Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... noi ne-am constipat! de la o lingurita de orez... cum se rezolva un bebe constipat? stiu ca ati tot vorbit luni de zile despre acest subiect, dar pentru ca nu ma interesa (eram interesati de opusul problemei), n-am retinut nimica... n-am supozitor in casa, ce altceva pot face? cat sa-l astept? n-a facut ieri si azi, adica a facut foarte si foarte putin cat de-o bashinutza mai productiva asa...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

lasa-l...vezi maine...incearca si cu termometrul...dar daca il doare si se chinuie pune-i juma de supozitor...dar tot maine

eu cand simt ca e jiji consti...pap ceva gen prune...si rezolv prb lui.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Nu mai shtiu cine intreba...

O zi din viatza noastra:
Trezirea finala pe la 6.30-7. In timp ce mami deretica prin camera bb-linele se joaca in patutzurile lor. Urmeaza toaleta de diminetza si administrarea medicatziei cand e cazul (inclusiv vigantol), apoi papa in scoici afara pe la 8.30-9 (acum primesc orezul). Apoi un somnic mic in landouri sau o joaca mica tot in landouri. In acest timp mami spala si sterilizeaza biberoanele si isi bea cafelutza, pardon cafeloaia.Urmeaza inca un bibe pe la 11-12, dupa care intram in casa pt diverse activitatzi: pe paturica/bara cu jucarii, exercitzii printre perne, leagan, eventual o atzipire mica. Daca am vreo treaba prin casa le iau si in scoici langa mine si le dau inele gingivale de ros si le povestesc una-alta, ma stramb la ele..chestii din astea. Daca ies pe afara le las ori in patutzurile lor sa-si scoata jucariile (in special plushate) de pe margine, ori in patul mare baricadat de perne. Pt treburi mai indelungate (gen gatit, calcat, spalat - aici la tzara nu am mashina automata neavand apa tot timpul) am musai nevoie de ajutor ca sa stea cineva cu fetele. Chiar si nepotzica Tania (care are numai 4 ani) ma ajuta - se joaca foarte frumos cu fetele si vad ca si lor le place. Urmeaza iarashi bibe pe la 15-16, iar apoi ori o plimbare pana la cealalta bunica ori leneveala prin curte. Pe la 18.30-19 incep pregatirea baitzei (mai nou o facem afara). Iarashi bibe ori inainte ori dupa baitza dupa caz (nu le fac niciodata baie infometate), apoi masajul de rigoare, toaleta de seara si somnul de noapte pe la 21-21.30. Natalia adoarme singura (se lipeshte cu nasul de laterala patutzului si adoarme instant), pe Alena in schimb, o legan, ii cant etc pana adoarme si ea. Si in sfarshit libertate...cu program tot incarcat: dereticat prin curte, cateva abdomene (incluse in program de vreo saptamana), dush, eventual cina, spalat iarashi bibe+sterilizat, abia apoi net (cand mai am chef dupa o zi plina).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

carmita Noi eram cu dermatita asta nesuferita. Am vazut ca s-a oferit cristies sa te ajute cu info adunate de mine, nu prea ash avea timp sa reiau. In plus itzi pot spune tratamentul nostru. De la 3 luni ii dau Alenei cate 5 ml sirop aerius pe zi si o ung pe leziuni cu crema elidel 1% dimineatza si seara, iar dupa 10 minute hidratez cu crema puternic hidratanta speciala pt atopici (initzial am folosit mustela stelatopia iar acum exomega aderma - laptele de corp), iar la baitza tot produse cosmetice hipoalergenice folosesc (am ceva de la mustela, un ulei de baie de la aderma, un sapun tot de la aderma, uneori lapte de corp bubchen, mai nou o crema topialyse de la uriage). De la 4 luni ii dau zilnic si un pliculetz de singulair dispersat intr-un mucilagiu de orez (orez de la nestle cu putzin lapte). In plus ii dau lapte praf nan ha (hipoalergenic), deocamdata nr 1 dar cred ca trecem curand pe 2.
In plus incerc sa aplic cat mai multe din chestiile pe care le-am zis mai demult (ai sa vezi tu de la cristies). Am facut si cure de aerosoli (mergeam cam cate 1/2-1 ora pe diguri pe malul marii), am o sticla cu apa de mare cu care shterg din cand in cand fatzuca sau zonele afectate (in cazul nostru obrajii si gatul si mai nou o pata mica pe piciorush).
Acum se pare ca suntem mai bine dar trebuie sa continuam tratamentul. Alergoloaga mi-a zis asha: daca in timpul tratamentului (de 3 luni) mai apare vreo eczema, se va prelungi tratamentul cu inca 3 luni si tot asha. In plus, pe timpul verii trebuie o hidratare mai mare a pielii (eu o mai dau cu lapte hidratant in afara de toaletele de diminetaza si seara inca 1-2 ori ziua). De diversificare ma tem si eu dar la un moment dat trebuie sa luam taurul de coarne.
Daca mai imi aduc aminte ceva...revin la subiect.

