Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 13
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Sunt ceva lucrusoare pentru 3 ani si incaltari nr.25?Noi incepem gradinita din toamna si ne-ar prinde bine cateva de schimb. In alta ordine de idei ,fetelor stiti cumva pe cineva care sa aiba lucrusoare de baiat de 7 ani? Valdut intra la scoala si am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile. irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena |
giuliaelena, te rog ia legatura cu mine cumva, pe PM, pe e-mail, am nevoie de acea lista completa de lucruri pentru scoala/gradinita pentru piticii tai, noi plecam la mama+Cluj saptamana viitoare, probabil le voi lua de acolo (Cluj, ca ma descurc mai bine). Aici inca nu a aparut la supermarket oferta de rechizite, dar pana la sfarsit de august, va fi sigur.
Daca cumva ati cumparat voi ceva de pe lista, scrie-mi numai ce a ramas de cumparat, repet, cat mai complet.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
danielac spune:
giuliaelena, ma uit si iti spun, dar spune-mi ce inaltime are fetita ta, sa stiu ce sa selectez din lucruri...
ancadragoman spune:
daca sunt niste pampersi mai mari as vrea si eu pentru Patrik
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
giuliaelena spune:
Daniela,in primul rand multumim ,Giulia are 91 cm,nu e prea mare pentru 2 ani si 8 luni dar seamana cu mine probabil,eu am doar 1,59m.
Am de la Giulia hainute pentru un an-un an jumatate daca trebuie la vreo fata si o pereche de cizmulite nr.25 incaltate doar de 2 ori .Giuliei ii vin ca marime dar nu o ajunge fermoarul ca e grosuta la pulpa.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
AdiS spune:
Doresc sa dau cuiva scaun de masina Chicco pentru categoria 0-18/20 Kg.
Seamana cu cel de aici: http://www.price.ro/specificatii_chicco_scaun_auto_vector,_0-18_kg_25421.htm
Cu observatia ca in partea stanga de sus de la tetiera, o mica bucata din "scartiitoare" (polistiren) am rupt-o noi cand l-am instalat prima data. Nu se vede, este tinuta de husa care acopera scaunul si nu pare sa constituie o problema. (Cel putin la noi nu a devenit.)
De asemenea, doresc sa gasesc pe cineva din Bucuresti pentru a evita ambalarea si transmiterea lui prin posta.
ancadragoman spune:
Adi as vrea eu scaunul pentru sora mea care naste in noiembrie si depun o suma de bani pentru el la unul dintre cazurile de la umanitare daca esti deacord
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ducky spune:
Buna
Am pus azi la posta un pachet maaare de lucrusoare pentru Neli_ra. Astept sa rvina ea cu detalii. Multumesc
GIULIAELENA, astept si eu detalii despre ce ai nevoie. Din lucrusoarele de la Giulia, as dor si eu ca a mea e tare micuta. Inclusiv la piciorus.
Dar asta decid fetele moderatoare de aici.
Multumim oricum pentru gest.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
oana8188 spune:
Buna, fetelor!
As vrea si eu sa dau cuiva care are nevoie de hainute si incaltaminte de la fetita mea care acum are 2 ani si 7 luni. Maine incep sa triez din haine dar am de dat lucrusoare incepand cu varsta de 9 luni; de asemenea voi avea si ceva jucarii de bebei.
Maine sau poimaine voi posta lista cu lucruri, urmand ca in momentul in care se gasesc beneficiari sa le pun colet.
Laura, Daniela, daca gasiti voi potentiali beneficirai vi le trimit voua pe toate.
O seara frumoasa!
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana8188 Buna, fetelor! As vrea si eu sa dau cuiva care are nevoie de hainute si incaltaminte de la fetita mea care acum are 2 ani si 7 luni. Maine incep sa triez din haine dar am de dat lucrusoare incepand cu varsta de 9 luni; de asemenea voi avea si ceva jucarii de bebei. Maine sau poimaine voi posta lista cu lucruri, urmand ca in momentul in care se gasesc beneficiari sa le pun colet. Laura, Daniela, daca gasiti voi potentiali beneficirai vi le trimit voua pe toate. O seara frumoasa! multumim ca esti alaturi de noi! uita-te pe listele din prima pagina si daca gasesti un caz noi iti trimitem adresa! sau daca cineva are nevoie si cere aici noi vom analiza si iti vom spune! giuliaelena, ma uit, promit si fac un colet pentru cea mica. Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007 www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |