Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana acum are 12 kg,80-82 cm si poarta 22-23 la picior.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Dana,trimite-mi te rog adresa lui Ducky ,sa-i trimit cate ceva pentru cea mica.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Giuliaelena, te rog cere-i Laurei adresa lui ducky, eu am fisierul la job si sunt in concediu... si te rog tu trimite-mi adresa ta si ancadragoman adresa lui Patrick!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

M-am uitat pe prima pagina si cred ca as putea trimite hainutele mai mici bebelusului nascut in iulie 2010 al Laurei Nicole sau lui Darius - Arwen92, iar cele mai mari de 18 luni le-as putea trimite uneia dintre fetitele nascute in 2009 (Gemenele - ancadragoman, Isabella Elena - dodo_pui, Anastasia - Neli_ra sau Sonia - Antonia_05).
Mentionez ca am mai mult hainute de toamna - iarna; mai am si 2 perechi de sandale marimile 20 si 21.
As vrea sa ma indrumati voi fetelor, pentru ca nu stiu care dintre copiluti a mai primit cate ceva si caruia i-ar fi mai de folos; e adevarat ca nu am citit toate postarile si nu stiu care cui a mai trimis cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

M-am uitat pe prima pagina si cred ca as putea trimite hainutele mai mici bebelusului nascut in iulie 2010 al Laurei Nicole sau lui Darius - Arwen92, iar cele mai mari de 18 luni le-as putea trimite uneia dintre fetitele nascute in 2009 (Gemenele - ancadragoman, Isabella Elena - dodo_pui, Anastasia - Neli_ra sau Sonia - Antonia_05).
Mentionez ca am mai mult hainute de toamna - iarna; mai am si 2 perechi de sandale marimile 20 si 21.
As vrea sa ma indrumati voi fetelor, pentru ca nu stiu care dintre copiluti a mai primit cate ceva si caruia i-ar fi mai de folos; e adevarat ca nu am citit toate postarile si nu stiu care cui a mai trimis cate ceva.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

De toamna-iarna i-ar prinde bine Antoniei_05, asta stiu sigur. Probabil ca si lui Neli_ra, dar asteptam vesti de la ea, ca ea mai scrie pe aici, Antonia, mai greu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am sa trimit maine dimineata sau seara adresele cerute ca acum imi merge netul aiurea,ok?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

ok, Laura. astept si eu adresa giulieielena si a lui Patrick.

trimite tu si la Oana adresa care crezi de cuviinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Adi as vrea eu scaunul pentru sora mea care naste in noiembrie si depun o suma de bani pentru el la unul dintre cazurile de la umanitare daca esti deacord

Minunat Zilele acestea pun la spalat husa si il pregatesc pentru livrare. Poate saptamana viitoare vom reusi sa facem transferul.

Legat de banuti, cum doresti. Eventual dupa ce il vezi. Nu l-am pus la bazar caci, recunosc, nu m-am mai straduit sa ii fac poze si sa le incarc pe site. (Adica sa caut aparat de pe care sa pot descarca poze. Lucrez in IT dar sunt precum cizmarul cu incaltarile scalciate.)

Ce doresc sa mai spun: Noi l-am folosit de pe la varsta de 1 an a copilului si in mod constant de pe la ~2 ani. Atunci a stat in scaunul lui cu adevarat. Sper ca sorei tale sa-i placa atunci cand va veni timpul sa foloseasca acest scaun (vor aparea alte sofisticareli care fura ochii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

este perfect asa ,tinem legatura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Anca ai mesaj privat de la mine!

Mergi la inceput