Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies sarumana...acum am apucat sa dwd filmuletele...sunt

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cristies sarumana...acum am apucat sa dwd filmuletele...sunt

asa creste Alex

la mine nu mergje... , o sa incerc si maine cand voi avea o viteza de Internet mai buna (seara folosim conexiunea mai buna pentru TV si pentru laptop imi ramane un wirless amarat si tare greoi de nu pot decat vizita pagini)... despre ce e filmuletul? asa instructiv-informativ-educativ pentru parinti despre copii? (pana intr-u an?)

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

... noi ne-am constipat! de la o lingurita de orez... cum se rezolva un bebe constipat? stiu ca ati tot vorbit luni de zile despre acest subiect, dar pentru ca nu ma interesa (eram interesati de opusul problemei), n-am retinut nimica... n-am supozitor in casa, ce altceva pot face? cat sa-l astept? n-a facut ieri si azi, adica a facut foarte si foarte putin cat de-o bashinutza mai productiva asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... noi ne-am constipat! de la o lingurita de orez... cum se rezolva un bebe constipat? stiu ca ati tot vorbit luni de zile despre acest subiect, dar pentru ca nu ma interesa (eram interesati de opusul problemei), n-am retinut nimica... n-am supozitor in casa, ce altceva pot face? cat sa-l astept? n-a facut ieri si azi, adica a facut foarte si foarte putin cat de-o bashinutza mai productiva asa...

crezi ca-l deranjeaza ?poti incerca masaj circular pe burtica in sensul acelor de ceasornic
la mine a facut minuni dupa cezariana ca cica nu aveam voie sa mananc decat supa aia lesinata pana dadeam gaze-si asa am rezolveat problema ca vedeam stele de foame
daca nu da semne clare de durere de burtica nu te stresa.Miruna a facut pana la 3 luni si 15 scaune pe zi iar de cand cu LP face unul la 2-3 zile
si atunci face doar mai mult nu si mai tare si cum nu face eforturi deosebite sa iasa cu scaunul o las in pace

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

ayanna multumesc din suflet pt tot si cu drag de la mine multi si un brat mare de

vreau sa va spun ca sunt tare fericita-azi Miruna a inceput sa reactioneze la zgomote
s-a intors odata si am zis ca e o intamplare dar apoi am testat-o special si s-a tot intors dupa diferite zgomote
asa ca pt moment lasam la spate lucrurile pe care ar trebui sa le faca si nu le face si sa ne bucuram de ultima cucerire

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

ayanna multumesc din suflet pt tot si cu drag de la mine multi si un brat mare de

vreau sa va spun ca sunt tare fericita-azi Miruna a inceput sa reactioneze la zgomote
s-a intors odata si am zis ca e o intamplare dar apoi am testat-o special si s-a tot intors dupa diferite zgomote
asa ca pt moment lasam la spate lucrurile pe care ar trebui sa le faca si nu le face si sa ne bucuram de ultima cucerire

asa creste Daria

Felicitari! La cat mai multe noi cuceriri care sa o linisteasca si sa o bucure pe mami.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

felicitari!

je vine la orice chef

asa creste Alex

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

si pt ca tot zicea Nikole de kineto vreau sa va zic ca incep si eu sa ma gandesc sa merg cu Miruna.Ea daca sta pe burta nu duce deloc mainile in fata ci le tine lateral si un pic ridicate in sus,parca ar fi un pinguin.Intai am zis ca o sa se corecteze de la sine dar se pare ca nu .Sper sa se rezolve prin kinetoterapie

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Dastefa, felicitari! Sunt convinsa ca starea ta de bine si optimismul tau o ajuta si pe Miruna. Incearca sa vezi mereu jumatatea plina a paharului, adica fiecare progres(si sa te bucuri de el!), nu te gandi la ce nu a facut inca. Crec ca poate recupera cu rabdare si dragoste din partea ta.

Ruxita, e important daca il chinuie burtica. Daca nu da semne de agitatie, lasa-l sa revina singur la normal. Cristina s-a constipat rau de tot de la picaturile de fier date ieri (cu gemete in somn si maraiala). Dimineata a facut de 2 ori ca niste pietricele. La noi merge dintotdeauna ceaiul de musetel pe stomacul gol (eu am milutee de la milupa), iar acum ca papam si altceva sucul de pere sau caise. Stiu de la un medic pe salvare ca in lipsa unui supozitor merge un fir de sapun (sapun cu care ne spalam pe maini). Are acelasi efect. Fa cum crezi ca e mai bine.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mi-am comandat si io 3 jucarii de pe amazon..caracatia...freddie si amaze Puppytunes....mii de multumiri miremiei...nu stiu ce profesie are..dar...dumnezeule are rabdareeeeeeeeee...cu toti...inclus JE

la mine dorm jijeii amandoi....si prevad ca, in curand se va trezi jiji la papa deoarece a refuzat cerealele a baut doar LM.

amdre-lina a aj la mare, in croatia...statiunea e....hai sa-i zic...organul masculin( ca sa ma intelegeti)..a luat amenda mareeeeee in austria....patriotul a vomat de la caldura...ea de nervi, stres si lipsa poftei de mancare a ramas azi fara lapte..dar a baut bere sa-i revina...a gasit papa pt patriot in germania de la babaylove cu 0.6 euro...patri a cazut din pat...si cam asta este sumarul...sper ca nu se supara ca l-am fc public..dar vroiam sa stiti ca e bine.

ma bag si je la dormit...

puuup

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput