Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Chiar ma uitam mai devreme la o poza cu bunicul. Nu prea a iesit Maya ca el. Poate doar la ochi sa semene, ca nu pare sa semene nici cu mine nici cu vali.
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
cica eu ar trebui sa dorm acum
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
petele de pe fata le vad clar ameliorate...na nu tre sa fii medic sa.ti dai seama si cele de pe corp nu par pete de vin, parerea mea din ce vad si ce am citit ...dar tot un medic e mai indreptatit sa.si dea cu parerea
denisa, am citit de laserul galben, un referat de la un spital universitar de aici, si printre altele ei considera 7-8 luni o varsta buna pt tratament si urmarita bine si controlata mai mult pt a depista adancimea petelor sa fie in jur de 1mm
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
ah bucurie mare pe mine: a inceput sa cheleasca si silvana si sa.i creasca ala nou care pare fi cret :))))
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna seara! ![]() ![]() Roxana Ioana sa fie m prejos decat Ivan. ![]() Uite de ce zic. ![]() POZE RECENTE ALINA ![]() ![]() ![]() MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
sunt frumoase tare printesele tale
![](olala.gif)
POZE
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
andra_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Cum?? Nu, nu se maseaza copilul, cel putin nu in biserica, acasa il masez cu ce ulei vrei tu..dar vb de uleiul care tb adus la biserica ( nu tb neaparat o sticla de ulei, ci intr-un recipient mic) pt a-l 'unge' pe bebe (in anumite parti ale corpului), dar nu se maseaza..e ca si cum ne miruie pr dupa ce se termina slujba. POZE RECENTE ALINA ![]() ![]() ![]() MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
alina eu am dus ulei (de masline) intr-o sticla si mi-a oprit f putin din el la biserica,iar restul mi l-a dat acasa si mi-a zis preotul sa ung piciul cu el
POZE
Mami de minune mica
![](buggy.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
dayanara spune:
stefanna ce copil dulce ai, zambeste in toate pozele aproape!
si ma bucur sa cunosc si doctorasul cel frumos
nemary tu ce faci fata? jasmine intoarce.te in gara noastra mica:)))
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
ellanik spune:
Ce ma bucur sa vad ca nu-s singura mama nebuna (in acceptiunea unora0 care lasa aerul conditionat la 25 d egrade.La noi merge non stop aerul si daca nu ar merge la noi ar fi in jur de 34 grade in casa ca stam la ultimul etaj si e crunt.Evident ca maica-mea s-a interesat ea dom'ne ca nu e bine sa mearga aerul unde e copilul(si la miine merge exact cum descria si Vladi adik la minim si cu palele orientate in partea opusa) ca intra boala in oase?ce boala frate?M-au tampit femeile astea care au crescut copii cu 7 caciuli pe cap si doar un fes vara(soacra-mea)si si-au sensibilizat copiii care pana la varsta asta racesc de la orice fir de vant.Geo nu are nimic,nici muci ,copanele sunt calde (e drept ca ii pun sosete subtiri ca si mie imi e rece la picioare ),el e vioi si mai nasol ...el nu suporta caldura(o fi de la faptul ca a fost tinut "la rece"3luni inainte de a sta la mine in burtoaca????).Noaptea i-am luat niste pantalonasi subtiri dde tot cu talpitza pt ca nu sta deloc invelit si totusi...Mi-a promis mama ca-i face doi saculeti de dormit din scutece cu bretele ca sa-l pot lasa din nou sa faca nani in bulanele goale.
Ca program vad ca sta treaz doua ore si ceva apoi face nani inca pe atat.Noaptea se scoala o data dar suge scurt.Ieri am fost in parc pe seara si in sfarsit a supt putina apa.
Despre disciplina si eu suunt de acord ca trebuie impus un oarecare program o rutina zilnica.Cel putin asa functioneaza la mine.Suunt mai organizata si Geo stie exact ce il asteapta.Sapt viit e ziua lui tati si o sa mergem la gratar.Poate nu va fi asa cald si isi va vedea de orele lui de somn/supt/joaca.
Ieri in parc a dormit si cred ca a visat urat si asa a suspinat incat mi s-au umplut ochii de lacrimi.M-a si certat sotul ca-s exagereata dar....nu ma pot controla cand e vorba de pici.I-am soptit la ureche ca "mami e aici "si s-a calmat.ooofff!
Pupici la toata lumea.
Gagici care ati nascut in acceeasi perioada cu mine v-a venit indemnizatia?Just curious!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici si nu numai...
Poveste fara sfarsit
vladimirescu spune:
honeybaby 1 kg, ce frumos! Cit despre dormitul noaptea... sint invidioasa! Maya e mai mica decit Floricica si doarme, al meu ma scoala la 1 si la 4, apoi la 5,30, apoi 6,30... cind vine bona la 7,30 si-l ia d ela mine mi se pare ca l-am prins pe Dzeu de-un picior :)
Frumos ce ai scris cu puii de la tara...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanka80/oanka80.jpg)
oanka80 spune:
salutare mamici. v-am citit zilnic si am ras cu lacrimi pt multe postari si va multumesc pt asta.
despre noi va spunem ca suntem bine si ca incercam sa supravietuim pe caldura asta mare. iesim la aer in fata casei in fiecare dimineata pe racoare si seara din nou, iar pe timpul zilei stam in casuca unde e bine la parter. la etaj cu 28 de grade, la parter e f f f f diferit. am avut si 2 familii cu bebeii lor ce au stat la noi pt ca nu faceau fata caldurii intr-o garsoniera si a fost f f distractiv. am pus pozici noi la semnatura cu maria noastra nazdravana. e si ea alintata dar f f f energica. e incantata de orice zgomot si ne rasplateste mereu cu zambete mari de ne topim cu totii.
noi am avut probleme cu kaka dar acum s-a rezolvat dupa ce am dat 3 saptamani debridat si lactoza. acum face de 2 ori pe zi.
am vazut pozici cu toti iepurasii noastri minunati, unul mai frumos ca altul, sa dea Dumnezeu sa fie toti sanatosi.
am multe sa va mai spun, dar sunt imprastiata tare azi si poate ma adun mai spre seara sa mai povestesc cate ceva din viata minunata ce o avem de cand a aparut omuletul acesta drag in viata noastra.
maria papa 5 mese pe zi, noaptea doarme la fel de profund, doar ca acum merg dupa 6 ore de somn cu un biberon si il papa pe tot prin somn(multumesc [red]oanaiacovita[red] de pont) si mai doarme 4-5 ore pana dimineata. am renuntat la schimbat pampersul noaptea caci asa se trezea mereu si avea chef de joaca. o spal la fiecare schimbat de pampers la chiuveta si sta cam jum de ora in funduletul gol si pana acum nu am avut probleme.
va pup pe toate
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze