Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna seara!
Pentru ca o am pe mama mea si pe nepoata mea la mine ,mi-am petrecut cat de mult timp am putut cu ele .Cu nepoata mea incerc sa-i ofer dragostea,siguranta si rasfatul de care nu are parte acasa desi locuieste cu 4 adulti ,cu mama incerc sa reinnod relatia mama-fiica pe care nu mi-o amintesc s-o fi avut vreodata dar daca am avut-o,acum reinvie .
Personal trec printr-o perioada zbuciumata rau dar numai din cauza serviciului,Doamne-ajuta si daca n-am mai trimis pachete sau nu mi-am mai oferit ajutorul e ca nu mi-am permis deocamdata .Poate ca nu mai intru zilnic si nu mai scriu kilometrii cum o faceam inainte,dar asta nu inseamna ca nu sunt prin jur si nu citesc si pot fi contactata oricand pe PM sau email.Daca am jignit pe cineva sau sunt vinovata de ceva,imi cer scuze si incerc sa repar cumva.

Si acum despre problema Raluca:ea locuieste la tara,in Ceptura care este un mic sat inconjurat de dealuri si in care exista 3 magazine tipice de sat. Nu intotdeauna ai conexiune la telefon si foarte rar are posibilitatea sa intre pe net si asta numai cand matusa ei,prietena mea, merge acolo si o lasa pe laptopul ei pe care are conexiune wireless care merge cum merge. Nu-i iau apararea Ralucai dar stiu sigur ca eu n-am mai vorbit cu ea de cand stii si tu,Andra ,de cand ti-am spus ceea ce mi-a scris ea. De atunci n-am mai vazut-o DELOC pe net deci pur si simplu nu am vorbit.Si indiferent cat mi se spune sa nu ma supar,oricum ma simt vinovata pentru ca e unul din cazurile mele,caz de care sunt legata personal si asta doare ca dracu!Dupa cum va spuneam si atunci cand v-am prezentat problemele Ralucai,fata asta a crescut ani de zile in grija mea si a matusii sale pentru ca maica-sa uita de ea cu saptamanile asa cum face si acum. Bunica ei are pensie de 500 roni,Raluca are alocatia de nu stiu cat mai e acum.Cum si-ar putea permite internet si credit?Asa cum am spus,pot oferi pe PM numarul de fix al bunicii.Atat pot face de aici de la mii de km. Imi pare rau ca a iesit asa si ma doare cu atat mai mult cu cat e a doua oara cand sunt dezamagita de unul din cazurile mele.

Acum despre Andreea. Am primit pe PM mai multe mesaje legate de ea.Mi se pare ciudat ca desi este si ea unul din cazurile"noastre" ,noua nu ne-a spus NIMIC despre fetita aia,Stefania iar cum eu nu frecventez Bazarul pentru ca nu am timp si de ala,am aflat de la voi despre ea.Am primit,de asemenea,si plangeri in legatura cu conditia hainutelor trimise de ea .Deci o astept pe Andreea sa dea niste explicatii.

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Copiez aici explicatia data la Dezbatere pentru a fi in regula pentru toata lumea.
Bun...abia acum am vazut mesajele..
Sa o iau cu inceputul. de cand m-am inscris prima oara pe forum am cerut ajutor. Am primit hainute pentru copii si un carucior care mi-au fost foarte folositoare. Fetele de la "pentru copii" pot confirma ca am si trimis destul pachete. Ce a ramas mic de la copii am trimis mai departe. Ca sa va lamuresc cu situatia mea... am avut suisuri si coborasuri. Sotul meu acum, lucreaza la acelasi gater la care a lucrat Adrian,tatal Stefaniei. Platit cu ziua 40 ron/zi. In concluzzie in casa ne intra indemnizatia (600+200+42) si ce mai ia sotul. Asta ca sa va explic de ce am cerut ajutor pentru hainute. Nu am cerut bani, mobilier, scaune de masina...cum am mai intalnit la umanitare. Doar hainute...a si am primit si niste lapte praf in perioada in care nu imi ajungea laptele de la mine.
Absolut tot ce am donat la bazar (si nu au fost 10 produse....au fost peste 50..lucru care se poate verifica oricand)sunt ce a ramas mic lui Sebi, Izabelei si ce nu mai port eu. In concluzie ce nu mai puteam folosi. Ce era sa fac cu ele ...sa le arunc? In aceasi perioada mi-a povestit sotulmeu de Stefania. Si eu m-am gandit ca as putea face ceva.
De atunci am inceput BAZARUL...pentru Stefania. Continuarea o stiti.
In privinta reclamatiilor cu privire la calitatea produselor...mai exact la miros....Este adevarat am o problema cu igrasia.Nu vizibila dar se simte si asta pentru ca subsolul blocului este inundat si eu stau la parter. Nu stiu cum nu stiu de ce ...cert este ca nu stiu cum sa scap de ea...pana nu vom scoate apa de la subsol. Hainutele toate le-am spalat,le-am calcat....chiar nu am trimis nimic necalcat.dar se pare ca tot intra mirosul in ele. Am incercat sa le spal doar cu o zi inainte de a le trimite si vad ca e ok acum (tocmai aprimit si mari_paun pachetul si a zis ca e ok, nu a avut nimic de reclamat).Astept in continuare si parerile emiliei.m, laurei, iriss.
In acest timp nu am avut ce noutati sa va dau despre Stefania pentru ca in urma discutiei din iulie cu doctorita de la Oradea ramasese sa asteptam pana la sfarsitul lui august o programare. Acest lucru v-i l-am spus imediat ce l-am aflat,la fel ca si inceputul terapiei. Intre aceste doua momente cca 1 luna nu am avut ce noutati sa va aduc.
Mai departe....am mai avut produse la bazar cu mult inainte de a veni cu cazul Stefaniei, donate pentru alti copii.
Chiar daca nu am scris pe forum des....am citit ABSOLUT tot si am intrat foarte des , si am raspuns la intrebari.
In legatua cu taxele, la bazarul vechi,toate au avut Pecu.,iar cu leaganul nu am mai avut ce sa fac...daca il promisesem a trebuit sa il trimit.Mai aveam 100 de lei in saptamana aceea si 40 i-am dat curierului.
Nu stiu ce vreti sa dovediti dar un lucru va spun : Nu sunt o persoana rea si toate intentiile mele au fost bune.
Sper ca am raspuns la intrebari...si la acuze. Sunt pe aici daca mai aveti . Nu pot fi foarte activa , cum sunt alte fete..pentru ca Sebi are 6 luni si nu ma ajuta nimeni. Soacra-mea o mai i-a pe Iza la ea...dar atat.
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de exprimare si sper ca am fost destul de coerenta.
Mentionez ca pot da orice dovada este necesara. Nu mint si nu ma ascund pentru ca nu am de ce.
Mai vroiam sa adaug ca 90% din banii stransi pentru Stefania..au fost din produsele puse de mine.Din nou se poate verifica.
In concluzie singurul aspect de care ma consider vinovata si pe care am incercat sa il rezolv este acela cu mirosul.Imi cer iertare tuturor celor care le-am trimis si au avut aceasta problema (nushulica stiu sigur,parca si andata..daca mai este cineva si am sarit din nou imi cer scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Nu te supara dar tu ai aproane cu tot cu salarul sotului gandestete ca sunt persoane care se descurca cu mult mai putin de exemplu eu de luna viitoare voi avea doar 45 lei din care trebuie sa ne descurcam 2 pers, iar de loc de munca nici nu se pune problema ca nu am cu cine sal las pt ca mama nu vrea sa stea cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui adda_lili

Nu te supara dar tu ai aproane cu tot cu salarul sotului gandestete ca sunt persoane care se descurca cu mult mai putin de exemplu eu de luna viitoare voi avea doar 45 lei din care trebuie sa ne descurcam 2 pers, iar de loc de munca nici nu se pune problema ca nu am cu cine sal las pt ca mama nu vrea sa stea cu el.

La cine te referi,Ada?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Fetelor,va rog sa nu mi-o luati in nume de rau,nu are nici un rost sa ne tinem de polemici in ceea ce priveste veniturile noastre ca am avea de ce ne plange .Haideti macar noi sa nu ne necajim reciproc si sa ne ajutam cum putem sa trecem de ce este greu !
Ducky ai primit pachetul? Au fost in regula cele trimise?

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Revin cu intrebarea cui sa trimit 2-3 hainute de toamna iarna de 12-18 luni,de fetita.
Daca nu mai este vreun doritor, o sa le trimit pe toate lui Neli.

Probabil ca joi le voi pune la posta.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex_andra, nu ai numarul de telefon al Marinei (Antonia_05)? Adica nu era inclus cu adresa?

giuliaelena, am trimis azi un mic pachetel cu cateva lucrusoare pentru Giulia. Le-am trimis de aici, de la mama, sa nu le mai car pana la Cluj, ca suntem indoiti de bagaje. Puloverasul mov e numai pentru casa, ca a avut o gaurica, din pacate. Iar papuceii i-am sters cu spirt, am zis ca ajunge, dar vezi si tu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, eu i-am trimis o data pachet Marinei, dar nu mai am adresa ei si deci, nici nr de telefon.

Sincer, nici nu mai stiu exact cat are fetita ei.

Acum hainutele sunt la spalat, maine la fac pachet si maine seara sau vineri dimineata le pun la posta.

Deci, daca nu reuseste cineva sa-mi dea detalii despre fetita Marinei si adresa ei, o sa pun toate lucrusoarele pentru Neli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Multumesc pentru hainute, giuliaelena !!! Sunt perfecte pentru mica mea.
O saptamana frumoasa sa aveti fetelor !!

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Selene, eu i-am trimis o data pachet Marinei, dar nu mai am adresa ei si deci, nici nr de telefon.

Sincer, nici nu mai stiu exact cat are fetita ei.

Acum hainutele sunt la spalat, maine la fac pachet si maine seara sau vineri dimineata le pun la posta.

Deci, daca nu reuseste cineva sa-mi dea detalii despre fetita Marinei si adresa ei, o sa pun toate lucrusoarele pentru Neli.

BAZAR UMANITAR

alex, o sa incerc sa o sun eu, desi doar ce mi-a venit factura de mobil, 150 de lei... Si alocatie, indemnizatie, ioc inca...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput