Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

anamona, din pacate sunt multi oameni, indiferent de natie, care reactioneaza aiurea la copii. Si ai mei, mai ales impreuna... vai si amar sa-i prinzi in desfasurare....
Am avut noroc la hotelul unde am stat ca ne-au "suportat" sa zic asa, si toata lumea a fost foarte prietenoasa, desi hotelul nu era deloc child friendly (nu avea nicio facilitate pentru copii).
Pe de alta parte eu greu am suportat cele doua terase care flancau hotelul si care, de joi pana sambata, au avut petrecere cu guristi pana la 3am... cat si grupul de "tineret" (erau neste multinationali cu un teambuilding...) care s-a cazat pe etaj cu noi vineri la ora 1 noaptea, cu tot chilomanul de rigoare... (si imi ziceam eu in gand, lasati domnilor si doamnelor, ca dimineata la 7 va scoala el Radu cu ragnetele lui... o, nu, s-au trezit tot ei la 6 si s-au dus repede pe plaja sa prinda raza, gaze, nu stiu ce, tot cu zgomot de ziceai ca fac instructie pe hol.)
Ce-i drept cand faceam si noi teambuilding nu ne intrebam daca prin camere dorm bebelusi, dar nu-mi aduc aminte sa-mi fi facut de cap vreodata chiar in usa camerei la 1 noaptea, parca imi aduc aminte ca imi faceam de cap pe plaja, prin baruri, restaurante si alte locuri dragute pentru corporatisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona offf, ce oameni

Clau ms mult, a mancat si Crina orez cu legume

despre torturi pot spune asta , mai continui ?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Niko am uitat...bine ati revenit

Dya unde pleci maine?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Noi ne-am petrecut ziua in curte cu piscina si salteluta la plaja. crema am dat-o gata pe toata A stat piciul cu palariuta din fericire si avem si un pic de umbra de la vita de vie. Am mers pe seara si la gratar la parintii sotiei tatalui Valentinei (ati inteles unde , da ? ) unde copiii s-au distrat excelent. David cu Alessandro se inteleg de minune, e prima oara cand se joaca si soricelul cu un pui de varsta lui, dar chiar se joaca , nu doar ii ia jucarele Am ras cu lacrimi de ei cum se plimbau in putza goala prin curte tinandu-se de manuta Mortali picii Valentina a plecat dimineata la piscina cu prietena ei si cu parintii acesteia ( cica maine au examen la franceza si numai in apa retineau mai bine ce repetau )

Niko , Ada , anamona bine ati revenit de pe litoral vrem poze va rugam

Angy pup sa treaca ochiul

Bitza

Xor asa este , daca nu e ce ne dorim putem oricand sa revenim. Dar ma indoiesc sa nu fie bine E greu pana ne rupem, ca apoi nu mai venim aici cu siguranta . Ne-am gandit sa plecam pe la sfarsitul verii, dar nu e batut in cuie, adica nu am ales inca data. Oricum dupa ce vine soacra aici, adica dupa 15 august ar fi plecarea noastra.

Pup bobocimea si pe mamici

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

huh, Ada...distractie maare la hotel...
noi am ales o vila, cu curte...dar vor fi cam 6 copii (cu R cu tot)...sa speram ca va fi ok!

babytza si noi am pus piscina azi...sa nu vrea sa intre, la inceput, pentru ca apoi sa nu mai vrea sa iasa
am pus cateva poze pe FB
si zici ca v-ati distrat pe seama copiilor, ha??
bafta maine pt Valentina!!

Ange, ma bucur ca manacat!!
eu nu am decat friptura la gratar si rosii din gradina pt cand s-o trezi R...sper sa vrea...
nu am mai bucatarit azi...am luat o pauza
suna bine de tot papica voastra!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Claudinna chiar m-a bufnit rasul cand am citit ca Razvanel se vrea numai in putza goala , ca si noi la fel stam de cateva zile prin casa Trage de pampers pana il rupe si rade cu gura pana la urechi cand se poate apuca de dansa

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

babytza, R sta numai cu mana la putza si avem meciuri mari pana ii dau si pantalonasii scurti pe el...
nu mai vrea nici incaltat, umbla numai descult..
am citit si de Anda ca vrea aerisire
le e cald si lor!

Mergi la inceput

Babytza ma bucur ca v-ati distrat

si Crina a stat la balaceala azi cu spuma...nu a mai vrut sa iasa

Clau eu fac mancare la 2 zile, asa scap si eu mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Poze de la mare ,. scuzati ca nu aranjez frumos in rama cum o faceti voi, dar e lene mare aici.;), eu arunc linkul.

http://family.webshots.com/photo/2118717120103956310RbGUxE

in 20s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Voi va plangeti de copiii vostri care stau cu mainile la putulici, aflati ca fii-mea sta sa traga de putulicile altora.
De exemplu la o poza cu Edwin de Denisa, copilul meu s-a dus direct sa-l traga de bijuterie sa vada daca e acolo sigur fara probleme si insista nu gluma.

in 20s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput