Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 6
Olgutzika spune:
Naty, cand am intarcat-o pe Sophie, i-am dat Humana d-ala cu banane si vanilie. Il bea, nu zic nu, cam 240g, la pranz, dimineata si inainte de nani de pranz
Cand am vazut ce cantitati poate sa bea, si cum goleste cutiile una dupa alta, de vreo doua saptamani am trecut-o pe La Dorna rosu. Cred ca acum imi trebuie bibe de jumatate de litru, ca ii umplu unul d-ala de 260 de ml la ras, cred ca sunt vreo 300ml, pe care ii soarbe dintr-o rasuflare
. Deci ii place mai mult decat ala praf...
Olga
17+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Olga, ce fetita frumoasa! Cu sediul ala, astia la care lucreaza A au mai multe sedii... A lucreaza in alt sediu. Dar oricum, impresionant unde am mers.
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Care dintre copiii vostri mai sunt -exclusiv- pe lapte praf? Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! "Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler |
Matei e doar pe lapte praf, desi mai 'scapa" la cate un orez cu lapte de-al nostru, cereale, etc...Pediatra mi-a zis sa nu-i dau inca de al nostru, ca are colesterol...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
VALENTINA C spune:
Am uitat sa va spun: a gasit maica-mea forma de nuci si una de faguri!!!!! Asa ca cine vrea sa faca, sa-mi zica, si vedem cum facem cu inchirierea...![]()
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
PIDANA spune:
LA MULTI ANI RALUCA! Sa fii sanatoasa si implinita alaturi de copilul tau minunat si toti cei dragi tie!

Ana bea lapte de vaca de pe la 1 an si 2-3 luni, ocazional ii mai dau si lapte praf ca ii mai cumpara sora mea, noi nu ne permitem. De regula iau UHT - Prodlacta, Fulga, Zuzu. Evit Dorna si Brenac - am eu ceva contra lor. A baut de cateva ori si lapte de tara.
Ana este innebunita dupa sare, cum prinde solnita musai trebuie sa manance sare, a baut si serul fiziologic de cateva ori- ma gandesc tocmai pt ca e putin sarat. Oare nevoia asta de sare ascunde alte lipsuri in organism?
Iar avem serbare la gradinita. Zicea o vecina care are fata acolo ca ieri a plans cand a vazut ce programe frumoase au. Fiecare grupa are cam o ora, ieri pe la ora 14 s-a terminat, sa vedem azi cat tine. Si cand te gandesti ca alti vecini nu suporta, cica e galagie
. e drept ca facand in curte se aude destul de tare, dar .... altei vecine cu copil de 1.5 ani i-a facut observatie sa nu mai tipe pe scara ca ii trezeste pisica!!! Mare ti-e gradina, Doamne!
PIDANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Am uitat sa va spun: a gasit maica-mea forma de nuci si una de faguri!!!!! Asa ca cine vrea sa faca, sa-mi zica, si vedem cum facem cu inchirierea... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Eu ma ofer sa le mananc.

ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, RALUCA!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Simo27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PIDANA
Eu ma ofer sa le mananc. ![]() Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008) |
Iti tin si eu companie
dudurutza spune:
Am vazut pozele cu Soph, o ador, si mami in poza cu frumosii nici nu stii la care sa te uiti, si tu esti o frumoasa
Pentru Daria am sampon de la Avene si unul de la Bubchen, le mai alternez!
Vali, oare fagurii cum sunt?
Ca de nuci stiu, si mama are, dar fagure banuiesc ca ii ceva 
Nico, multam de pontul cu samponul Hipp, o sa-i iau si eu!
natynic spune:
LA MULTI ANI! zic si eu randunicii bestiale Raluca! Numai bine si fericire sa ai, ca sa nu-ti dispara niciodata de pe fata zambetul acela minunat si cald!

Aha, multam de raspunsuri, deci destui beau deja lapte din comert de mult timp (cei care au "sursa" sigura de vaca de tara nu ma intereseaza ca asa ceva mi-e imposibil sa gasesc
). Ma gandesc sa-i mai dau o vreme de ex dimineata praf si la pranz de cutie...oi vedea.
Olga, eu am luat de curand din Real un 2:1 (adica si cu balsam) de-i zice Babymil shampon, cu miros de vanilie-pe langa ca miroase bestial ii face tare fain parul Iuliei, vreo doua zile nu i se mai incurca deloc desi tare transpira.
Ma duc la masa si revin...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler