Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Yasmari, io ma bag !
Poate impartim si punem si la bazarele umanitare
Si restul iau legatura cu fetele de aici, evident, daca lumea e de acord
Daca vrei, iti las adresa mea pe pm, si daca-mi zici firma, las cea de la birou asa o poate prelua oricine oricand dintre colegi (sunt in tema cu coletele).
Astept acceptul organizatoarelor

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Astept si eu sa vedem ce spun fetele.
Ar fi o idee sa-l trimit in Bucuresti, mi se pare ca te inhami l amunca multa, sa le sortezi, sa vezi ce anume si cui ii trebuie, sa imparti, sa trimiti colete, dar daca tu/voi va "inhamati" la treaba asta, eu personal te/va admir din inima.
Stiu eu, daca sunt de trimis in Brasov la Danielac, poate ii faci tu colet?

Dumnezeu sa va binecuvinteze ca va dedicati din timp si energie acestor treburi mari ori mititele care sunt seminte de miracol.

PS - am ceva dubii referitoare la calitatea pachetului. Cum mai spuneam si in mesaje precedente, hainele sunt second hand, se vede ca sunt purtate, ma simt cam prost ca nu pot oferi ceva mai bun. Eu am trimis multe (inclusiv incaltaminte, unde e chiar o pereche de "adidasi" noi), cine le va primi, daca credeti ca nu sunt acceptabile calitativ, le aruncati voi la gunoi, eu am avut mari ezitari, la fel cum imi pare mereu rau cind arunc mincare si-mi trec prin cap imaginile oamenilor care mor zilnic fara o coaja de paine pe masa.

Mergi la inceput

Mamagiuliei, gata, multumesc mult de raspuns, mi-a raspuns Danielac. Intrasem in panica simtindu-ma cu musca pe caciula, ca n-am actionat din timp, si ma speriasem ca n-o sa stiu cui sa le trimit.

Le voi trimite Danielei si ea o sa faca acolo distributia in Brasov unde stie ea, iar daca vor ramine eventual lucruri nedate, le poate expedia in Bucuresti.

Multumesc din nou si o seara linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

salutare!
Yasmari, ti-am trimis mail!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Tanti Z., acum am vorbit cu Antonia_05. Scuze de intarziere, am fost noi cam bolnavi, toata familia.

Sunt racite, ea si Sonia mica. Din toamna vrea sa dea pitica la cresa, ca sa-si poata cauta de lucru.

Antonia e bine.

Poti sa-i trimiti linistita, daca vrei, chiar si hainute mai mari, ii vor prinde bine la toamna.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

aseara am primit coletul de la Yasmari! hainutele sunt de fetita, si subtiri si grosute, si incaltari si cateva jucarii (o punguta cu pampersi).
daca cineva are nevoie de ceva, va rog sa imi dati un semnal, daca nu o sa le duc fie la fundatia bisericii de langa mine (unde am donat de multe ori) fie le voi trimite la orfelinat...

Yasmari

Ma gandeam, de asemenea, daca Yasmari e de acord s apun cateva si la bazar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana ce numar sunt pampersi?
Incaltamintea este de fetite?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

sunt lucrusoare de fetita cat de mare?
pampers ce nr?

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Salut!
Va spun eu, din amintiri despre scutece, era categoria intre 9-15 kg.
Lucrurile sunt de la bebe pina la 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Sunt ceva lucrusoare pentru 3 ani si incaltari nr.25?Noi incepem gradinita din toamna si ne-ar prinde bine cateva de schimb.
In alta ordine de idei ,fetelor stiti cumva pe cineva care sa aiba lucrusoare de baiat de 7 ani? Valdut intra la scoala si am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile.

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput