Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 19
alex_andra spune:
Selene, nu-ti cheltui banii.
SPune-mi doar ce varsta are si daca stii ceva dimensiuni ale fetitei, sa vad daca-i sunt bune lucrusoarele.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
ducky spune:
As dori si eu adresa lui Giuliaelena. Sau e la tara acum? As dori sa-i trimit un pachet cu lucrusoare.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Si o adresa as dori:) Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Adresa cui,Andra?Ca sa stiu ce trimit.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Pai, Laura, vroiam o adresa a Marinei, dar, dat fiind ca nu stiu ce dimensiuni are Antonia ei si daca i-ar fi bune hainutele, o sa-i trimit lucrusoarele lui Neli.
Deja am facut pachetul , il pun maine la posta.
Adresa lui Neli o am.
LauraNicole spune:
Ok,nici o problema.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Neli, ti-am pus pachetul la posta, probabil o sa ajunga pe luni, marti
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Neli, ti-am pus pachetul la posta, probabil o sa ajunga pe luni, marti Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Alex_andra, sar'na mult,mult de tot, voi fi cu ochii pe postas sa imi dea avizul,esti tare draguta cu noi si iti multumim !Revin sa scriu dupa ce ridic coletul.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Neli_ra spune:
Salutare la toata lumea ,
Scriu si aici ce mi s-a intamplat de curand ..., am avut neplacuta surpriza, si spun asta din cauza situatiei dificile cu care ne confruntam,sa descopar ca mi-a iesit de curand un test de sarcina pozitiv.Desi stiu ca am fost foarte precauti ,ni s-a intamplat totusi din nou sa raman insarcinata...problema e ca eu sunt total impotriva unei intreruperi de sarcina , ma pot lauda ca pana la aproape 32 de ani nu am facut niciuna.Singura solutie este sa pastram sarcina , desi va fi extraordinar de greu , dar sper sa reusim sa mai iesim la liman cat de cat cu timpul , si asta cat de curand.Stiu ca pentru unii pare de condamnat sa pastrez o sarcina in conditiile in care ne descurcam foarte greu , probabil vor fi si pe aici voci care o vor face , dar ,experientele tragige cu copii pe care le-am avut(baietelul mort dupa nastere , sarcina pierduta la ~ 4 luni, iar Anastasia pastrata cu mare greutate si tratamente ca sa nu o pierdem si pe ea),nu ma lasa sa omor eu cu buna stiinta si din propria vointa copilul care mi-a fost daruit de Dzeu cand ne asteptam mai putin,asa ca , daca vor fi persoane care vor considera de condamnat aceasta situatie , le spun de pe acum ca nu am cum sa fac avort la cerere din motivele explicate anterior si sper sa ma inteleaga, un alt motiv intemeiat este faptul ca mamei mele i s-a tras boala si decesul(cancer genital)din cauza a mai multor avorturi facute incorect ,nimeni nu stie niciodata ce se poate intampla, mai bine previi.Am scris aici pt ca e posibil sa mai scriu si la vreun alt topic si vreau sa stiti de la mine personal, pentru ca nu am nimic de ascuns .Oricum , daca totul decurge bine pana la sfarsit , dupa nastere fac ligaturare de trompe urgent,ca sa nu mi se mai intample din nou aceeasi situatie.Va pup si va multumesc pentru intelegere.
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
nushulica spune:
neli eu nu pot decat sa ma bucur enorm pt voi ca va veti mari familia cu inca un membru si sa ma rog la DZEU sa-ti fie bine toate cele 9 luni sa duci sarcina la capat!!!
apoi dupa cum vezi eu un pic mai am si nasc deci va fi diferenta de vreo 7-8 luni intre copiii nostri si eu iti promit de pe acum ca ce-mi ramane de la copilasul meu ti le voi trimite tie,ca si asa eu inca unul nu mai fac si nu as avea cui sa le dau tinem legatura pe pm,oricum
si inchei cu "clasica"vorba ca unde papa 3 guri mai papa si a 4a !stii tu ca fiecare copil vine pe lume cu o paine in mana!
de David si 34+