Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Ruxita, taticul Lorenei este foarte inteligent si asta o zic nu pentru ca-l iubesc, ci pentru ca este un fapt. este foarte practic si stie a face de toate si mai presus de toate are incredere in el, poate ca asta ma enerveaza cel mai tare, ma face sa ma simt atat de nesigura. Ma simt criticata constant, in mod normalaccept criticile daca sunt constructive, insa cand sunt in exces deja incep sa scot foc pe nari.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

mie mi se par 2 chestii inacceptabile intr-un cuplu - agresiunea fizica (barbatul violent) si viciile (barbatl betziv)... in rest, cum ar fi de ex. sforaitul, o chestie discutabila si disputabila, mai treaca mearga... si ar mai fi, dar nu si in cazul meu (nostru), nu am fi ajuns atat de departe (casatorie) daca m-ar fi deranjat ceva cu adevarat - tu zici ca ai un barbat inteligent, spune-i, vorbeste-i, fa-l sa inteleaga ca nu te simti ok, ca te simti criticata tot timpul, ce mai, secretul mare e comunicarea! si cand ma gandesc ca se comunica cu adevarat tot mai putin... uite, eu am ratat o "mare iubire" din cauza acestui insignifiant detaliu - comunicarea...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mda...din pacate am trait singuratatea in doi...
e ceva cumplit...fara comunicare se distruge si cea mai mare dragoste din lume...

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neata, fetili...
sa stiti ca noi, mai traim. doar ca am ramas la capitolul 76, iar vremea de afara, pompa si piciul asta marait ne mananca tot timpul. nu stiu ce sa ii fac sa mai stea si el cate o jum de h singur, ma disperaaaaa, trebuie tinut numai in brate.
va ofer niste coltunasi facuti cu bbTo in brate si o bavareza cu fructe de padure, apoi ma afund inapoi la invatat. aaa, nu v-am povestit? am vreo 11-12 examene pana in iulie...
asa ca... scuzati absentele...revenim in vacanta de vara!
va pup duios si va doresc duminica placuta!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

multumim de coltunasi si bavareza
bafta la examene

si noi pupam pastaia si mamica

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...multam de cofe MP

noi..o noapte obisnuita....daca a refuzat cerealele....si orice alt...prefabricat..

plateea , draga de tine cat te mai chinui...de multe ori ma gandesc la tine...ca si io cu pompa toata ziua..dar nu e stres...ca de jiji papa si de la tt. o sa mai creasca...cam dupa 5 luni incep sa fie mai cooperanti...rabdacol mami

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...multam de cofe MP

noi..o noapte obisnuita....daca a refuzat cerealele....si orice alt...prefabricat..

plateea , draga de tine cat te mai chinui...de multe ori ma gandesc la tine...ca si io cu pompa toata ziua..dar nu e stres...ca de jiji papa si de la tt. o sa mai creasca...cam dupa 5 luni incep sa fie mai cooperanti...rabdacol mami

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

jiji vrea doar tzitzi?refuza cerealele?
eu nici nu am incercat altceva in afara de tzitzi,dar ma faci sa am emotii...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Gata fetelor, am scapat!

Cine vine la destabalare? Alexutza dau un la pitzi?

Multumesc inca o data pt sustinere, multumim si pt voturile delfitei si mentionez ca am votat si eu toti pufuletii inscrisi.

Va , sa aveti un weekend superb!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Aaaa io eram deja la pitzi am jesit asa pe la 8 si ne-am plimbat p tot decebalu cu Yannis si cu tati si apoi ne-am intors la noi aici am mancat , am baut , am mai dat o tura...offf mirosea frumos a tei in rond adia un fel de vant...nu-mi venea sa ma inchid din nou in casa....caldura mareee!

Deci...data viitoare o sa fiu pe faza cu sucu sa stii!

Felicitari ca ai scapat!!! acum te asteapta netu de cautat diverse prostiutze de copii si tot felul de alte lucruri de citit si facut in afara de dizertatie!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ayanna multumesc din suflet pt tot si cu drag de la mine multi si un brat mare de

vreau sa va spun ca sunt tare fericita-azi Miruna a inceput sa reactioneze la zgomote
s-a intors odata si am zis ca e o intamplare dar apoi am testat-o special si s-a tot intors dupa diferite zgomote
asa ca pt moment lasam la spate lucrurile pe care ar trebui sa le faca si nu le face si sa ne bucuram de ultima cucerire

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Felicitari! la mai multe!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Nu mai shtiu cine intreba...

