliga nimeni sa iti ia marfa inapoi daca iti dau o solutie. Atata timp cat nu iti dau o solutie sa il repari sunt obligati sa il ia inapoi, timp de 2 ani de la vanzare.
Asta e un aspect de care ar trebui sa profite cat mai multi consumatori, daca tot e lege data

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Din cate am inteles si Ramo (300) vrea sa comande ceva

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc mult, fetelor!!

am avut o zi frumoasa, ca am o minune de baiat si o minune de sot!!
nu am factu mare lucru, pentru ca aceste calduri ma termina, plus ca R vrea numai afara si timpul meu de bucatarit e limitat
am avut aperitiv, la care am facut in casa doar chiftelute de pui...restul cumparat, friptura la gratar si salata de varza facute de al meu minunat sot, cum spuneam mai sus si am mai facut o prajitura cu visine si tort diplomat cu blatul din ala cu migdale...bune toate
am avut organizat un super loc de joaca, unde cei trei copiii participanti s-au jucat pana la epuizare...aproape de miezul noptii...si nu se mai dadeau dusi, dar R i-a gonit, ca el voia nani...

Mimihoo, ma bucur mult ca va place baticul si abia astept sa vad papusica pozata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Claudinna

Nushulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Noi iar ne-am trezit devreme, ca deh, e canicula.Copilul asta cred ca doarme cu grija.Of, nu putea sa-mi semene mie la somn...Abia se obisnuisera sa se scoale si ele pe la 6.30.
Aseara ne-am intors tarziu si nu le-am mai facut baie si azi dimineata erau amandoua la usa baii cu prosoapele in mana.Cica sunt "lipicioase".

Apropo de comenzi: stiti cumva de ce Mothercare nu mai face livrari in Romania? Intreb si eu de curiozitate. De la inceputul anului n-au mai livrat.Si le trimit la socrela de regula sa mi le aduca tati, dar atata ma bombane ca n-are loc in bagaje, ca el unde pune piresele (doar nu v-ati inchipuit ca el cara haine), etc, de-mi vine sa ma lipsesc.

Ada, sper ca v-ati distrat la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Neata,

desi vad ca sunteti pe punctul de a trimite comanda vin cu o mare rugaminte: as vrea sa comand si eu 2 flacoane de Complete Flu Care pt adulti, dar cum sunt la mare nu pot accesa tabelul decat de pe telefon si nu pot edita. Daca se mai pot aduce modificari la comanda, poate cineva sa treaca in tabel cele 2 flacoane pt mine? Atat numele meu cat si denumirea produsului exista deja in tabel, nu tb facut nimic altceva decat scris un 2 unde trebuie.

Multumec mult si scuze ca vin asa la spartul targului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

alinutza ce salbatica si noi am revenit la Bucuresti la canicula tot ieri.Cu acordul mamicilor, o sa pun poze in curand de la distractia noastra la mare.Piticii au avut great time together!Multumim ca ntrebati de noi.Pup!

in 19s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pupici Nicol, credeam ca ati bagat si un munte ca pe canicula asta cu burtica... Abia astept sa vad poze:))
Anamona si voi la mare? suuuper vreme! distractie faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

neata!

Interbare: unde ati spus voi ca ati gasit ie ? Am retinut ceva de Unirii si Victoria, dar unde anume, sa nu pierd timpul pe acolo

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput