Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Lauro tu trimite decapotabila ca vad eucu urechile,bag vata in ele
Plec la posta sa pun un colet,asta dupa masajul cu praf de aur normal
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Selene_Bunny spune:
danielac, multumesc!
Tanti Z., o s-o sun eu pe Antonia_05 azi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
LauraNicole spune:
Salut,fetelor ! Raluca a terminat unul din tablouri,e la uscat iar celalalt e aproape terminat .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
luminita2008 spune:
laura, merci, stii cumva daca e pentru mine vreunul din ele sau amandoua pentru Andra?
Andra, tu cate tablouri ai rugat-o sa faca?
marturisesc ca am fost luata de val si n-am mai sunat-o, am lasat la alegerea ei daca va face sau nu tabloul. banuti nu ii dadusem in avans, doar ii cumparasem panza, pensule etc. nu punem la socoteala schita deja facuta la timp si achitata. dupa proiectul schita, vorbisem si de un tablou.
o sa iau oricum legatura cu ea sa vedem ce si cum.
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
LauraNicole spune:
Lumi,ea s-a referit ca pentru amandoua deci banuiesc ca unul e al tau si unul al Andrei .Se pare ca mutarea la tara i-a priit .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
alex_andra spune:
Lumi, eu am doar un tablou,portretul evei, deci celalat e al tau
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
danielac spune:
Am niste hainute pentru bebe, cateva din fiecare : 6 luni, 1 an... o sa ma uit si le sortez si revin cu detalii...doreste cineva?
ducky spune:
Am si eu niste hainute inclusiv ceva paltaloni pentru baietel 3-4 ani. Va rog sa ma ajutati sa le trimit cuiva.
As dori sa trimit pachet pentru Neli_ra. Am strans lucruri mai grosute de la Elena mea, tocmai bune pentru toamna. Pot sa-i trimit?
Multumim
Dupa o perioada de stat in spital, inca sunt pe regim si medicamente cu micutii, dar suntem ok.
Va doresc o saptamana frumoasa.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
luminita2008 spune:
laura, andra, multumesc! chiar ma bucur atunci si abia astept.
laura, s-a mutat deja la tara? sper ca ii e mai bine acolo!
cum o sa facem cu 'targul'? la tablou ma refer.... eu o s-o sun oricum, insa stii daca poate ajunge in Bucuresti? sau mai bine ma lamuresc cu ea, sa nu te mai incurc si pe tine.
merci inca o data!
Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Yasmari spune:
Salut,
Acum vreo 3-4 saptamini poate scriam pe forum ca vreau sa trimit hainute ramase mici fetiteti mele, sa le trimit in Romania. In sfirsit le-am organizat intr-un gentoi, am vb si cu firma de coletarie, mai ramine partea esentiala descoperita, cui sa le trimit.
Danielac, ti-am trimis un email azi dimineata, ma hotarisem sa le trimit la tine la Brasov, ca e si orfelinat si mai stii tu alte persoane necajite. LUminta2008 se mai oferise din Bucuresti, insa pricepusem ca le-ar tine pina ar gasi, usurel, usurel, beneficiari, ceea ce ar fi o munca destul de grea si tot felul de colete mici trimise de-a lungul timpului. As opta asadar pt varianta cu un pachet mare care sa se duca direct la cineva...daca exista varianta asta.
Vad ca lumea tot trimite la parohia Glodeanu, ma intreb daca mai e ceva necesar pe acolo, poate ca au treminat cu nevoile primare.
va rog foarte, foarte tare fetelor, ajutati-ma, maine vine firma de coletarie la 3.30 la poarta mea si nu stiu unde sa trimit hainele. Suna nashpa tare....ca de cind n-am mai zis nashpa, acum ast ae cuvintul ideal!