Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor eu saptamana trecuta m-am intalnit cu o prietena de aici de pe forum, Nicoleta, care mi-a dat hainute de la copiii ei si cateva jucarii. Le-am trimis la Alexandria, prin sotul meu, sa ajunga la doctorita pediatra de la leagan sa le distribuie ea.

Luni seara, am primit de la o alta prietena de aici de pe forum, are locuieste in Elvetia dar e de fel din Brasov, o sacosa cu hainute de bebe si cateva plusuri si ea a insitat sa imi lase cativa banuti pentru actiunile care se vor desfasura in viitor. O sa vedem cine are nevoie de hainute asa de mici. (Neli!!!)

Asta a fost pentru informarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Kariguld,multam pt incurajare,voi merge inainte cu ce stiu ca am de facut , orice ar spune altii.
Daniela,sar'na mult ca te gandesti la noi inca de pe acum ,abia e la inceput acum , se va naste la anul in martie-aprilie,daca va fi fetita , e mai simplu , mai avem de la Anastasia ,dar daca e baietel, vom putea folosi de la Anastasia doar ce e unisex din ce a mai ramas.Am fost marti la echo, e totul ok deocamdata, se pare ca acest copil vrea sa se nasca cu orice pret si il voi ajuta,doar e un dar Divin.
Pup fetele,bye!

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput

Fetele din Bucuresti, am o rugaminte la voi: prietena unei prietene are de donat hainute de la gemeni si doreste sa le trimita/dea catre una din voi sa le distribuiti mai departe... care dintre voi este disponibila o rog sa imi de-a adresa ei si nr. de mobil pe PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

daniela, ai PM de la mine. ajut cu placere!

neli, felicitari pentru decizia luata, iti doresc o sarcina usoara si inca un bebe sanatos! in masura in care pot, conteaza si pe ajutorul meu.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Buna fetelor,
am si eu o rugaminte la voi,daca se poate.
Am ceva hainute care ne-au ramas mici,de varste diferite(3-7 ani) de fetita si baietel.Se ofera cineva sa le primeasca ptr. a le da mai departe?As fi facut eu treaba asta dar de aici imi este greu sa trimit multe pachetele,pe cand un unic pachet imi vine mai usor.Eu trimit prin curier care vine direct la voi acasa,deci nu trebuie sa umblati pe la poste si alte alea.
Daca este vreuna din voi dispusa sa le primeasca dati-mi de stire.
Va pe toate.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Salut fetele,

Am de donat hainute baietel 0-3 ani si ceva cosmetice, cu cine vorbesc ca tare drag mi-ar fi sa le stiu utile cuiva. Pot sa trimit oriunde sa le selectez cum e nevoie.

Multumesc

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Raluca ,cosmetice as vrea eu pentru Patrik.Ce cosmetice?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

Buna fetelor,
Am ceva hainute care ne-au ramas mici,de varste diferite(3-7 ani) de fetita si baietel.Se ofera cineva sa le primeasca ptr. a le da mai departe?As fi facut eu treaba asta dar de aici imi este greu sa trimit multe pachetele,pe cand un unic pachet imi vine mai usor.Eu trimit prin curier care vine direct la voi acasa,deci nu trebuie sa umblati pe la poste si alte alea.
Va pe toate.

ALTE POZE
BLOGU' MEU

le preiau eu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Neli, felicitari pt sarcina si bebe sanatos si la termen. Nu iti mai face ganduri negre, lasa-i pe altii sa vorbeasca si voi sa fiti fericiti.
Mi-a spus mie cineva ca fiecare copil se naste cu norocul lui.
Si mezina noastra a venit pe lume neprogramata desi am folosit prezervativ. Asta e, a vrut sa se nasca si eu nu am putut sa fac intrerupere de sarcina, desi toti au spus ca am innebunit, ca ce ne trebuie copil mic la varsta noastra. In plus ai nostri erau deja mari, 17 ani si 12 ani, deci diferenta intre ei e f mare. Acum e sufletul intregii case, cea care aduce zambetul pe buze chiar daca situatia este grea.
Curaj, o sa fie mai bine. Aici te indragesc o gramada de mamici care te vor ajuta fiecare dupa posibilitati. Asa ca... fruntea sus

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

Buna fetelor,
Va pe toate.

ALTE POZE
BLOGU' MEU

Asa cum e scris si pe prima pagina a topicului, doar Laura si cu mine putem decide cine va primi coletele trimise de fetele care ne ajuta, si te voi ruga Chiccutza, daca doresti si poti sa le trimiti la mine si eu le voi da mai deoparte cui are nevoie!

Anca, sa respectam regulamentul totusi, fara suparare! deja vad ca se trimit colete, nu se mai cer adrese...se face iarasi direct pe pm fara acord.... eu si Laura va informam la orice "miscare" facem si in schimb vad ca primim indiferenta... cel putin eu asa constat in ultima vreme...

Luminita, multumesc pentru adresa, esti o draguta, voi da datele tale prietenei mele care le va directiona catre prietena ei care are de donat... te rog doar cand primesti sa scrii si aici!

Mergi la inceput