Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
ayanna_xem spune:
Fetele multumim de voturi...
Dastefa, ai PM, am uitat sa te anunt aseara.
Fug ca n-am terminat cu treburile, ne auzim mai tarziu.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Un vot pentru o strumfita cu codite!
mamidepuiuti spune:
la multe lunitze:
andrei
anastasia
irina
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
spre fericirea mea completa,instalatorul vine luni;pana atunci folosesc baia......de nervi,am bagat un smotru zdravan in casa,cu pauze de ...si-s rupta...
xela...uite aici iegzemplu de kg mele :47 la 24 ani; 83 la 27; 51 la 29;64 la 37 si nu mai sunt
poze de atunci am ,dar nu aveam aparat modern atunci,iar acum am renuntat la imprimanta/scaner ca as fi vazut toti bakuganii si gormitii din lume
da' recunosc k sunt vinovata rau de tot...ca vreau sa slabesc mancand ca nesimtita tot ce e interzis ...ma consolez ca soata e
miremiasi [ca de motate e cam tarziu acum]
asa creste Alex
Ruxita spune:
buna fetele, noi murim in continuare de cald, da am zis ca luam atitudine - plasa de tzantzari in toata casa si un ventilator...
azi mi-a cedat un tanar scaunul! probabil a crezut ca sunt insarcinata... purtam o camasa mai larga pe mine... nu mi s-a prea cedat scaunul cand am fost insarcinata nici in luna a 6-7 (ca nu era prea evident)... dar acu??? a fost un simpatic acel tanar si nu m-am suparat deloc, m-am asezat pe locul oferit chiar daca aveam de mers o statie.
Sa va zic si voua ce nu stiam - celulita nu se duce cu sport! maseuza care mi-a facut mie masaj avea celulita si cand era instructoare de aerobic si ea facea miscare zilnic, zice ca e de la alimentatie, si solutia pentru celulita e masajul anticelulitic + regimul alimentar si am zis ca poate-poate o conving pe fiica-mea sa ne facem reciproc masaj anticelulitic la fund-coapse care trebuie facut zilnic timp de vreo 30-40 min 30-40 de zile...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le Ne-am intors de la control+vaccin, Irina are 62 cm si 5,040 kg , dr a zis ca e cam putin, se si mira de veselia mea (eram surprinsa pt ca nu credeam ca o sa trecem asa repede de pragul celor 5 kg). A ascultat-o pe toate partile, s-a uitat si in gatul ei, toate ok. Ce nu e ok, se pare ca are o tonicitate crescuta a muschilor (asa s-a exprimat), ca e cam spastica si ne-a dat trimitere la neurologie, a zis ca se rezolva cu kinetoterapie, la Gr Alexandrescu. |
da, se pare ca acasta kineto ajuta foarte mult! bafta multa sa treceti si de acest hop... cand ma duc la cabinetul de kineto imi povestesc maseuzele povesti despre bebelusi (ca le zic ca am si eu un bebe) si mi-i lauda cu succesele lor - azi despre un bebelus de 2 luni care e mult mai bine dupa masaj ca nu mai are colacei si ca e mult mai mobila... Si la mai multe kile, uite dam vreo juma de kil de la noi...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Ruxita, taticul Lorenei este foarte inteligent si asta o zic nu pentru ca-l iubesc, ci pentru ca este un fapt. este foarte practic si stie a face de toate si mai presus de toate are incredere in el, poate ca asta ma enerveaza cel mai tare, ma face sa ma simt atat de nesigura. Ma simt criticata constant, in mod normalaccept criticile daca sunt constructive, insa cand sunt in exces deja incep sa scot foc pe nari. de Lorena 03.03.2010 www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
mie mi se par 2 chestii inacceptabile intr-un cuplu - agresiunea fizica (barbatul violent) si viciile (barbatl betziv)... in rest, cum ar fi de ex. sforaitul, o chestie discutabila si disputabila, mai treaca mearga... si ar mai fi, dar nu si in cazul meu (nostru), nu am fi ajuns atat de departe (casatorie) daca m-ar fi deranjat ceva cu adevarat - tu zici ca ai un barbat inteligent, spune-i, vorbeste-i, fa-l sa inteleaga ca nu te simti ok, ca te simti criticata tot timpul, ce mai, secretul mare e comunicarea! si cand ma gandesc ca se comunica cu adevarat tot mai putin... uite, eu am ratat o "mare iubire" din cauza acestui insignifiant detaliu - comunicarea...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cristies Ruxita nu se pune nimic din congelator in gurita copilului, nu stiu cat influenteaza la rosu in gat dar sigur poate duce la degeraturi. Jucariile cu gel se tin in frigider. Gelurile de dentitie contin lidocaina, care are efect de anestezic local. Nu cred ca e foarte ofensiv dar nu e bine sa depasesti dozele prescrise. (mie la farmacie mi-a recomandat calgel, dar cum inca n-am ajuns la doctor n-am luat). _ Povestea unei . Cresc |
iti multumesc in mod deosebit... as fi insistat cu gheata! tuta de tuta! noroc cu congelatorul nostru care nu congeleaza...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Ruxita buna fetele, noi murim in continuare de cald, da am zis ca luam atitudine - plasa de tzantzari in toata casa si un ventilator... azi mi-a cedat un tanar scaunul! probabil a crezut ca sunt insarcinata... purtam o camasa mai larga pe mine... nu mi s-a prea cedat scaunul cand am fost insarcinata nici in luna a 6-7 (ca nu era prea evident)... dar acu??? a fost un simpatic acel tanar si nu m-am suparat deloc, m-am asezat pe locul oferit chiar daca aveam de mers o statie. Sa va zic si voua ce nu stiam - celulita nu se duce cu sport! maseuza care mi-a facut mie masaj avea celulita si cand era instructoare de aerobic si ea facea miscare zilnic, zice ca e de la alimentatie, si solutia pentru celulita e masajul anticelulitic + regimul alimentar si am zis ca poate-poate o conving pe fiica-mea sa ne facem reciproc masaj anticelulitic la fund-coapse care trebuie facut zilnic timp de vreo 30-40 min 30-40 de zile... Mamica de Bilabong, fericiti amandoi! |
lasa,draga,omul sa fie amabil...nu doar cu fem gravi trebuie sa fie lumea amabila,nu-i asa?
orice femeie trebuie respectata
asa creste Alex
miremia spune:
Gata fetelor, am scapat!
Cine vine la destabalare? Alexutza dau un la pitzi?
Multumesc inca o data pt sustinere, multumim si pt voturile delfitei si mentionez ca am votat si eu toti pufuletii inscrisi.
Va , sa aveti un weekend superb!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui miremia Gata fetelor, am scapat! Cine vine la destabalare? Alexutza dau un la pitzi? Multumesc inca o data pt sustinere, multumim si pt voturile delfitei si mentionez ca am votat si eu toti pufuletii inscrisi. Va , sa aveti un weekend superb! _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
felicitari!
je vine la orice chef
asa creste Alex