Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 20
Selene_Bunny spune:
Neli, si eu sunt pe aici si ma bucur pentru voi! Sa poti duce sarcina la bun sfarsit, sa fie precum ati ales!
De ajutat, o sa te ajut si eu, in masura posibilitatilor, numai asa ma poti trimite la cautat de hainute de bb mic, care sunt asa de dragute...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Neli_ra Salutare la toata lumea , Scriu si aici ce mi s-a intamplat de curand ..., am avut neplacuta surpriza, si spun asta din cauza situatiei dificile cu care ne confruntam,sa descopar ca mi-a iesit de curand un test de sarcina pozitiv.Desi stiu ca am fost foarte precauti ,ni s-a intamplat totusi din nou sa raman insarcinata...problema e ca eu sunt total impotriva unei intreruperi de sarcina , ma pot lauda ca pana la aproape 32 de ani nu am facut niciuna.Singura solutie este sa pastram sarcina , desi va fi extraordinar de greu , dar sper sa reusim sa mai iesim la liman cat de cat cu timpul , si asta cat de curand.Stiu ca pentru unii pare de condamnat sa pastrez o sarcina in conditiile in care ne descurcam foarte greu , probabil vor fi si pe aici voci care o vor face , dar ,experientele tragige cu copii pe care le-am avut(baietelul mort dupa nastere , sarcina pierduta la ~ 4 luni, iar Anastasia pastrata cu mare greutate si tratamente ca sa nu o pierdem si pe ea),nu ma lasa sa omor eu cu buna stiinta si din propria vointa copilul care mi-a fost daruit de Dzeu cand ne asteptam mai putin,asa ca , daca vor fi persoane care vor considera de condamnat aceasta situatie , le spun de pe acum ca nu am cum sa fac avort la cerere din motivele explicate anterior si sper sa ma inteleaga, un alt motiv intemeiat este faptul ca mamei mele i s-a tras boala si decesul(cancer genital)din cauza a mai multor avorturi facute incorect ,nimeni nu stie niciodata ce se poate intampla, mai bine previi.Am scris aici pt ca e posibil sa mai scriu si la vreun alt topic si vreau sa stiti de la mine personal, pentru ca nu am nimic de ascuns .Oricum , daca totul decurge bine pana la sfarsit , dupa nastere fac ligaturare de trompe urgent,ca sa nu mi se mai intample din nou aceeasi situatie.Va pup si va multumesc pentru intelegere. Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli,vrei bataie? Cum sa-ti para rau ca esti insarcinata? Si ce daca viata e grea? Asa cum a spus altcineva(nushulica cred), unde mananca trei mananca si al patrulea asa ca sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara, un copil sanatos ca de restul om vedea noi ce si cum! Felicitari pentru viitorul bb si daca as fi fost mai aproape, eu ti-l botezam!
Astfel de "accidente" se mai intampla si nu poate nimeni sa spuna ca ai ramas gravida copilareste, mai ales tu si cum pana si prezervativele au 99% DOAR protectie...gurile rele sa se inchida! Daca ai ramas insarcinata inseamna ca Dumnezeu are el un plan!
Imbratisez fata strans!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
giuliaelena spune:
Neli, sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si bebe ! Eu am fost foarte judecata cand am facut-o pe Giulia si acum sunt foarte mandra ca am o minune de fetita ca un spiridus.Copiii neprogramati ies nuste mici minuni!Va fi ca o jucarie vie pentru Anastasia.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
danielac spune:
Neli felicitari si sarcina usoara!
abia astept sa ne spui ca ai nascut si sa vezi cate ceolete vei primi!
alex_andra spune:
Neli felicitari!!!!
Noi suntem langa tine si ne bucuram!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!
De restul ne descurcam noi, nu-ti face griji
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Neli_ra spune:
Va multumesc mult fetelor pt incurajari si sustinere,ma bucur enorm ca sunteti alaturi de noi,mereu am fost convinsa ca un copil este o binecuvantare , un dar de la Dzeu, asa ca un copil este un OM inca din momentul conceperii si nu doar dupa nastere , asa cum il considera unii si de aceea nici nu as putea atenta la viata lui,deja sunt blamata pentru aceaasta sarcina , pentru ca o las sa continue, ca nu stiu in ce ma bag , dar asa vad ei lucrurile , asta este gandirea lor si punct.
Azi am ridicat de la posta un colet foarte mare de la Alex_andra , in care am gasit 1 leu de plus pentru masurat inaltimea copiilor, 1 pantalonas , 1 rochita ,1 geaca, 1 salopeta groasa interior , 1 salopeta blugi,4 bluze maneca lunga, 2 caciuli,1 costum gros cu geaca si salopeta ,2 dresuri.
Multumiri din suflet, ne bucuram ca deja incepem sa avem hainute groase de iarna pt Anastasia.
Va pupam pe toate si va multumim din nou !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
ancadragoman spune:
Neli felicitari!!!!
Sora mea naste in noiembrie asa ca toate hainutele ramase mici de la ea ajung la tine.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Neli felicitari!!!! Sora mea naste in noiembrie asa ca toate hainutele ramase mici de la ea ajung la tine. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca,sar'na mult,mult de tot , sunteti toate niste dragute cu mine !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
kariguld spune:
Neli_ra, sarcina usoara si bebe sanatos. io desi's la randul babelor si mama batrana (cum spun copii mei) m-as bucura imens sa se mai prinda un samburas acolo....
sanatate multa!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
Jasmin012 spune:
Buna, fetele.
fac si eu curat in hainute, mi-au ramas de la Lucas, am mai dat din ele pe la alti copii mai mici, iar din cele care mi-au ramas vreau sa pun la bazarul umanitar. Iar cele care nu merg la bazar as dori sa le donez pentru copiii nevoiasi, daca se poate. E vorba de hainute ceva mai uzate, dar nu sunt rupte, mai pot fi purtate prin casa.
Am si biberoane, se poate scimba tetina.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...