chitantele pentru optionale la gradi in RO

chitantele pentru optionale la gradi in RO | Autor: cristinamh

Link direct la acest mesaj

buna tuturor,

am o problema cu optionalele de la gradinita. la gradinita baietelului, chitanta are stampila firmei care se ocupa de optionale. ceea ce mi se pare corect, ca ei incaseaza. platim la educatoare, dar primim apoi chitantele frumos.

la gradinita fetitei, chitantele sunt... papetarie semnata de casierul grupei, nimic oficial, deci care e pretul real al optionalului nu se cunoaste.

pentru ca, citez, "gradinita isi opreste un comision", si nu vreau sa ma gandesc cine cunoaste diferenta reala intre factura si aceste chitante....

am o intrebare, pentru cei care merg la gradi in romania, ce stampila aveti pe chitantele de la optionale? vreau sa pun niste intrebari din toamna, dar nu ma pot baza doar pe experienta proprie.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii | Proba speciala de 1 iunie: Expozitie deschisa votului publicului

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noi nu avem deloc stampila pt ca nu avem deloc chitanta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La optionale dam banii educatoarei, care face lista. Profesorul primeste banii, Dumnezeu cu mila. Probabil la negru . La fel a fost si la gradi de anul trecut. Deci voi sunteti caz fericit ca vedeti chitanta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chitanta ca chitanta, ca nici noi nu vedem nimic in afara de o lista scrisa de mana de catre educatoare, dar cum vine treaba cu comisionul gradinitei??? adica vi s-a spus pe bune ca isi opreste si gradinita ciubucul de rigoare?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

fara chitante.
Povestea asta cu "o parte merge la gradi" am auzit-o si noi.
La fiecare "strangere de fonduri" de craciun, 8 martie, eu eram cea rea care tot urla sa nu le dam plic si la profele de la optionale, din moment ce ele baga "netul" direct in buzunar.
Una dintre cele mai frumoase zile din viata mea a fost cea in care am scapat definitiv de gradinite

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fara chitanta, dau banii direct educatoarei.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

pesimistul este un optimist bine informat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

O prietena a vrut sa predea engleza la gradinita,iar tariful pentru copil era 4 ron lunar din care 2.5 ron profesoarei iar 1.5 ron comisionul educatoarei.

Niciodata nici la gradinita,nici in clasele I si II nu am vazut astfel de chitante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Adica gradinita, directoarea nu iau nimic? Ma indoiesc ca ala e tot comisionul educatoarei.

La scoala optionalele nu se platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

De ce in invatamant nu s-ar face evaziune fiscala ? E interzis in tara asta ???
In 4 ani de gradinita am primit post-it-uri cu semnatura d-nei administrator de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Adica gradinita, directoarea nu iau nimic? Ma indoiesc ca ala e tot comisionul educatoarei.

La scoala optionalele nu se platesc.

Habar n-am daca ia si directoarea ceva,prietena mi-a zis doar despre educatoare ,insa este logic ce zici.
Anul acesta(scolar) am platit optionalul,dansul..........5 ron lunar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Optionalul (mai degraba meditatia, cursul de dans...spune-i cum vrei) pe care l-ai platit s-a facut in afara orelor de curs si la dorinta parintilor. Altfel, optionalul la scoala nu se plateste. Crede-ma.

Si Matei face in sala de sport a scolii karate contra cost dar nu-i spun optional. Nu are nicio legatura cu programa scolara.

Mergi la inceput