O zi din viatza noastra:
Trezirea finala pe la 6.30-7. In timp ce mami deretica prin camera bb-linele se joaca in patutzurile lor. Urmeaza toaleta de diminetza si administrarea medicatziei cand e cazul (inclusiv vigantol), apoi papa in scoici afara pe la 8.30-9 (acum primesc orezul). Apoi un somnic mic in landouri sau o joaca mica tot in landouri. In acest timp mami spala si sterilizeaza biberoanele si isi bea cafelutza, pardon cafeloaia.Urmeaza inca un bibe pe la 11-12, dupa care intram in casa pt diverse activitatzi: pe paturica/bara cu jucarii, exercitzii printre perne, leagan, eventual o atzipire mica. Daca am vreo treaba prin casa le iau si in scoici langa mine si le dau inele gingivale de ros si le povestesc una-alta, ma stramb la ele..chestii din astea. Daca ies pe afara le las ori in patutzurile lor sa-si scoata jucariile (in special plushate) de pe margine, ori in patul mare baricadat de perne. Pt treburi mai indelungate (gen gatit, calcat, spalat - aici la tzara nu am mashina automata neavand apa tot timpul) am musai nevoie de ajutor ca sa stea cineva cu fetele. Chiar si nepotzica Tania (care are numai 4 ani) ma ajuta - se joaca foarte frumos cu fetele si vad ca si lor le place. Urmeaza iarashi bibe pe la 15-16, iar apoi ori o plimbare pana la cealalta bunica ori leneveala prin curte. Pe la 18.30-19 incep pregatirea baitzei (mai nou o facem afara). Iarashi bibe ori inainte ori dupa baitza dupa caz (nu le fac niciodata baie infometate), apoi masajul de rigoare, toaleta de seara si somnul de noapte pe la 21-21.30. Natalia adoarme singura (se lipeshte cu nasul de laterala patutzului si adoarme instant), pe Alena in schimb, o legan, ii cant etc pana adoarme si ea. Si in sfarshit libertate...cu program tot incarcat: dereticat prin curte, cateva abdomene (incluse in program de vreo saptamana), dush, eventual cina, spalat iarashi bibe+sterilizat, abia apoi net (cand mai am chef dupa o zi plina).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 5 (+11)

Un bratz de de la mine! Felicitari! te descurci foarte bine si toate lume e fericita de aia arata gemanutele asa de bine!

de Yannis

Mergi la inceput

Noi raportam pui de grec diversificat, nu cu souvlaky ci cu suc de mar! I-am dat ieri...cik o lg in prima zi 2 in a 2a zi...io ieri i-am dat vro 3,4 poate 5.....ca mi se pare lingurita aia de silicon ptr ei asa....ia numa de aroma nu ia cine stie ce cantitate. Se stramba din buze ca toate cele cand ii dau cred ca mai mult i se pare ciudata procedura (nu prin supt) poate si lingurita poate si consistenta, senzatia la contactul cu sucul de mar dar dupa ce gusta e asa de incantat! face ochii mari si e fericit asa, bineinteles ca pan in secunda urmatoare la urmatoarea lingurita uita tot si se strambaceste din nou spre deliciul meu si al lui ta-su care suntem pe jos de ras .
Nu avem inca scaun de masa, il pun cu perna de alaptat rezemata de bratul canapelei si el sustinut f bine de perna de alaptat. Cred ca si pozitia de semi-funduletz il fascineaza f tare, oricum abia astept si masa de azi

de Yannis

Mergi la inceput

Aaaa si stiam ca mai am ceva de zis :

MP merci de coffe, bafta cu instalatorul! Super cu smotru! vezi cum se duc kilele?

Plateea bafta la examene!

decenuela felicitari pentru achizitii! Foarte dragute jucariile alese de tine! Sa vezi ce incantat va fi Jiji. La noi Yannis deja se joaca cu toate, mai ales cu Freddie si Kitrinula (= Galbioara in greaca, adik Girafa Lamaze), Cu maimutzica mai putin dar nici nu i-am dat-o f mult pan acuma. Oricum regula cu jocul si jucariile e clar cea de pe babycenter: trebuie repetata activitatea ca sa le placa, sa se invete cu ea

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Noi raportam pui de grec diversificat, nu cu souvlaky ci cu suc de mar! I-am dat ieri...cik o lg in prima zi 2 in a 2a zi...io ieri i-am dat vro 3,4 poate 5.....ca mi se pare lingurita aia de silicon ptr ei asa....ia numa de aroma nu ia cine stie ce cantitate. Se stramba din buze ca toate cele cand ii dau cred ca mai mult i se pare ciudata procedura (nu prin supt) poate si lingurita poate si consistenta, senzatia la contactul cu sucul de mar dar dupa ce gusta e asa de incantat! face ochii mari si e fericit asa, bineinteles ca pan in secunda urmatoare la urmatoarea lingurita uita tot si se strambaceste din nou spre deliciul meu si al lui ta-su care suntem pe jos de ras .
Nu avem inca scaun de masa, il pun cu perna de alaptat rezemata de bratul canapelei si el sustinut f bine de perna de alaptat. Cred ca si pozitia de semi-funduletz il fascineaza f tare, oricum abia astept si masa de azi

de Yannis

pofta buna! si succes!

asa creste Alex

Mergi la inceput