Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 10
Tanti Zavaidoc spune:
Florica, fara rautate, sa stii ca tu nu esti un caz social. Vrei sa iti fac si eu o lista cu ce datorii am? Sa pun in ea si ratele la banci, sau preferi doar lista cu datorii catre diverse persoane? Nu spun mai departe ce as avea de spus, despre datoriile si creditele facute la modul nerealist, pentru ca multa lume e in situatia asta. Voi totusi aveti un salariu in familie. Sunt multi care nu au nici macar un salariu si poate ca nici ajutor social sau somaj.
Una e sa ceri ajutor aici pentru haine de copil sau scutece, si alta e sa dai direct contul bancar... Citeste te rog regulamentul si o sa intelegi de ce te certam. Mult succes in rezolvarea problemelor, ia legatura cu moderatoarele si, daca se va dovedi ca ai realmente nevoie de ajutor, cu siguranta il vei gasi, dar NU BANI.
kariguld spune:
vreau doar sa mai spun, ca precis mai citesc si altii,
acesta e un topic de ajutorare, modest. adika, cei care au hainute si diverse lucrusoare de la copii le daruiesc altora. fetele care se ocupa de distribuire, mai cumpara din banii lor proprii (si cred ca au si ele la randul lor datorii si nevoi)pampersi si lapte.
chiar si cei care doneaza bani, nu o fac din prea plinul portofelului, eu personal economisesc ca sa pot dona.
Laura, Daniela imi cer scuze ca am facut pe agentul in lipsa voastra. as sugera, daca nu e deja trecut la prima postare, sa se scrie ca nimeni nu este ajutat cu bani.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
LauraNicole spune:
Buna idee,Kari ! Am sa rog un moderator ca pana cand utu.florica va binevoi sa urmeze regulile acestui topic sa-i stearga datele de contact si contul de banca din mesaj .Nu este fair pentru ceilalti membri !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
danielac spune:
multumim de ajutor fetele! vad ca deja mesajul individei a fost sters cu totul si nu se mai intelege nimic din comentariile ulterioare, dar din patania asta mai tragem o concluzie pentru cine nu a inteles deja: NU AJUTAM PERSOANE DIRECT CU BANI!
ancadragoman spune:
Bai nene ce tupeu !!!
Acum daca tot se poate cere orice si pe fatza ,Laura cand imi trimiti decapotabila aia?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Selene_Bunny spune:
Si io, si io, vreau o casa in...in...in... gata, m-am hotarat, Belize! Una mare, cu jacuzzi, piscina, palmieri in curte...
Asa, acum serios: Laura, danielac, deocamdata va rog sa ma stergeti de pe lista de donatoare, ca tot ce am mai avut am trimis la Parohia Glodeanu. Revin cand o sa mai am lucrusoare.
Multumesc si va urmaresc in continuare.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
marutzu spune:
fetelor am si eu cateva lucruri de dat, o cadita bebe si cateva lucrusoare de la maria pt copil de 1 an. nu stiu unde sa le duc si parca nu le as da la ghena....
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marutzu fetelor am si eu cateva lucruri de dat, o cadita bebe si cateva lucrusoare de la maria pt copil de 1 an. nu stiu unde sa le duc si parca nu le as da la ghena.... |
notam si te anuntam daca sunt doritori!
Selene, ok, modific si ... La multi ani!
LauraNicole spune:
Ba nu va dau nimic decat BUNA ZIUA,hihihi!Mi-am concediat menajera,dadaca a fugit cu baiatul care curata piscina ,soferul si-a rupt piciorul pe Everest in concediu (auzi tupeu la el,sa-mi ceara bani pentru asigurare! ),bucatareasa a castigat la loterie si voi vreti vila in Belize si decapotabile? Nu intelegeti ce amarata sunt eu ? Anca,nu stii ca te trage la urechi de la decapotabila?Ha!Sau vrei si tu bani de asigurare? Nah la ele ce s-au obraznicit!
Dani,perfecta chestia aia din prima postare cu NU AJUTAM CU BANI !
Acu pe bune,sunt intr-o faza tare nasoala ca speram sa reusesc sa trimit cutiile sapt asta dar draga mea sefa mi-a facut figura sa-mi bage doar 17 ore platite sapt trecuta si aleluia bani !Deja imi e datoare cu 30 de ore .Asa ca raman agatata aici ca sa nu stau degeaba acasa si intre timp imi caut alt job.Rezolv eu cumva .Asa ca pana atunci lucrez juma de ore platibile,juma cand si-o misca cr sefa sa mi le calculeze .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Tanti Zavaidoc spune:
Bine, lasand la o parte ca LauraNicole se plange degeaba din conacul ei de secol XVII, cu 20 se majordomi care vorbesc corect si perfect, cu citate din Shakespeare, engleza, intreb: Antonia_05 ce mai face? Voiam sa trimit ceva. Cu Giuliaelena am lamurit-o, e pe aici, pe baricade. Dar de Antonia mai stie cineva ceva?
PS Revin dupa programul de spa si masaj cu eunuci.