Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 5
alex_andra spune:
oare alesika o fi una si aceeasi cu mama de 14 ani?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
madyrizi spune:
am strans si eu cateva lucrusoare pt. un bebe de 3 luni. daca va trebuie pt. un anume bebe spuneti-mi, daca nu poate le trimit bebelusului de iulie, dar n-am adresa lui.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
LauraNicole spune:
Andra,asta ma intreb si eu si,daca este,cum isi permite sa plateasca netul pe mobil,pentru ca felul in care scrie imi da impresia ca e de pe mobil ?Daca imi trimite ce i-am cerut,ii dau liber ,daca NU,salut!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
luy spune:
Anca, abia acum am intrat si am vazut postarea ta. O sa trimit maine dimineata sms in care o sa anunt sosirea pachetului, acum e prea tarziu. Oricum, cei de la firma de curierat mi-au cerut si nr de mobil al destinatarului, deci pot lua legatura cu ea daca nu gasesc pe nimeni la adresa aceea.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
ancadragoman spune:
Da-mi te rog pe Pm adresaa unde ai trimis sa o anunt eu
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
fecian spune:
Buna fetelor.
N-am mai scris de mult la acets subiect, pentru ca ultima oara cand am vrut sa fac si eu un bine am cazut prada cersetorilor virtuali... Deh, m-a luat valul si am dat tot ce am avut mai bun pentru "copilasi", inclusiv jucarii, dulciuri si ma rog...tot ce am avut. Ma oftic pe mine ca am putut sa cad in plasa siropoasa intinsi de unii.
Asa ca de data asta as vrea sa fac un bine dar cu mai mult cap. As vrea sa trimit un colet cu hainute de bebeloi de 18- 24 luni (marimi cred de la 80-86-92), sincer nu mai stiu. Am destule de la piticotul meu, sunt purtate insa foarte multe sunt aproape noi. As vrea sa le donez cuiva care chiar are nevoie de hainutele astea. Dar cel mai bine as vrea sa le dau cuiva in care as putea sa am incredere ca le da cuiva nevoias.
Cui as putea sa ii trimit coletul? (Tin sa precizez ca va avea o greutate mai mare de 5 kile deci....va fi cam greutz.)
Se ofera cineva voluntar? ...si as prefera pe cineva care are vechime in forumul asta, sa nu imi fie cu suparare...dar nu vreau sa ma mai frig inca o data
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
ancadragoman spune:
Felicia nu te-am mai vazut de mult...le iau eu si multumim mult de tot
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Felicia nu te-am mai vazut de mult...le iau eu si multumim mult de tot anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Draga mea pe forum nu mai vin ca oricum nu prea am de ce. Ma mai uit, mai caut informatii, dar prefer sa mai si tac din gura, mai ales cand nu am ceva util a spune
Ti-am trimis un PM :)
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
LauraNicole spune:
Anca ,nu ma dezamagi tocmai tu calcand regulile,te rog!Si daca le iei pentru Patrick,eu cred ca a primit destul de multe ,fara suparare .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
ancadragoman spune:
Nuuuuuuuuuuuu le iau sa le redistribui ,nicio secunda nu m-am gandit la asta .
Daca vrea altcineva s ale preia este ok.
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!