Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Am primit ieri confirmarea ca pachetul pt Patrick si verisoara lui a ajuns, iar hainutele sunt bune si le-au placut.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator
ancadragoman spune:
Acum intram sa te anunt,mersi mult de tot
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Nuuuuuuuuuuuu le iau sa le redistribui ,nicio secunda nu m-am gandit la asta . Daca vrea altcineva s ale preia este ok. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Ok,ok,nu-ti sparge capul ca e pacat de piele!:P
Ancuta/Arwen , in pachetul pentru copiii de la sdpital ti-am trimis si tie 3 jucarii pentru dentitie si camera foto promisa ca sa-mi trimiti poze cu mogaldeata!Merge cu baterii AA .Data viitoare trimit laptic .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
arwen92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Ancuta/Arwen , in pachetul pentru copiii de la sdpital ti-am trimis si tie 3 jucarii pentru dentitie si camera foto promisa ca sa-mi trimiti poze cu mogaldeata!Merge cu baterii AA .Data viitoare trimit laptic . ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 |
laura!astept cu nerabdare!multumim mult
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
Yasmari spune:
Salutare fetelor si felicitari pentru fiecare dintre voi, asa de inimoase si implicate in ajutorarea celor necajiti. E prima data cind scriu la Umanitare, ma bucur ca m-am urnit chiar si teoretic cu faptele.
Am si eu 2 saci cu hainute ramase mici fetitei mele, sunt de la stadiul de bebe pina pe la 4 ani.Planuiam sa le trimit unei prietene in Bucuresti si ea sa caute copiii fara posibilitati dar mi-a dat Domnul un plan mai bun, vazindu-va pe voi asa organizate si stiutoare.
Daca se ofera cineva, as putea trimite un pachet chiar voluminos in Bucuresti. Am insa o mica nelamurire: hainele sunt 90% purtate si asta e foarte evident, desi sunt spalate unele mai au urme de pete, in special cele de sub 2 ani. Nu cred ca ar trebui aruncate...eu ma gindesc ca se pot imbraca copiii in casa cu ele, n-or fi de parc si promenada dar tin de cald si sunt date din inima.
Mult succes si sanatate!
LauraNicole spune:
Yasmari ,bine ai venit printre noi! Si eu sunt in UK . Hainutele intre 2-4 ani le-ar folosi copiii de la spitalul acela special .Cele mai mici isi vor gasi deja chiriasi,fii sigura! Daca vrei,Daniela le poate prelua de la tine si trimite mai departe ca ea e in Brasov .Cu ce le trimiti?Vrei sa-ti spun o firma de curierat serioasa si ieftina pe care o folosesc eu?
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Yasmari spune:
Salut Laura, incintata de cunostinta!Stam departe, eu in Enfield, dar daca ai drum pe aici bucuroasa ne dam binete!
Eu trimiteam cu Crespo, serioasa dar nu asa ieftina, hai sa vad cine vrea sa-mi primeasca pachetul, daca se ofera cineva!
Hugs la toata lumea.
danielac spune:
Felicia daca iti este mai usor, trimite la mine coletul si le trimit eu mai departe!!!
Yasmari, daca iti convine propunerea Laurei, eu le pot primi, mai ales ca exista destule persoane nevoiase si aici, si in plus la orfelinat unde am ami dus, sau la alte fete care au nevoie pot trimite!
luminita2008 spune:
yasmari, si eu pot primi pachetul, sa le distribui mai departe, daca nu poate Daniela si daca sunt de acord fetele. le pastrez la mine daca nu sunt doritori, punem si pe prima pagina ajutoarele si cum apare ceva sau cineva care sa se potriveasca masurilor, fac colet si trimit cu mare drag! ne uitam si in lista de pe prima pagina si vedem cine nu a mai primit demult cate ceva...
cum spuneti voi.
Edit: acum am vazut ca a raspuns si Daniela. facem cum vreti, dar sa stiti ca sunt si eu disponibila, daca e cazul.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
giuliaelena spune:
Buna fetelor,ce pacat ca nu sunt si eu mai aproape sa pot participa la actiunile voastre !Asta e ! Hainute de fetita ,doi ani, cine are nevoie? Am selectat hainutele Giuliei si am gasit cateva.Sunt de vara mai putine si de toamna -iarna mai multisoare.
Sper sa intru mai des pe forum ca am imprumutat un modem de la cineva care a plecat in concediu.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena