Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu ma distrez in continuare Azi dimineata la 6 febra, MARE I-am pus un supozitor cu diclogesic, a scazut si n-a mai crescut pana la 13. Apoi iar 39 ...o lingurita de nurofen , apa de ploaie. L-am culcat la 3 cu 38, 6 si la 4 jumate avea 40,2 I-am dat 1/3 fiola de algocamin, acum e bine...dar nu stiu ce sa-i mai dau diseara pentru ca atat paracetamolul cat si siroapele astea par a fi apa de ploaie. Poate nu-i dau eu cantitatea necesara. Va rog, care mai sunteti la curent, recapitulati cantitatile cu gramaje cu tot de antitermice. Cat nurofen, ce supozitoare cu paracetamol, etc...Va multumesc
PS Algocalmin fiola i-am dat cam 1/3 ...pare mult daca citesc pe prospect, putin daca e dupa nr de picaturi...

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Nicoleta, am inteles despre ce e vorba, multumesc!

La noi a inceput furtunaaaaaaaaaaaa, se racoreste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

fete dragi!
Va multumesc din suflet pentru urarile voastre frumoase!

Si acum sa mancam si sa bem! Poftiti, poftiti...

Noi am fost la munte, si tare bine a mai fost. Chiar si la intoarere am venit relativ bine, ma asteptam sa fie mai multa aglomeratie pe sosea.
Sanziana a fost cea mai fericita, pentru ca i-am cumparat o piscinuta gonflabila, i-am pus-o in curte si s-a balacit tooooata ziua. Din cand in cand mai facea pauza ca sa manance
Si cat e el de munte, a fost o caldura, si o zapusala... Uf! Imi imaginez ce a fost aici in Bucuresti, si din cate am inteles asa o sa fie toata saptamana... Brrr!

Si inca o runda de papa si bauturi:

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Mimo, sanatate Dudelului si tie rabdare! Mie mi-a zis doctorul asa: la 8 ore 5 ml de nurofen si intre 2 nurofene cate un supozitor de paracetamol in fundik! Doamne-ajuta-va!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare.
Am avut o zi minunata, in ciuda caniculei...stat la umbra langa lacul Paltinu,gratar bun,copii zglobii...iar pe la 16.00 ne-a trimis acasa o ploaie TORENTIALA calda de vara...foarte frumos,relaxant si placut.
La intoarcere am fost sofer in mare aglomeratie.
Poze,mai tarzior.
Eu o spal pe Tea cu Bubchen -sampon/gel de dus.
Bea dimineata lapte de vaca la cutie (obisnuit)Zuzu/tnuva/napolact,iar la pranz (cateodata) si seara (putintel) praf nan.

Mimo,sanatate multa Dudelului.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cand are cineva nevoie de ajutorul meu, eu lipsesc!!

Am scutire insa... vineri dupa-amiaza am avut serbare cu copiii, in curtea gradinitei. Si ne-au admirat si pe noi vecinii.

Ieri de dimineata am avut revederea de 10 ani cu colegii de liceu, iar aseara ne-am intalnit iar cu totii la restaurant la un maaare chef. Azi m-am trezit tarziu si inca sunt obosita, desi am dormit destul...

Stele, imi pare rau ca nu am fost aici sa te ajut, dar vad ca ati reusit sa ajungeti... si v-a priit!

Sanatate Mufarinului si lui Dudu!

Eu ma simt mai bine...greata aproape m-a lasat de tot. Spre deosebire de prima sarcina, cand m-a tinut pana la 15 saptamani, marti fac 12 si deja a inceput sa dispara... Marti ma duc la eco la Iosup, Doamne ajuta! Sunt f. emotionata, sper sa fie totul bine cu bebe.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sa va zic ce cadou mi-a facut Sanziana de ziua mea?
A facut pp la olita! Si-a dat singura chiloteii jos, s-a asezat pe oala et voila! Sunt tare mandra de ea

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI RALU!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tot binele si fericirea de care ai nevoie!

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mimo, dar ce-a patit Dudelu de face febra asa mare?? eu cu Vlad ma lupt asa cu febrele cand le face Lui ii trece super cu diclogesic si novocalmin, supozitoare. Le alternezi. Parca scrie pe prospect ca merg puse la 12 ore. Si nurofen, 5 ml sau un supozitor. Paracetamolul este apa de ploaie Si racoreste-l repede! la dus cu el, in apa calaie, mai ales ca-i si cald...imi pare rau ca va luptati cu asta...

Stef nu-mi place deloc cum haraie Maine il trimit cu Cata la dr...a facut aerosoli cu flixotide 7 zile, plus sinupret si nimic, dar nici o schimbare! apoi saptamana trecuta i-am dat de la mine putere Prospan, la fel, nimic! sa-i de-a frate un antibiotic, ca nu mai suport!

Si Stef e la chilotei, fara pampers, pana acum am adunat in lighean 3 chiloti pisati Cu toate ca el face demult si la olita sau wc, acum cand sta fara pampers face doar pe el . Sper sa scapam usor, intr-o saptamana

Mergi la inceput