Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 9
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Am aflat,Dani .I-am trimis Andrei raspunsul ei .S-a mutat la tzara si a zis ca s-a apucat deja de tablouri .I-am dat 2 saptamani sa le termine. ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 |
ok Laura, bine ca ai aflat!
adda_lili spune:
Ma scuzati ca indraznesc dar as avea nevoie de cateva tricouase daca mar putea ajut cineva ca ale lui stef sunt mici toate si as le imbraca ca nu are altele. Am scris cu gandul ca poate are o mamica care iau ramas copilului ei mici. Are marimea 96
Tanti Zavaidoc spune:
Cam putina lume pe aici... Despre Antonia_05 si Giuliaelena mai stie cineva ceva? Gasisem ceva si voiam sa le trimit.
Adda_lili, ce lungan e Stefanelul tau! Sa fie sanatos si nu pierde speranta, sigur o sa primesti ce ai nevoie
giuliaelena spune:
BUna fetelor,scuze pentru intarziere dar la mine in oras e dezastru. Am primit abia ieri coletul de la Tanti Zavaidoc ca si posta a avut aici dificultati.Multumim foarte mult pentru tot.Eu sunt la tara la mama mea si intru mai greu pe net dar cand pot intru sa vad ce s-a mai facut.Am fost ieri in oras si am dus niste haine celor care au ramas efectiv fara case.Abia cand vezi cu ochii tai nenorocirea realizezi ce inseamna inundatie.Nu am cuvinte.Acum incerc sa mai gasesc cate ceva sa mai strang sa le duc. Nu au ce sa puna pe ei,ce sa manance sau unde sa stea.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
giuliaelena spune:
Adda lili incerc sa-ti trimit eu cateva tricouri de la Vladut dar sunt un picut mai maricele.E ok?
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
adda_lili spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Adda lili incerc sa-ti trimit eu cateva tricouri de la Vladut dar sunt un picut mai maricele.E ok irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena |
gabidaniela spune:
Fetelor, stiti pe cineva de la inundatii care are bebe mic, pana in 3 luni? Am o sacosa de body-uri simple, cu maneci si pantalon, pantalonasi si bluzite luate mai demult de aici de la licitatie sau cumparate din oras si ramase in dulap, pt ca din lipsa de timp nu le-am mai dat la nimeni. Stiti pe cineva? As vrea sa le trimit direct pt ca ele arata ca noi, sunt super curate si intretinute dar la crucea rosie primeste numai noi...Si cele cumparate din oras le-am spalat, deci nu mai au eticheta... Astept o adresa de la fetele care se ocupa pe aici
LauraNicole spune:
Saut,dragelor! Din nefericire saptamana asta am lucrat ture lungi si inca mai lucrez asa ca n-am mai avut timp de nimic ajungand seara dupa 10-11 acasa .Din cand in cand verific ce mesaje sunt de pe telefon dar nici tel n-am voie sa-l folosesc asa ca o fac pe furis .
Intotdeauna verific mesajele noaptea,cand ajung acasa .
Va pupicesc si imbratisez cu drag!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
papanash spune:
Laura, servici usor si mai putin stresant iti urez !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
adda_lili spune:
In primul rand nu ai citit regulamentul acestui topic NU AI VOIE SUB NICI O FORMA SA DAI ADRESA SI NUMARUL DFE TELEFON ia si citeste regulili st sterge imediat adresa si nr de tel daca intradevar vrei sa fii ajutata Si nu vreau sa fiu rtea dar si eu am datorii la asociatie poate mult mai mult decat ai tu dar nu miam permis niciodata sa cer bani de la nimeni si cuatat torii acum toata lumea are credite si cred ca e greu dar nici sa exageram . Si din curiozitate te intreb daca tu stai acasa de cateva luni de ce mai duci copilul la camin ? Si iti dau un simplu exemplu cumnasta mea sia pierdut locul de mumca si ducea fetita la gradinita cu program prelungit si a trebuit sa intrerupa gradinita pt ca nu a mai reusit sa o duca la gradinita asa ca poti tine si tu baiatul acvasa sa nu mai zic ca si ei au credit la garsoniera si datorii la asociatie si traiesc doar din 1100 lei luna din care trebuie sa plateasca 800 lei pt casa fa si tu o socoteala scurta si vezi ca e cam in aceiasi situatie ca tine sa nu mai zic ca are si alte probleme si mai grave dar nu cere bani de pe net si nici eu nu am indraznit sa fac asa ceva doar cine ma putut ajuta cu hainute si jucarii pt baietelul meu Si le multumesc din tot sufletul tuturor celor care mau ajutat
CINE POSTEAZA AICI PENTRU PRIMA OARA TREBUIE SA VB CU LAURANICOLAE SAU CU DANILAC ELE SUNT MODERATOARELE ACESTUI TOPIC