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

alexutzzza Mersi pt info despre jucarii. Sunt si pe varste? Nu pot intra acum pe site...ash vrea si eu jucarii dar pt varsta 9-12 luni, pt acum avem multe deja...deshi nu asha de frumoase si shmechere.

Votat si eu pufuletzii...

dastefa In sfarshit veshti bune. Nu te mai stresa si tu atat de tare ca ii induci si fetitzei starea ta.

Filmuletze

AMR 5 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Mi-a adus sotul de la tara o galestusa de capsune si am stat sa le curat. Va pup pe toate si va urez 'nopate buna", "somn usor", sa fiti fresh dimineata ca o luam de la capat. Mi-e un somn de nu va vad...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele
e gata cafeluta

dastefa ma bucur sa vad ca incepi sa fii optimista!... one step at the time...

decenuela,multumim de vestile despre andrelina si patriot

mandruta la capsunii de care zici tu acolo...ii sharuim?

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

la multe lunitze:
ema
andrei
edoard

asa creste Alex

Mergi la inceput

Dupa un groaznic accident de masina, Bula se trezeste în patul de spital. - Domnule doctor, zice cu greu Bula, va sunt foarte recunoscator ca mi-ati salvat viata. - Care doctor? Eu sunt Sfântul Petru.

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Nu mai shtiu cine intreba...

O zi din viatza noastra:
Trezirea finala pe la 6.30-7. In timp ce mami deretica prin camera bb-linele se joaca in patutzurile lor. Urmeaza toaleta de diminetza si administrarea medicatziei cand e cazul (inclusiv vigantol), apoi papa in scoici afara pe la 8.30-9 (acum primesc orezul). Apoi un somnic mic in landouri sau o joaca mica tot in landouri. In acest timp mami spala si sterilizeaza biberoanele si isi bea cafelutza, pardon cafeloaia.Urmeaza inca un bibe pe la 11-12, dupa care intram in casa pt diverse activitatzi: pe paturica/bara cu jucarii, exercitzii printre perne, leagan, eventual o atzipire mica. Daca am vreo treaba prin casa le iau si in scoici langa mine si le dau inele gingivale de ros si le povestesc una-alta, ma stramb la ele..chestii din astea. Daca ies pe afara le las ori in patutzurile lor sa-si scoata jucariile (in special plushate) de pe margine, ori in patul mare baricadat de perne. Pt treburi mai indelungate (gen gatit, calcat, spalat - aici la tzara nu am mashina automata neavand apa tot timpul) am musai nevoie de ajutor ca sa stea cineva cu fetele. Chiar si nepotzica Tania (care are numai 4 ani) ma ajuta - se joaca foarte frumos cu fetele si vad ca si lor le place. Urmeaza iarashi bibe pe la 15-16, iar apoi ori o plimbare pana la cealalta bunica ori leneveala prin curte. Pe la 18.30-19 incep pregatirea baitzei (mai nou o facem afara). Iarashi bibe ori inainte ori dupa baitza dupa caz (nu le fac niciodata baie infometate), apoi masajul de rigoare, toaleta de seara si somnul de noapte pe la 21-21.30. Natalia adoarme singura (se lipeshte cu nasul de laterala patutzului si adoarme instant), pe Alena in schimb, o legan, ii cant etc pana adoarme si ea. Si in sfarshit libertate...cu program tot incarcat: dereticat prin curte, cateva abdomene (incluse in program de vreo saptamana), dush, eventual cina, spalat iarashi bibe+sterilizat, abia apoi net (cand mai am chef dupa o zi plina).

Filmuletze

AMR 5 (+11)

frumos programul vostru...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetili...
sa stiti ca noi, mai traim. doar ca am ramas la capitolul 76, iar vremea de afara, pompa si piciul asta marait ne mananca tot timpul. nu stiu ce sa ii fac sa mai stea si el cate o jum de h singur, ma disperaaaaa, trebuie tinut numai in brate.
va ofer niste coltunasi facuti cu bbTo in brate si o bavareza cu fructe de padure, apoi ma afund inapoi la invatat. aaa, nu v-am povestit? am vreo 11-12 examene pana in iulie...
asa ca... scuzati absentele...revenim in vacanta de vara!
va pup duios si va doresc duminica placuta!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput