Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Am mancat!![]()
Mimo, super de stiut cu sprayul Chicco; ca si Iulia e iubita de tantari si face niste blande IMENSE, verile trecute am patimit-o rau in cateva randuri.
Bitza, intrucat mi-am uitat parola de pe Bucataras de cand n-am mai postat
, iti scriu aici ca nu-i nicio scofala, am improvizat pe loc:
Vinetele curatate, date cu sare sa-si lase zeama amara, spalate si taiate cubulete mai mari, trase in tigaia de teflon cu un strop de ulei de masline si condimentate cu rozmarin si putin ienibahar (eu il apreciez mult); sare nu am mai pus, doar cat si-au tras de la inceput. Separat, stoarse 2 lamai, cu cativa catei de usturoi, date prin blender pana iese sosul. Inainte de a stinge tigaia, pui pe deasupra bucatele de branza (eu am avut de capra, mai moale, s-a topit super) si dupa ce stingi focul torni sosul pe deasupra si acoperi. Merg si calde si reci. Au fost dementiale.
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,RALUCA!!!
SA FII SANATOASA ,FERICITA SI IMPLINITA!!!
NOUL an sa-ti aduca un Victoras frumos si sanatos

olga f frumoase pozele,f frumosi frumosii tai,La multi ani ,Ioanei!!!sa fie sanatoasa si fericita,sa se poata bucura de cele 2 minuni..un
pt toti ,in special pt Sofi
eu folosesc bubchen
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
natynic spune:
A, asa, la multi ani Ioanei de Olga!
-sa-i spui ca tot sper sa ajungem sa ne vedem face to face intr-o zi, dat fiind ca sunt fanul ei!
Bai, am citit ca pui poze da' dupa aia n-am vazut linkul, ma intorc sa ma uit ca n-am fost atenta...
Naty mamica
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
Am vazut

Naty mamica
gudinde spune:

La multi ani Raluca, Ioana si Stefi!

Reusisem sa scriu un mesaj lung, dar s-a blocat calculatorul si l-am pierdut. Va pup pe toate, ca nu mai sunt in stare sa-l reiau.
Din pacate nu prea stiu cand o sa mai reusesc sa intru, am probleme mari cu calculatorul: in ultimele 24 de ore cred ca s-a blocat de 20 de ori si eu saptamana asta mai am de facut un referat.

Nu stiu cum o sa pot face research-ul pt referat. In fine ...
Pupici la tot stolul.
Nicoleta spune:
Salutare.
Am mancat si noi (eu cel mai mult, ca picii erau satui de covrigi cu susan de la turc... pe A l-a tarat Matei dupa el la joaca...). Pastrav la gratar, pilaf cu ciuperci si salata cu de toate!! Mama, ce iubesc salatile astora!
Avem un pepene maaare de ras :), apoi cica musai sa mergem iara la balaceala. Desi afara este frigut... dar te pui cu ratele?? Eu nu prea mi-as expune sunculitele, norocul este ca nu ma stie nimeni... mai nimeni...
Dudurutza, eu am exact produsul din link, iti scriu asta fiindca nu am incercat samponul simplu. Dar gelul asta-milk de dus cu ulei de migdale este o nebunie!!![]()
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

VALENTINA C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PIDANA
Eu ma ofer sa le mananc. ![]() Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008) |
Si eu, dar trebuie sa le si faca cineva, nu???
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Pfiiuuu, si mamam are forme de-alea (sper sa le mai aiba), cand eram mica o ajutam sa coaca.... e, ce vremuri! 
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

bubu05 spune:
Fata, la tzanc am picat!
vad ca ma striga Vali de zor
Ceva de papa, e rost de ceva bun??![]()
Mai, daca nu se ofera cineva sa faca un rezumat cu "latest news" eu nu ma mai joc, sunt total pe dinafara, mi-e tare dor de voi si nu stiu ce mai faceti :(
Eu am lucrat si ieri, azi am gatit si acum staunitel la racorica sa ma relaxez...pana se scoala piticii, apoi am comanda sa le fac papanasi 
bubu05 spune:
La multi ani Raluuuuuuu!! multa sanatate iti doresc, un Victoras cat mai repede si sa ramai mereu asa buna la toate